+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سس ترش و شیرین ریواس

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2010
    سن
    36
    نوشته ها
    6,320
    تشکر
    1,395
    تشکر شده 3,426 بار در 1,743 پست

    سس ترش و شیرین ریواس

    مواد لازم


    • ریواس 3 ساقه خرد شده
    • 1 عدد نارنگی آب و رنده ی پوست
    • عسل نصف فنجان
    • دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
    • میخک ۴-۳ دانه


    دستور تهیه


    1. تمام مواد را در قابلمه ی کوچکی باهم مخلوط کنید و رور کمترین حرارت ممکن قرار دهید تا ریزریز بجوشد و ریواس نرم شود. برای اطمینان از پخت سعی کنید با قاشق یک تکه ریواس را نصف کنید، ریواس باید بدون هیچ مقاومتی نصف شود.
    2. سس را گرم سرو کنید، یا بگذارید خنک شود وبعد در یخچال نگهداری کنید.
    تصاویر پیوست شده
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •