+ ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 10 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 91

موضوع: سفره ارايي

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    سفره ارايي

    دوستان عزیز تمامی تزیین حلوا توسط لبه قاشق آغشته به روغن و فرو بردن آن در حلوا و شکل دادن به آن است چنانچه توضیح بیشتری خواستید لطفآ در قسمت نظرات برایم بنویسید . هر زمانی موفق شدید تریینات را یاد بگیرید یرای آمرزش عزیزان از دست رفته مان صلوات بفرستید .
    در قسمت انواع دسر تزیینات دیگری هم از حلوا هست که میتوانید ببینید
    التماس دعا




  2. 2 کاربر مقابل از این پست aylino تشکر کرده اند.


  3. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    مراحل تزئين حلوا مدل گل



    طرزتزئين حلوا مدل گل :
    براي تزئين از ديس ويا بشقاب تخت و گرد استفاده كنيد .ابتداحلوا را در وسط ظرف بريزيد و دور آنرا مطايق عكس شمار 1 جمع كرده وسپس با لبه كناري قاشق شيارهاي شعاعي شكلي در حلوا ايجاد كنيد سعي كنيد كه حداقل 5شيارايجاد كنيد تا حلواي گل زيبا باشد هرچه تعداد اين شيارها بيشتر شود هم زيباتروهم بر تعدادگلبرگها افزوده خواهد شد در مرحله بعد فاصله بين شيارها را بافشار لبه قاشق به حلوا فرم دهيد و در آحر هم با گل ، كنجد ،گردو ،خلال پسته و خلال بادام و ... به سليقه خود تزئين كنيد . در اين تصوير من از خلال زعفراني و خلال پسته و گل محمدي خشك استفاده كردم معمولاً اگر حلوا خوب تهيه شود پس از خاتمه روغن مي اندازد و بهتر است با قاشق روغن اضافي را گرفته و دور بريزيد .





















    __________________

  4. کاربر مقابل از این پست aylino تشکر کرده است.


  5. #3
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    آداب یک پذیرایی رسمی و تشریفاتی

    آیا می خواهید میزبانی شما در همه جهات تمام و کمال باشد؟ ،این مقاله به شما کمک می کند تا یک میهمانی بی نقص داشته باشید.


    ۱- بهتر است آقاو خانم میزبان در دو انتهای میز غذاخوری و یا در وسط میز روبروی یكدیگر بنشینند.

