موارد لازم:

  • قارچ یک کیلو دگمه ای و سفید و ترجیحا کوچک
    زیتون سبز نیم کیلو فله ( با هسته یا بی هسته )
    پیاز یزرگ یک عدد سیر تازه : دو تا سه حبه
    گشنیز تازه 250 گرم و یا نعنا خشک 2 ق غذا خوری .
    فلفل دلمه سیز و قرمز و نارنجی از هرکدام یک نصفه
    گلپر یک قاشق چای خوری
    روغن زیتون چند قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • زیتون ها را یک چاک کوچک بدهید که سرکه زودتر به جسم آن برود . پیاز و فلفل ها را ریز خرد کنید . ( پیاز را نیز میتوانید رنده کنید .) سیر را با رنده یا دستگاه دستی مخصوص ریز کنید . گشنیز ها را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید . قارچ ها را با برس خوب بشویید . و خشک کنید .اگر درشت هستند دو یا سه قسمت کنید . حال همه را داخل شیشه بریزید و نمک و فلفل و گلپر سرکه را اضافه کنید . اگر در جای گرم قرار دهید تا یک هفته قابل استفاده خواهد بود .ميتونين سبزيجات و زيتون و فلفل رنگي ها رو حذف كنين و به جاي سركه ساده سيب از سركه داخل ترشي لبو يا سركه ترشي كلم بنفش داخلش بريزين . اونوقت قارچ هاتون به رنگ قرمز يا بنفش در ميان .
نکات مربوط به ترشی قارچ

  • نمک کمی ، سرکه سیب به اندازه ای که شیشه پر شود ، گرد فلفل: به میزان تندی که می پسندید .اگر زیتون سبز آماده و داخل شیشه آب نمک خریدید آب نمک آنرا بیرون بریزید .این ترشی با گشنیزخوشمزه تر است .این ترشی خیلی زود آماده میشه و تهیه اش خیلی آسونه .