ترشی گلپرتازه و سبز


موارد لازم:
  • سرکه سیب تقریبا به اندازه ظرف تون
  • گلپر تازه
  • نمک کمی
  • ادویه ترشی و کمی پودر گلپر خشک
  • فلفل ( اگه تند می پسندین .)
  • فلفل دلمه ای رنگی
  • هویج دو عدد ریز رنده شود
  • پیاز یکعدد
  • سیر چند حبه

دستور پخت

گلپر ها رو مانند کرفس پاک کنین و به اندازه دلخواه خرد کنین .( هم برگ و هم ساقه ها قابل استفاده اند ) .رو ش نمک بپاشین و بذارین دو ساعت بمونه .بعد بشورین . فلفل دلمه ای رنگی و پیاز و سیر رو هم خرد کنین وحالا همه رو باهم توی سرکه بریزین و ادویه ترشی و کمی پودر گلپر خشک و فلفل بپاشین . مدت چند روز توی دمای آشپزخونه این ترشی میرسه .بعد میتونین در جای خنک نگهداری کنین . اگه دوست دارین میتونین توی سرکه خرد کنین و برای مخلوط کردن با ترشی زمستان تون توی یخچال نگهدارین . ضمنا اگه تمایل دارین میتونین این ترشی رو با سبزیجات معطر مانند مرزه و نرخون و نعنا و شوید هم تهیه کنین . در اونصورت نیم کیلو پاک شده کافیه . نکات مربوط به تهیه ترشی گلپرتازه و سبز

فصل بهار موقع اومدن گلپر تازه است . گلپر تازه گیاهی شبیه با سافه های کرفس با کمی پرز هستش .* گاهی بعضیها طعم و مزه گلپر رو ندوست دارن و معتقدن کمی رگ تلخی داره . در اینصورت میتونین بدون افزودن هیچگونه ادویه جاتی سرکه بریزین و بعد از چند روز سرکه رو خالی کنین و دوباره سرکه تازه بریزین و اونموقع ادویه جات رو اضافه کنین . اینطوری ته مزه تلخی اون از بین میبره . ولی تلخیش بد نیست و جز خاصیت های بیشمار این گیاهه.