+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: آموزش تهيه ترشي بندري

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل سکونت
    میهن دانلود
    سن
    31
    نوشته ها
    601
    تشکر
    2,323
    تشکر شده 1,588 بار در 560 پست

    آموزش تهيه ترشي بندري

    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

    مواد لازم:يک بسته تمرهندي

    پنجاه گرم موسير
    سه عدد هويج
    سه عدد خيار
    يک ليوان رب انار ترش
    سه عدد بادمجان متوسط
    يک بوته سير
    3-2 شاخه کرفس
    يک کيلو گل کلم

    پنجاه گرم فلفل سبز ريز

    نيم کيلو سيب زميني ترشي
    يک تا دو قاشق سوپ خوري ادويه ترشي
    پنج عدد گوجه فرنگي کال
    يک ليوان آب گوجه فرنگي غليظ
    يک ليوان سبزي معطر خرد شده (نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون)
    طرز تهيه :
    - فلفل هاي سبز قلمي را با کمي سرکه و نمک بجوشانيد تا نرم شود.
    - تمرهندي را درون ظرفي ريخته و مقداري سرکه روي آن بريزيد و به طور کامل هم بزنيد، سپس آن را درون يک صافي بريزيد و هسته هاي آن را جدا کنيد.
    - گوجه فرنگي ها را به صورت نگيني خرد کنيد.
    - هويج ها و سيب زميني ها و سيرها را پوست بـِکـَنيد و ريز خرد کنيد.
    - برگ هاي کرفس را جدا کنيد و آن ها را هم به اندازه هويج خرد کنيد.
    - خيارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنيد و در صافي بريزيد؛ مقداري نمک روي آن بپاشيد و 3-2 ساعت صبر کنيد تا آب اضافي آن برود.
    - موسيرهاي خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خيس کنيد، 3-2 بار بشوييد، ريشه ها و قسمت هاي زايد آن را بگيريد و به صورت درسته يا ريز شده استفاده کنيد.
    - بوته هاي گل کلم را از هم جدا کنيد و به طور کامل ريز کنيد.
    - سبزي هاي معطر خرد شده ي ترشي را با تمامي مواد بالا مخلوط کنيد.
    - بادمجان ها را با پوست يا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنيد و با کمي سرکه بجوشانيد تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقيه مواد اضافه کنيد و به طور کامل مخلوط کنيد.
    - ادويه ترشي ، رب انار، آب گوجه فرنگي غليظ شده و تمرهندي رقيق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنيد.
    - مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشي بريزيد و سرکه را به آن اضافه کنيد تا روي آن را بپوشاند.
    - نمک را هم به ميزان دلخواه به ترشي بيفزاييد. استفاده از مقدار بيشتري نمک در صورتي که شور نشود، مدت و کيفيت نگهداري ترشي را بيشتر خواهد کرد.

    آخرین اشکی که در چشمانه دیدی اشک نبود
    نقطه بود میفهمی؟
    نقطه.
    آخرین نقطه ای که به آخرین فصل کتاب ایمانم به عشق مردان گذاشتم.
    من دیگر به هیچ چیز این مردان ایمان ندارم جز به یکپارچگیشان در نامردی...

  2. کاربر مقابل از این پست میترا.ش تشکر کرده است.


  3. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اينترنت!!!
    نوشته ها
    245
    تشکر
    604
    تشکر شده 588 بار در 229 پست

    پیش فرض

    مي خوايي دل ما رو آب بندازي
    من يه بار از اين ترشي ها خوردم
    واقعا خوشمزه اس

  4. کاربر مقابل از این پست P30Mania تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •