+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 10 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 91

موضوع: سفره ارايي

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    سفره ارايي

    دوستان عزیز تمامی تزیین حلوا توسط لبه قاشق آغشته به روغن و فرو بردن آن در حلوا و شکل دادن به آن است چنانچه توضیح بیشتری خواستید لطفآ در قسمت نظرات برایم بنویسید . هر زمانی موفق شدید تریینات را یاد بگیرید یرای آمرزش عزیزان از دست رفته مان صلوات بفرستید .
    در قسمت انواع دسر تزیینات دیگری هم از حلوا هست که میتوانید ببینید
    التماس دعا




  2. 2 کاربر مقابل از این پست aylino تشکر کرده اند.


  3. #11
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    چگونه سفره‌ای زیبا بچینیم



    در سفره‌های مستطیل‌شكل، گل‌ها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم. در سفره‌های مربع‌شكل، از یك گوشه آن استفاده می‌كنیم. در صورت استفاده از گلدان، باید حداكثر شاخه‌های گل 20 سانتی‌متر باشد.

    ابتدا بشقاب پلوخوری كه بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ‌خوری را قرار داده، چنگال و قاشق را در كنار سفره قرار می‌دهیم. سپس كارد را می‌گذاریم، بشقاب‌های سالادخوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.
    اگر قصد استفاده از شمع را در سفره دارید، می‌توان دستمال‌ها را در حالی كه شمع یا شمعدان است، قرار دهید و به این شكل، سفره را تزئین كنید.

    لیوان در سمت راست قرار می‌گیرد، برای تزئین آن دستمال كاغذی را پهن می‌كنیم و از وسط می‌گیریم و داخل لیوان قرار می‌دهیم.

  4. #12
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    تزیین میز غذا



    برای تزئین و چیدن گل روی میز خوب است كه چند نكته اساسی و مهم را به یاد داشته باشید:

    انتخاب گل:

    شما می توانید هر گلی را كه می خواهید و دوست دارید انتخاب كنید، اما باید توجه كنید كه رنگ های گل ها با هم تركیب مناسبی را تشكیل دهد. هماهنگی بین رنگ گل ها و رنگ دستمال سرسفره ها نیز جلوه بیشتری به میز شام می بخشد، بلندی گل ها را به گونه ای تنظیم كنید تا میهمان هایی كه در دو طرف میز قرار گرفته اند بتوانند به راحتی باهم به گفتگو بنشینند.


    راهنمای آراستن گل سرمیز:

    اسفنج گل آرایی را درست به اندازه بشقاب یا دیسی كه برای این كار در نظر گرفته اید ببرید و با نوار چسب ویژه گل آرایی آن را به ظرف محكم بچسبانید تا ثابت بماند، شمع ها را در وسط ظرف در اسفنج فرو كنید، گل ها و برگ های سبز را به شكل بیضی در دیس بچینی، تا امتداد و انتهای بعضی از گل ها و برگ های سبز با سطح روی میز مماس باشد، به این گل ها آب فراوان دهید تمام این گل ها (گل های فرزیا، گل داودی، سوسن، میموزیا، آنتوریوم قرمز) خیلی زود تشنه می شوند.



    تشریفات چیدن میز میهمانی رسمی:



    لیوان ها:

    لیوان ها را بالای محل قرار گرفتن كارد و معمولاً به ترتیبی سرمیز می گذارند كه به راحتی برای نوشیدن در دسترس باشد. فرانسوی ها لیوان ها را كمی بیشتر نزدیك به وسط قرار می دهند، همیشه تنگ آب را سر سفره بگذارید و مراقب باشید كه در سرتا سر مدت صرف غذا آب تنگ پر باشد.


    دستمال سفره:

    دستمال سفره را به زیبایی و دقت تا بزنید و در بشقاب نان در سمت چپ یا در وسط بشقاب غذاخوری بگذارید. برای تزئین نیز می توانید از حلقه دستمال سفره استفاده كنید، در انتخاب رنگ رومیزی ذوق و سلیقه به خرج دهید.

    شمع : برای میهمانی شام، مناسب است و به فضای محیط گرمی بیشتری می دهد.

    گل:

    سعی كنید همیشه روی میزی كه می چینید گل هم بگذارید، ظرافت خاصی به میز شما می دهد. فراموش نكنید كه اگر لازم باشد نمك، فلفل و خردل را سرمیز بگذارید. اما قبل از این كه بخواهید چیز شیرینی پذیرایی كنید آنها را از روی میز بردارید.

  5. #13
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض


  6. #14
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    تزیین سیب و پرتقال برای شب یلدا

    یک عدد سیب زرد را برداشته ، آن را برش دهید و جدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب و از داخل به لایه‌های نازک تقسیم کنید
    1-یک عدد سیب زرد را برداشته ، آن را برش دهید وجدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب واز داخل به لایه های نازک تقسیم کنید تا در روی آن یک لایه ی نازک بیضی شکل باقی بماند وکاملا این لایه ها را از هم جدا نمایید به طوری که در آخر شما بسته به اندازه ی برشها 4 تا 5 لایه ی هفتی شکل خواهید داشت والبته اگر این هفت ها از وسط هم نصف شدند نگران نباشید چرا که اشکالی در تزیین ایجاد نمی کند.پس از جدا سازی لایه ها آنها را در جای قبلی خود قرار دهید با این تفاوت که هر لایه را کمی از لایه ی قبلی خود پایین تر بگذارید (حتی اگر از وسط هم نصف شده باشند به همین صورت قرار دهید) تا شبیه پرهای یک قوی زیبا در آید.یک سیب قرمز را نیز به همین صورت درست کنید.