    2- اگـر فرد مهمی‌میهمان بود می‌باید وی سمت راسـت خانم میزبان و همسرش سمت راست میزبان آقا نشانده شود.
    3- بطوری كلی طرز قرار گرفتن میهمانان باید طوری ترتیب داده شود كه هیـچ دو مـــرد و هیچ دو زنی كنار یكدیگر قرار نگیرند.
    4- زوج متاهل باید روبروی یكدیگر و زوج نامزد باید در كنار یكدیگر بنشینند.
    5- بهتر است گروههای سنی در كنار یكدیگر بنشینند به طوری كه بزرگترهای فامیل در راس میز و جوانترها سمت دیگر.
    6- غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد. و همچنین غذا از سمت چپ افراد سرو شده و ظروف غذا از سمت راست میهمانان جمع آوری می‌گردد.
    7- دستمال سفره هنگام آغاز صرف غذا میباید روی زانو قرار داده شود و تا انتهای صرف غذا باید همان جا باقی بماند. از دستمال سفره تنها برای تمـیز كردن مختصر دهان باید استفاده كرد و نه صورت و یا پیشانی. اگر خــواستـید صندلی خود را برای مدت كوتاهی ترك كنید باید دستمال سفره خود را روی صندلی قرار دهید كه دیـگـران و پیـش خــدمت متوجه ان گردند. هنگام پایان یافتن صرف غذا میباید دستمال سفره را بطور مرتبی روی میز و سمت راست بشقاب قرار داد (آن را تا و یا مچاله نكنید)
    8- پیش از آن كـه مـیـزبـان شـروع بـه صـرف غـذا نكرده و یا اجازه صرف غذا را نداده نباید شروع به صرف غذا كرد.
    9- در حین غذا بهیجوجه نباید میز غذا را ترك كنید مگر در موارد اضـطراری مانند رفتن به دستشویی و یا داشتن حالت تهوع. در ایــن هنگام عذرخواهی كنید و میز را ترك كنید.
    10- اگر چیزی روی میز خواستید كه دستتان به آن نمیرسید خـودتان سعی نكنید آن را بردارید بلكه از فردی كه به آن نزدیك است بخواهید كه آن را به شما بدهد.
    11- هنگامیـكه غذا خوردنتان پایان یافت هیچگاه بشقابتان را به سمت جلو هل ندهید این عمل خلاف آداب معاشرت میباشد.
    12- برای بریدن و خردكردن غذا چنگال را با دست چپ و كارد را با دسـت راست گرفته و سپس با چنگال آن چیزی را كه می‌خواهید ببرید محكم نگاه داشته و با چاقو آنرا ببرید. سپس چنگال را به دست راست منتقل و میل كنید.
    13- در روی صندلی راست و مستقیم بنشینید هیچگاه بجلو و یا عقب خم نشوید.
    14- حین صرف غذا مشغول محاوره های دلنشین و مطـبـوع گـردید و از موضوعات بحث انگیز پرهیز كنید.
    15- اگر تكه هایی از غذا میان دندانهایتان گیر كرد با عذر خواهی میز را تـرك كـرده و بــه دستشویی بروید سپس آن را خارج كنید.
    16- آرام و با حوصله غذا بخورید. غذا خوردن شتابزده بی حرمتی به میزبان میباشد.
    17- لقمه های كوچك برداشته و با دهان بسته غذای خود را بجوید. هیچ گــاه بـا دهان باز غذا را نجوید و یا با دهان پر صحبت نكنید.
    18- هیچگاه پیش از چشیدن غذا به آن ادویه اضافه نكـنـیـد ایـن عـمل بی احترامی‌به میزبان و آشپز میباشد.
    19- هیچگاه سر میز غذا سیگار نكشید.
    20- هنگامی‌كه از غذا خوردن فارغ شدید دستتان را روی زانو و یا میز (مـچ دست روی لبه میز) قرار دهید. هیچگاه هنگام صرف غذا آرنج خود را روی میز قرار ندهید.
    21- هنگامی‌كه در رستوران میهمان میباشید هیچگاه باقی مانده غذایتــان را به خانه نبرید و سعی كنید غذای گرانقیمتی سفارش ندهید.
    22- در رسـتـوران بهـتــر است غذایی سفارش دهید كه صرف آن با كارد و چنگال مقدور باشد. غذاهایی كه باید با دست خورده گردند را به مـوقعـیـتـهای غــیر رسمی‌اختصاص دهید.
    23- هرگاه سوپ داغ بود برای خنك كردن به آن ندمید بلكه صبـر كنـیـد تـا خــودش خنك گردد. چای را نیز برای خنك شدن در نعلبكی نریزید.
    24- هنگام صرف سوپ قاشقتان را تماما بداخل دهان نبرده و هورت نكشید بلكه از لبه قاشق سوپ را اندك اندك بنوشید.
    25- هنگام سفارش غذا در رستـوران اگر از نـوع و مـحـتـویـات غـذای مـورد نــظر آگاهی نداشتید، از پیشخدمت كمك بخواهید.
    26- برای خارج كردن استخوان و یا غضروف غذا را از قاشق و یا چنگال كمك بگیرد (نه با دست) و آن را گوشه بشقاب خود قرار دهید.
    27- غـذاهـایی را كـه شمـا مـجازید با دست بخورید عبارتند از: تكه نان، بلال، گـوشـت دنـده هـا،صــدف و خرچنگ خوراكی، بال و استخوان مرغ، ساندویچ، میوه های كـوچـك، شیرینی، سیبزمینی سرخ كرده، چیپس، ترشی، سبزیجات و پیتزا.
    28- اگر ندانستید چگونه باید غذا را میل كنید بهتر است به دیگران نگاه كنید.
    29- هیچ گـاه كـارد و چـنـگال و قـاشقی را كــه استـفاده كرده اید را مجددا روی میز قرار ندهید بلكه آنها را روی بشقاب بگذارید.
    30- هنگام صرف غذا خم نشوید و صورت خود را به سمت غذا نبرید بـلكه غذا را توسط قاشق و چنگال بسمت دهان خود ببرید.
    31- اگـر قـاشـق و یـا كـارد و چـنـگال شـما بـه زمیـن افـتاد آن را بـردارید و به میزبان و یا پیشخدمت بدهید و تمیز آن را درخواست كنید.
    32- هـرگـاه چـیـزی را ســهوا روی لباس میهمان دیـگـری ریخـتـیـد بـا خـونسـردی از وی عذرخواهی كرده و بگذارید خود فرد و یا پیشخدمت آن را تمیز كند خودتان اقدام بـه تمیز كردن لباس فرد نكنید.
    33- هرگاه فردی از شما درخواست نمك و یا فلفل نمود، هـم فلـفل و هم نمك را به وی بدهید حتی اگر فرد تنها یكی از این دو را درخواست كرده باشد.
    34- پیش از نوشیدن مایعات لبهای خود را بـا دسـتـمال پاك كنید تا جای لك چربی روی لیوان شما نمایان نگردد.
    35- از واژه های "متشكرم" و "لطفا" در میز غذا بسیار استفاده كنید.
    36- اگر حشره، تار مو و یا هر چیز دیگری را در غذای خود یافتید آن را اعلام نكنـید بلكه مخفیانه آن را از غذایتان خارج كنید.
    37- همیشه در انتهای صرف غذا از مـیـزبـان و یـا آشــپز تشكر كرده و از غذا تعریف كنید حتــی اگــر غذا زیاد هم خوشایند نبود باز تشكر كنید. لازم نیـست دروغ بگویـیـد، مـثـلا میتوانید از سس غذا تعریف كنید.
    38- هنگام صرف غذا خود را نخارانید، سرفه نكنید و بینی خود را تمـیـز نـكنـیـد. هـرگـاه خواستید عطسه كنید حتما جلوی دهان و بینی خود را با دستمال بگیرید.
    39- هنگام صرف غذا سر خود را شانه نكرده و یا با لوازم روی میز بازی نكنید. بـا صدای بلند نیز صحبت نكرده و دستكش نیز دست نكنید.
    40- سعی كنید رومیزی را تا انتهای صرف غذا پاكیزه نگاه دارید.
    41- هنگای كه صرف غذایتان پایان یافت بـاید كارد و چنگال خود را به صـورت اریـب روی بشـقـاب قـرار دهـیـد. اگــر هـم خواستید كه میز را برای مدت كوتاهی ترك كنید، بـاید كـارد و چنگال را بصرت ضربدری روی بشـقاب قرار دهید تا دیگران و پیشخدمت مطلع گردند كه شما بازخواهید گشت.
    42- طـرز چــیدن میز معمولا به این قرار است: بشقاب در وسط، قاشق، كـارد و لـیـوان سمت راست و چنگال، دستمال سفره و نان سمت چپ.

