مواد لازم :
سرکه
سیر
نمک : مقداری
طرز تهیه :
سیرها رو توی یه ظرف شیشه ای می اندازیم و روش سرکه می ریزیم و درش رو محکم می بندیم. بعد می ذاریم جلوی آفتاب. هرچی بیشتر آفتاب بخوره، بهتره. در حقیقت سیرها به مرور زمان زیر نور آفتاب می پزند. هرچی بیشتر بمونند، پخته تر می شوند. هرچی هم پخته تر شدند، نرم تر می شوند و کمتر بو می دهند.
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
اگر هم در اثر خوردن سیر ترشی، خواستید بوی سیر را از بین ببرید، مقداری چای خشک را روی زبانتان بریزید و بمکید. البته من شنیده ام بوی سیر، به محض خوردن ، وارد خون می شه. برای همین، بوی ماندگاری دارد !
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
تصویر بالا، مربوط به « سیب زمینی ترشی» است. که حدود سی، چهل سال پیش ( به گفته همسایه مان) تهیه شده است. یعنی سی چهل سال پیش همسایه ما ، سیب زمینی ترشی را درون سرکه انداخته و گذاشته بماند تا امروز. چندی پیش از این معجون، برایمان آورد. سیب زمینی ها تقریباً پودر شده بود. ( دیگر کار از لهیدن گذشته بود. )