    هم می توانید این دو سیب را بر روی سیب های دیگر یا میوه های دیگر قرار دهید وهم با بر داشتن لایه ای از زیر سیب وقرار دادن آن با خلال دندان در جلوی پرهای قو آن را کامل کرده وبه شکل دو قوی زرد وقرمزدر کنار میوه ها قرار دهید.
    2- چند عدد سیب سرخ را در ظرفی بچینید و همراه با آنها آجیل هایی مثل گردو و بادام درسته قرار دهید و برای زیبایی بیشتر می‌توانید مانند شکل از شکلات یا بیسکویت های زیبا یا از شمع های مختلف و رنگی نیز استفاده کنید



    3- پرتقال را از اطراف ودور تا دور، دورانی مثل سیب پوست کرده وجدا کنید.پرتقال پوست شده را از وسط کاملا باز کرده وپوست آن را به شکل گل در آورده در وسط آن قرار دهیدوروی میوه های با پوست یا وسط ظرف میوه های پوست شده ی آماده قرار دهید .




    4- پرتقالهای پوست شده ی آماده را از هم جدا کرده وبا میوه های پوست شده ی دیگر مثل سیب وکیوی وآناناس وخیار حلقه وخورد شده به طور جدا گانه در ظرفهای چند قسمتی یا ظرف گردی که خودتان آنها را جدا گانه می چینید قرار داده وبرای پذیرایی با یک چنگال آماده کنید.

  7. #15
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    1. عکس اول مربوط به طرز درست چیدن سفره است.
    2. عکس دوم مربوط به ژله ی میوه است که با لیموترش و توت فرنگی تزیین شده است.
    3. عکس سوم مربوط به یک ست غذاخوری نگین دار همراه با قاشق ها است.

    امیدورام خوشتون بیاد.

  8. #16
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    سبد گل
    وسایل مورد نیاز :
    گوجه فرنگی - چاقو - اسكنه 7 شكل
    روش كار :
    گوجه فرنگی را از طول در دو خط از مركز به فاصله نیم سانتیمتر از هم تا وسط گوجه فرنگی ببرید. (دسته سبد )
    با اسكنه لبه سبد را فرم دهید.
    با استفاده از نوك چاقو ، پوست لبه ی سبد را كمی از گوشت جدا كنید.
    تخم دو تكه ی جدا شده از دسته سبد را خارج كنید.
    دو تكه را مانند بشقاب زیر سبد بگذارید.


  9. #17
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    پروانه
    وسایل مورد نیاز :
    گوجه فرنگی - چاقو - تخته چوبی
    روش كار :
    نصف گوجه فرنگی را به 4 حلقه تقسیم كنید. (هركدام به ضخامت نیم سانتیمتر) به طوری كه در انتها به هم وصل باشند.
    سه حلقه زیرین را از وسط شكاف دهید.
    شاخك و سر پروانه را فرم دهید.
    بدن آماده شده را روی سر پروانه قرار دهید.


  10. #18
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    ماكارونی های رنگی
    وسایل مورد نیاز :
    هویج، سیب زمینی، كاتر دوطرفه
    روش كار :
    هویج و سیب زمینی را پوست بكنید.
    كاتر را در هویج و سیب زمینی فرو كنید و بچرخانید تا آنها را مانند فنر ببرد.
    به آرامی فنرها را از هویج و سیب زمینی خارج كنید.
    فنرها را باز كنید.
    فنر سیب زمینی و هویج را داخل هم كنید و آن را در آب سرد بگذارید و یا بپزید.

  11. #19
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل بگونیا
    وسایل مورد نیاز :
    تربچه ، چاقو
    روش كار :
    ساقه تربچه را ببرید و آن را به 4 قسمت مساوی متصل به هم تقسیم كنید.
    در هر قسمت سه گلبرگ كوچكتر ایجاد كنید.
    گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.
    ساقه تربچه را ببرید. در سطح آن 6 شیار ایجاد كرده و دور آنها را كمی گرد كنید.
    بین شیارها را ببرید به طوری كه در انتها به هم وصل باشند.
    گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.


  12. #20
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    نوشته ها
    535
    تشکر
    376
    تشکر شده 121 بار در 88 پست

    پیش فرض

    گل رز سرخ
    وسایل مورد نیاز :
    چغندر، چاقو، چاقوی حكاكی.
    روش كار :
    چغندر را پوست بكنید.
    5 گلبرگ ردیف اول را به ضخامت 3 میلیمتر ایجاد كنید ، زیر گلبرگ ها را نازك بردارید.
    لایه های بعدی گلبرگ ها را مانند ردیف 2 بین گلبرگ های قبلی ایجاد كنید.
    در وسط گل گلبرگ های كوچك ایجاد كنید.


+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 10 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آشنايي با Netstat - آشنايي با TelNet - مفاهيم پروتکل TCP/IP در شبكه
    توسط black tornado در انجمن کتابها و مقالات اینترنت وشبکه
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 11-26-2011, 14:49
  2. پاياني بر آغاز يك ماجراجويي فضايي
    توسط riyhana در انجمن اخبار / مقالات کیهان شناسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 11-17-2011, 16:47
  3. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 06-16-2011, 16:26
  4. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 06-15-2011, 12:15
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 04-21-2010, 19:19

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •