خريد vpn خرید کریو خرید vpn خرید فیلترشکن خريد vpn براي موبايل خرید کریو خرید kerio خريد vpn خريد vpn خريد kerio دانلود فیلم خرید شارژ
خريد vpn خرید کریو خرید vpn خرید فیلترشکن خريد vpn براي موبايل خرید کریو خرید kerio خريد vpn خريد vpn خريد kerio دانلود فیلم خرید شارژ
انواع روکش و خمیرها برای تزئین کیک و شیرینی - صفحه 2
به انجمن خوش آمدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    انواع روکش و خمیرها برای تزئین کیک و شیرینی

    کرم رویال


    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ=دو عدد
    خاکه قند=1 پیمانه سرخالی(150گرم)

    طرز تهیه:
    سفیده تخم مرغ را خوب می زنیم تا سفید و سفت شود،بعد خاکه قند را کم کم در آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم؛بعد ظرف مایه را که باید لعابی باشد در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و چند دقیقه روی آتش می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه گرم و کمی غلیظ شود و ممکن است چند قطره آبلیمو به این مایه اضافه کنیم.

  2. #11
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض

    کرم رویال و موارد استفاده از آن

    کرم رویال کرمی هستش که در مجاورت هوا خشک میشه، برای همین میتونید باهاش ٔگل یا حروف الفبا یا هرچی‌ دوست دارید درست کنید و روی کیکتون بذارید.
    بهتری راه برای تهیه کرم ریال استفاده از پودر مرنگ هستش، ولی‌ چون دسترسیش برای دوستان ایران فکر کنم یه مقدار مشکل باشه برای همین روش معمولی‌ تهیه اون رو گذاشتم، اگه پودر مرنگ پیدا کردین بگید تا براتون دستورش رو بذارم.
    میتونید به جای آبلیمو از کرم تارتار استفاده کنید.تا سفیده شما بهتر فرم بگیره و آب نندازه.
    کرم رویال به ۲ صورت هستش:
    frosting که برای روکش کیک ازش استفاده میشه.
    icing که برای روکش بیسکویت یا دادن طرح روی کیک استفاده میشه.


    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ ۲ عدد
    پودر شکر ۴ پیمانه
    آب لیمو تازه ۱قاشق چای خوری

    طرز تهیه:
    آبلیمو و سفیده‌ها رو بزنید، کم کم شکر رو اضافه کنید تا مواد کاملا سفت بشند و سفیده‌ها کاملا فرم بگیره.


    اگه خواستید برای تزیین بیسکویت ازش استفاده کنید میتونید قطره قطره به این محلول آب اضافه کنید تا حالت روان پیدا کنه، یا اینکه از آبلیمو استفاده نکنید، و آاد از اینکه خوب شکر و سفیده‌ها رو زدید وقتی‌ یه خرده خودش رو گرفت به صورت بن ماری بپزیدش.

    با حالت دوم یعنی‌ icing میتونید انواع شکوفه‌ها رو درست کنید و روی کیک بذارید. یا اینکه انواع بیسکویت رو باهاش تزیین کنید.

  3. #12
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض

    نوعی روکش شکلاتی سفید

    ای کیک با روکش شکلاتیه مثل کیک خامه ای چرب نیست اما من که درست کردم به نظرم خیلی شیرینه حالا میخام از دوستان بپرسم این فونداتهایی که از پودرقند و زلاتین درست میکنن خیلی دل و نمیزنه؟

    دستور رویه شکلاتی
    شکلات تخته ای 300گرم
    گلوگز100گرم
    اب نصف استکان
    موادو بن ماری کرده و با هم مخلوط میکنیم بعد در فضای اشپزخانه چند ساعت اجازه دهید خنک شود خمیر منعطفی به دست میاد اگه چشبندگی داشت بهش پودر قند بزنید کمی ورز بدین بعد وردنه زده و روی کیک که یک لایه نازک خامه دارد بکشید


  4. #13
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض

    کرم کره ای برای روکش &#1


    این کرم در مدل‌های مختلف درست میشه، یه سری با تخم مرغ هستش که باید از حرارت استفاده بشه. یه سری از روغن قنادی و کره استفاده میشه. سعی‌ می‌کنم تا اونجا که بشه طرز تهیه همشون رو براتون بذارم. به شرطی که قول بدین درست کنید.

    مواد لازم:

    شکر ۳ پیمانه

    کره بدون نمک ۱ پیمانه

    وانیل مایه ۱ قاشق چای خوری

    خامه مایه ۱-۲ قاشق غذا خوری

    شکر و خره رو با همزن بزنید. از سرعت آروم شروع کنید و سرعت همزن رو کم کم زیاد کنید. اینقدر بزنید تا رنگش کاملا روشن بشه، و حسابی‌ پفکی بشه.

    وانیل مایه و خامه رو اضافه کنید و دوباره شروع به همزن کنید. حدود ۱ دقیقه دیگه بزنید، اگه دیدید یه خرده سفت هستش میتونید یه کوچولو دیگه خامه اضافه کنید.

    نکته:به جای وانیل مایه از وانیل شکری استفاده کن، فکر کنم ۲ قاشق غذا چای خوری کافی‌ باشه، میتونی‌ امتحان کنی‌ ببینی‌ چقدر میخواد.


  5. #14
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض

    خمیر شکلاتی ( دستور دوم )


    و این هم دستور خمیر شکلات از خانم ظروفی در برنامه خانه مهر:


    شکلات سیاه 600 گرم
    گلوکز 200 گرم
    آب 50 میلی لیتر

    شکلات سیاه ،گلوکز مایع و آب را به صورت بن ماری روی حرارت قرار می دهیم تا شکلات آب شود بعد مواد را به مدت 24 ساعت در ظرفی در دمای آشپزخانه قرار می دهیم روی مواد را با نایلونی که به سطح مواد چسبیده می پوشانیم.بعد از 24 ساعت خمیر را ورز می دهیم و استفاده می کنیم(برای پهن کردن زیر خمیر را پودر شکلات می پاشیم)

    خمیر شکلات شیری
    شکلات شیری 800 گرم
    گلوکز 200 گرم
    آب 50 میلی لیتر

    طرز تهیه مشابه خمیر شکلات سیاه می باشد

    خمیر شکلات سفید
    شکلات سفید 750 گرم
    شکر 200 گرم
    آب 100 میلی لیتر
    پودر شکر 350 گرم

    آب و شکر را در ظرفی روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود
    شربت آماده و شکلات سفید را روی حرارت به صورت بن ماری قرار می دهیم تا شکلات حل شود
    پودر شکر را با مواد بالا ترکیب می کنیم و مثل خمیر شکلات سیاه 24 ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم
    برای پهن کردن خمیر از پودر قند استفاده کنید

    منبع: مامی سایت

  6. #15
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض

    تزئین ساده کیک خمیر فوندانت


  7. #16
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض

    روشهای تزئین کیک با خمیر فوندانت


    روشهای تزئین ک&#1






  8. #17
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض

    دستور تهیه کرم پفی برای تزیین رویه کیک

    می توان این رویه را برای تزیین انواع کیک استفاده نمود.
    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ 3 عدد
    شکر 4/3 فنجان
    نمک مقداری
    آب 3/1 فنجان
    پودر وانیل خالص 4/1 قاشق چای خوری
    طرز تهیه:
    در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود 2 یا 3 دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود 3 دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.

  9. #18
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض




  10. #19
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض




  11. #20
    مدیر بازنشسته
    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,955
    تشکر
    3,815
    تشکر شده 14,097 بار در 4,864 پست

    پیش فرض

    روکش خرده شیشه برای کیک

    یه روکش راحت با قیافه قشنگ برای همه اونهائی که با تزئین کیک مشکل دارند....


    شما رو هرکیکی میتونید این روکش رو پیاده کنید ولی من دستور یه کیک سبک و کم کالری رو براتون مینویسم ، به امتحانش می ارزه کیک خوش پختیه و بدون چربی



    مواد لازم



    آرد الک شده شیرینی پزی: یک پیمانه

    شکر: سه چهارم پیمانه

    سفیده تخم مرغ : 2 عدد

    کرم تارتار : یک قاشق چایخوری

    نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

    اسانس وانیل : یک قاشق جایخوری

    اسانس بادام : اقاشق چایخوری

    ابناب رنگی: 250 گرم

    خامه فرم گرفته : 2 پیمانه





    طرز تهیه



    سفید ه رو که به دمای اتاق رسیده با همزن بزنید تا سفید بشه بعد تارتار و نمک رو اضافه کنید وباز هم بزنید ورآخر شکر اسانس وانیل و اسانس بادام رو اضافه کنید و کامل بزنید تا کملا منسجم بشه وووقتی ظرف رو برمی گردونید برنگرده.

    ارد رو درسه نوبت روی این مخلوط الک کنید خیلی آرام و به صورت دورانی مخلوط کنید تا مخلوط بشه ،

    مواد رو بدون اینکه قالب رو چرب کنید داخل قالب بریزید( ترجیحا" قالب تفلون ) و به مدت 50 تا 60 قیقه درفری که ازقبل گرم شده در درجه 325 درجه فارنهایت بپزید. بعد بزارید کامل سرد بشه وازقالب برگردونید. و روش رو با خامه فرم گرفته بپوشونید.



    آب نبات ها رو داخل کیسه پلاستیکی بریزید و با گوشت کوب خرد کنید . وقتی خواستید کیک رو سرو کنید خرده های آب نبات رو بپاشید روش و بلافاصله سرو کنید چون خامه و آبنبات با هم قاطی میشن ودردرمای اتاق آب نبات ها ذوب میشه و زیبائی خودش رو از دست میده. برای برش این کیک از چاقوی تیز دندانه دار استفاده کنید.

    برای این کیک ازاین اب نباتها استفاده شده


    من طرح کلی رو براتون نوشتم حالا این شما و این هم قوه خلاقیت شما که با چه آب نباتهائی و با چه رنگهائی چه طرحهائی روی کیکهاتون پیاده کنید

    یه حسنی هم که داره اینه که لازم نیست زیاد خام رو صاف کنید

    منبع: الطاف خداوندی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 6

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •