+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: پياز ترشی

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    محل سکونت
    zire asemone abi
    نوشته ها
    3,425
    تشکر
    4,218
    تشکر شده 2,890 بار در 1,629 پست

    پياز ترشی

    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

    مواد لازم (براي 10 نفر)

    پياز ريز: 5/1 كيلوگرم
    سير: 200 گرم
    نعناع خشك براي معطر كردن: 2 قاشق سوپخوري
    سركه: به مقدار لازم
    فلفل قرمز تند خرد شده: به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    ابتدا پياز ريز و سفت را پوست بگيريد و تميز كنيد، سپس نعناع را تميز كرده، آن‌گاه سير را پوست گرفته و خرد كنيد، سپس ظرف مناسب را كه شيشه‌اي باشد، انتخاب كنيد، اول يك رديف پياز، سپس سير روي هم قرار مي‌‌دهيم و هر رديف از مواد مصرفي كه در شيشه مي‌‌ريزيم، كمي نعناع خشك كوبيده نيز روي آن بريزيد، به اين ترتيب تمام مواد را در ظرف بريزيد، سپس سركه را كه قبلا آماده كرده‌ايد به اندازه‌ روي پياز بريزيد تا سركه روي آن را بپوشاند، البته يك عدد فلفل قرمز را هم ريز ريز كنيد و داخل ظرف بريزيد. بعد در ظرف را محكم ببنديد… پس از سه، چهار هفته، ترشي پياز شما آماده است. البته آنچه كه در تصويرمي‌بينيد، تزئيني است و براي سرو داخل اين ظرف كشيده شده است

  2. کاربر مقابل از این پست S a D a F تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •