+ ارسال موضوع جدید
صفحه 3 از 10 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 91

موضوع: سفره ارايي

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    سفره ارايي

    دوستان عزیز تمامی تزیین حلوا توسط لبه قاشق آغشته به روغن و فرو بردن آن در حلوا و شکل دادن به آن است چنانچه توضیح بیشتری خواستید لطفآ در قسمت نظرات برایم بنویسید . هر زمانی موفق شدید تریینات را یاد بگیرید یرای آمرزش عزیزان از دست رفته مان صلوات بفرستید .
    در قسمت انواع دسر تزیینات دیگری هم از حلوا هست که میتوانید ببینید
    التماس دعا




  2. 2 کاربر مقابل از این پست aylino تشکر کرده اند.


  3. #21
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل ورونیكا
    وسایل مورد نیاز :
    فلفل رنگی، چاقوی حكاكی، اسكنه7شكل، خلال هویج .
    روش كار :
    با اسكنه گلبرگ های ریز در سطح فلفل ایجاد كنید.
    فلفل را در آب سرد بگذارید.
    با چاقو گلبرگ های ریز در سطح فلفل ایجاد كنید.
    فلفل را در آب سرد بگذارید.
    خلال هویج را در شكاف های فلفل بگذارید.


  4. کاربر مقابل از این پست aylino تشکر کرده است.


  5. #22
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    شمعدان
    وسایل مورد نیاز :
    هویج ، ورقه كن فنری، پوست كن یا چاقو
    روش كار :
    هویج را پوست بكنید.
    با چاقو روی هویج شیارهای طولی ایجاد كنید.
    با ورقه كن فنری هویج را به صورت فنر درآورده سپس آن را 5 دقیقه در آب نمك بگذارید تا نرم شود.
    دو سر آزاد فنر را با خلال دندان به هم وصل كنید تا دایره شود. سپس آن را در آب سرد بگذارید تا تازه و سفت گردد.
    اگر مایل هستید داخل شمعدان شمع بگذارید ، یك قطعه خیار را برش داده و از پایی به وسیله سوزن ، شمع را به خیار وصل كنید و در وسط فنر هویج بگذارید.


  6. #23
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل های طلایی و نقره ای
    وسایل مورد نیاز :
    هویج بزرگ ، ترب سفید بلند، چاقوی حكاكی، قالب های كوچك و بزرگ، اسكنه 7شكل ، آب.
    روش كار :
    هویج و ترب را به قطر نیم سانتیمتر حلقه كنید. آنها را 5 دقیقه در آب نمك بگذارید تا نرم شوند.
    حلقه ها را قالب بزرگ بزنید.
    با چاقو در مركز هویج دایره كوچكی حك كنید.
    با اسكنه شیارهایی از لبه خارجی هویج به طرف مركز ایجاد كنید.
    مجدداً با قالب كوچك آن را قالب بزنید.
    ترب ها را قالب كوچك بزنید.
    ترب را داخل گل هویج بگذارید و گل ها را در آب سرد قرار دهید تا تازه و سفت شود.


  7. #24
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل داودی
    وسایل مورد نیاز :
    تره فرنگی ، چاقوی حكاكی ، قیچی
    روش كار :
    از قسمت سفید تره فرنگی به طول 7 سانتیمتر جدا كنید.
    روی اولین لایه 6 گلبرگ بلند ایجاد كنید.
    با قیچی سر گلبرگ ها را گرد كنید.
    گلبرگ های ردیف دوم را بین گلبرگ های ردیف اول ایجاد كنید.
    با قیچی ، سر گلبرگ ها را گرد كنید.
    مركز تره فرنگی را بعد از فرم دادن 5 لایه گلبرگ كوتاه كنید.
    مركز تره فرنگی را با چاقو برش های متعدد دهید و سپس ، گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.


  8. #25
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل كوكب
    وسایل مورد نیاز :
    كدو حلوایی، چاقوی حكاكی ، آب نمك
    روش كار :
    كدو را پوست كنده ، تخم آن را بگیرید و آن را 5 دقیقه در آب نمك بگذارید.
    كدو را مانند پشت لاك پشت گرد كنید.
    با چاقو دایره ای در وسط كدو ایجاد كرده و دور آن را خالی و گود كنید.
    روی دایره شیار ایجاد كنید.
    هشت یا نه گلبرگ دور دایره ایجاد كنید.
    وسط گلبرگ ها ی ردیف اول را گود كنید.
    ردیف 5 و 6 را به دلخواه تكرار كنید، سپس گل را در آب سرد بگذارید تا تازه شود.


  9. #26
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل بنفشه
    وسایل مورد نیاز :
    كلم قرمز، چاقوی حكاكی
    روش كار :
    لبه هر كدام از برگ های كلم را با چاقو مانند گلبرگ برش دهید.
    برگ های داخلی را هم مانند ردیف 1 ببرید
    لبه گلبرگ ها را كمی ببرید تا سفیدی داخل برگ كلم مشخص شود.
    كلم را در آب سرد بگذارید تا باز شود.


  10. #27
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل نیلوفر آبی
    وسایل مورد نیاز :
    پیاز - چاقوی حكاكی - رنگ خوراكی
    روش كار :
    پیاز را پوست كنده ، در قسمت سر پیاز با كمك نوك چاقو ، 8 تا 9 گلبرگ ایجاد كنید ، سپس خطوط گلبرگ ها را با چاقو شكاف دهید.
    سر پیاز باقی مانده را جدا كنید.
    لایه های پیاز را با كمك نوك چاقو باز كنید.
    پیاز گل شده را در آب سرد رنگی بگذارید.


  11. #28
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل رز
    وسایل مورد نیاز :
    پیاز - چاقو - چاقوی حكاكی - رنگ خوراكی
    روش كار :
    پیاز را پوست كنده ، یك سوم آن را از سر جدا كنید.
    روی اولین لایه پیاز از خارج 5 گلبرگ بزرگ ایجاد كنید.
    گلبرگ ها را فرم دهید.
    ردیف دوم گلبرگ ها را بین گلبرگ ها ی ردیف اول به وجود آورید ، به همین ترتیب تا آخرین لایه پیاز ادامه دهید.
    گل ها را در آب سرد رنگی بگذارید.


  12. #29
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    ابزار سبزی آرایی :


    1. قاشق توپی ( برای خالی كردن داخل سبزی ها و میوه ها )
    2. ورقه كن فنری ( برای فنری كردن سبزی ها )
    3. كاتر دوطرفه ( برای فنری كردن سیب زمینی و هویج و ...)
    4. مجموعه اسكنه ها ( برای حكاكی به صورتU وV و زیگزاگ)
    5. مجموعه قالب ها ( برای طراحی سبزی ها و میوه ها)



    چاقوهای شماره 1تا 3 (برای حكاكی شیارهای مختلف )
    چاقوهای شماره 4 تا 6 (برای خارج كردن داخل سبزیجات )
    چاقوی شماره 7 (برای ایجاد شیار مستقیم و كنده كاری )



    رنده شماره 1 تا 3 (برای درست كردن رشته های بلند و نازك از كدو، پنیر و سیب زمینی )
    چاقوی دندانه دار شماره 4 ( برای بریدن و ورقه كردن )
    وسیله شماره 5 ( برای فرم دادن به هویج و خیار و ...)
    پوست كن دوطرفه ( برای پوست كندن میوه ها و سبزیجات )



    چاقوی شماره 1 (برای ورقه كردن گوشت ها یا میوه های بلند)
    چاقوی شماره 2 (برای بریدن و ورقه كردن)
    چاقوی شماره 3 تا 5 (برای خرد كردن و بریدن )
    چاقوی شماره 6 (ساطور- برای بریدن و خرد كردن )


  13. #30
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    حلقه دستمال سفره

    یکی از روش های دکور نمودن دستمال سفره استفاده از حلقه است.شما می توانید این مهره ها رو از مغازه های خرازی و مهره فروشی بخرید و با ترکیب آن ها با منجوق و ملیله حلقه ای زیبایی خلق کنید

    ارایش دستمال ها فقط با یک روبان ساده چند گل خشک و ساقه گندم برای حالت خودمانی تر مجلس

    از این ساده تر ممکن نیست !حلقه رزماری فقط جند ساعت قبل از چیدن میز باید اون ها رو تهیه کرد و الا خشک می شوند و برگ های رزماری می ریزد

+ ارسال موضوع جدید
صفحه 3 از 10 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet - مفاهيم پروتکل TCP/IP در شبكه
    توسط black tornado در انجمن کتابها و مقالات اینترنت وشبکه
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 11-26-2011, 13:49
  2. پاياني بر آغاز يك ماجراجويي فضايي
    توسط riyhana در انجمن اخبار / مقالات کیهان شناسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11-17-2011, 15:47
  3. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 06-16-2011, 15:26
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 06-15-2011, 11:15
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 04-21-2010, 18:19

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •