ترشی شکم پاره بادنجان یا گارنی یاریق


موارد لازم:
  • بادنجان کوچک چند عدد
  • سیر خرد شده چند حیه
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • نعنا خشک دو قاشق غ
  • سبزی معطر خرد شده :
  • نعنا و جعفری و شوید و گشنیز و ترخون مرزه
  • فلفل های خرد شده رنگی
  • ادویه ترشی بعلاوه پودر آویشن و گل سرخ
  • سرکه و نمک

دستور پخت


بادنجان های کوچیک رو انتخاب کنین و بشورین و سر کلاهکش روبردارین و بدنه اش رو چاک بدین و با کمی سرکه و نمک حدود 10 الی 15 دقیقه بپزین وبعد بذارین سرد بشه .
سبزی رو بشورین و خرد کنینو با سیر و پیاز خرد شده و پودر سبزی های خشکمخلوط کنین . داخل شکم بادنجان ها را با این مواد پر کنینحالا بادنجان ها رو توی ظرف مناسب بچینین وروش سرکه ( از همون سرکه ای که بادنجان ها رو توش پختین هم میتونین استفاده کنین ) بریزین و یک روز جای گرم و بعد در جای خنک و یا یخچال نگهداری کنین . نکات مربوط به تهیه ترشی شکم پاره بادنجان یا گارنی یاریق

اگه ترخون و مرزه تازه ندارین میتونین از خشک اون مصرف کنین . هنگام مصرف میتونین به شکل حلقه ای برش بزنین .