    A: دستمال سفره
    B: بشقاب
    C: كاسه سوپخوری
    D: بشقاب مخصوص نان و كره همره با كارد كره
    E: لیوان آب
    F-G: لیوان برای نوشیدنیهای دیگر
    H: چنگال صرف ماهی
    I: چنگال غذاخوری
    J: چنگال صرف سالاد
    K: كارد غذا خوری
    L: كارد مخصوص ماهی
    M: قاشق سوپخوری
    N: قاشق دسر وچنگال صرف كیك

  6. 2 کاربر مقابل از این پست aylino تشکر کرده اند.


  7. #4
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض




    تزیین سالاد الویه




    تزیین سالاد الویه




    تزیین سالاد الویه



    تزیین سالاد الویه



    تزیین سالاد الویه



    تزیین سالاد الویه



    تزیین سالاد الویه



    تزیین سالاد الویه

  8. کاربر مقابل از این پست aylino تشکر کرده است.


  9. #5
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض





  10. کاربر مقابل از این پست aylino تشکر کرده است.


  11. #6
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض




  12. #7
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض




  13. #8
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض





    سالاد الویه : که با جعفری خرد شده و نخود سبز و سس گوجه فرنگی (دورش ) و سس فلفل (روش )تزیین شده


    یکی دیگر از راه های تزیین سفره استفاده از سالاد هستش...البته نه سالاد خالی...شما میتونید از این تصاویر الهام بگیرید و سالادهای خوشمزه درست کنید.

  14. #9
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض



  15. #10
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    سالاد الویه را می توانید به شکل های جوجه تیغی .عروسک ،ماهی وکرم تزیین کنید .





    برای تزیین جوجه تیغی سالادت را به صورت یک اشک نصفه حالت می دهید و روی آن با چیپس خلالی تیغ هایش را می ذارید ،با زیتون و ...صورتش را تزیین می کنید.


    برای ماهی سالاد را به شکل ماهی حالت دهید و یا با خیارشور حلقه شده یا چیپس برایش پولک می ذارید.



    برای کرم ( اگه تعداد مهمونات کم است ) نون ساندویچی را به قطر 2-3 سانت برش بدهید و به شکل کرم کف سینی بچینید و روی آن سالاد بریزید.

+ ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 10 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet - مفاهيم پروتکل TCP/IP در شبكه
    توسط black tornado در انجمن کتابها و مقالات اینترنت وشبکه
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 11-26-2011, 13:49
  2. پاياني بر آغاز يك ماجراجويي فضايي
    توسط riyhana در انجمن اخبار / مقالات کیهان شناسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11-17-2011, 15:47
  3. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 06-16-2011, 15:26
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 06-15-2011, 11:15
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 04-21-2010, 18:19

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •