مواد مورد نیاز و طرز تهیه نان روغنی زنجبیلی
- آرد یک کیلو
- زنجبیل ۳ قاشق سوپخوری
- خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری صاف
- تخم مرغ ۲ عدد
- نمک ۱ قاشق سوپخوری صاف
- شکر 1 قاشق
- شیر ۵۰۰ گرم
- کره ۸۰ گرم
ابتدا شیر ولرم و یک قاشق از شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و کناری می گذاریم .تمام مواد خشک را الک کرده و داخل یک کاسه ریخته و تخم مرغ و کره و شیر را اضافه کرده و بمدت ۵ الی ۱۰ دقیقه خوب ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکنواختی بدست آید . بمدت یکساعت کناری گذاشته تا حج خمیر دو برابر شود. شکل دلخواه را به خمیر داده و با زرده تخم مرغ و زعفران و شیر سطحش را برس زده و با مغز گردو تزئین می کنیم . در فر ۳ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا موقعی که سطح و زیر نان ها طلائی شود.