با سلام من یه لپ تاب اچ پی دارم که ویندوز 7 روش نصبه چطوری میتونم روش xpنصب کنم
هرگونه بحث سیاسی و انتخاباتی ممنوع می باشد.
با سلام من یه لپ تاب اچ پی دارم که ویندوز 7 روش نصبه چطوری میتونم روش xpنصب کنم
![]() | ![]() | |
![]() | ||
![]() | ![]() |
میتونی یه نرم افزار شبیه ساز یا virtual ماشین نصب کنی و بعد اکس پی رو توش اجرا کنی.این رو مطمئنم
ولی یه راه دیگه هست که تا حالا تست نکردم
ببین به دردت میخوره
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ترجمه شده هست و تا حالا تست نشده.در صورتی که انجام دادید و عملی بود لطفا” تو نظرات بنویسید.البته تو سایت اصلی گفته شده که عملی هست.ابتدا باید تو درایو d سی دی ویندوز ایکس پی رو کپی کنید.یعنی یه نسخه کامل رو کپی کنید.حال نرم افزار [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را برای اضافه شدن منو بوت نصب نموده و تنظیمات مربوطه را اعمال نماییدبرای فهم بیشتر متن اصلی را همراه با تصویر ببینیدThe process for this is same as we did for Windows XP & Vista. Follow the simple steps below to install XP after Windows 7.
1) Make a clean Install of Windows XP on ‘D’ partition of your hard drive. Assuming, Windows 7 is installed on ‘C’ partition.2) After restarting system, you will directly boot into Windows XP. That’s because XP writes its bootloader over Windows 7. So, we need to restore the Win 7 bootloader.3) To restore 7, you need to Boot from the Windows 7 DVD and “Repair your computer”. Check this article “[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]” to perform repair.4) After repairing, your system will restart and boot into Windows 7.5) Download and Install [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] on your Windows 7 to add boot entry for XP.6) Launch the app and go to Add/Remove Entries. Under “Add an Entry” open the Windows tab and select the Type as “Windows NT/2k/XP/2k3”.[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]Give it a name like ‘Windows XP’ and click on ‘Add Entry’. Then select Save.That’s it. Now restart you PC and you’ll be presented with two options, Windows 7 and Windows XP. Select the one which you want to work on.
امضا کاربر
![]() | ![]() | |
![]() | ||
![]() | ![]() |
خوب هر چی رو درایو سی هست بردار
بعد با نرم افزارهای موجود درایو سی رو فرمت کن
و نصب کن
امضا کاربر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 3بازدید کنندگان : (نمایش کلی)
Bookmarks