+ ارسال موضوع جدید
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 2 3 4 5 6
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 55 , از مجموع 55

موضوع: انواع ترشی ها

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    انواع ترشی ها

    ترشی خرما | ترشی و شور

    برای درست كردن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] خرما، برخلاف دیگر ترشی‌ها نیازی به سركه نیست؛ بنابراین اگر از جمله افرادی هستید كه به سركه حساسیت دارید، می‌توانید همراه با غذایتان از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] استفاده كنید.
    مزیت دیگر این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نیز سرعت آماده‌سازی آن است؛ این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نه‌تنها سریع درست می‌شود بلكه به سرعت نیز جا می‌افتد.
    مواد لازم:
    - خرما، یك كیلوگرم (هسته‌های آنها را جدا كنید)
    - سماق كوبیده شده، نیم كیلوگرم
    - تمبر هندی جوشیده، نیم كیلوگرم
    - آب لیموترش، یك لیوان
    - دارچین ساییده شده، یك قاشق سوپ‌خوری سرخالی [دارچین، دشمن قند خون]
    - مغز گردوی خردشده، 100 گرم (در صورت تمایل) [آشنایی با خواص گردو]
    - دانه انار، 50 گرم (در صورت تمایل) [آشنایی با خواص انار]
    - نمك و فلفل، به میزان لازم
    طرز تهیه:
    1 - دو سه لیوان آب را در كاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه كنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق 2 ساعت است.
    پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل كنید. تمبر هندی را نیز در یكی دو لیوان آب خیس كنید و بگذارید حدود 24ساعت بماند.
    پس از این مدت، آن را نیز صاف كنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در كاسه فلزی گودی با هم مخلوط كنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه كنید.
    2 - تركیب این 3 مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش كرده و مخلوط را كناری بگذارید تا سرد شود.
    در این فاصله خرماهای هسته گرفته را چرخ كرده یا در دستگاه خردكن له كنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه كنید.
    نكته: برای اینكه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] كاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید 2 دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یكدست شود و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] جا بیفتد.
    در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه كنید و پس از مخلوط كردن با خرما، [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را نوش جان كنید.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  2. کاربر مقابل از این پست ghazaltanha تشکر کرده است.


  3. #51
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشی خشکبار | ترشی و شور

    مواد لازم:
    انجیر خشک= 200 گرم
    توت خشک= 200 گرم
    برگه هلو= 200 گرم
    برگه زردآلو= 200 گرم
    آلبالوی خشک= 200 گرم
    آلو بخارا= 200 گرم
    کشمش= 200 گرم
    زرشک= 200 گرم
    شیره انگور= 5 قاشق غذاخوری
    سرکه و نمک= به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بعد از 10 روز قابل خوردن می باشد.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  4. کاربر مقابل از این پست ghazaltanha تشکر کرده است.


  5. #52
    ناظم انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    زیر اسمون خدا...
    نوشته ها
    16,534
    تشکر
    13,809
    تشکر شده 13,049 بار در 9,484 پست

    پیش فرض پاسخ : انواع ترشی ها

    ترشی ریواس، ترشی 24 ساعته







    مواد لازم:

    • نیم کیلو ساقه ریواس، پاک شده
    • 1 فنجان سرکه سیب
    • 1 فنجان آب
    • 1 فنجان شکر
    • یک و نیم تکه زنجبیل، خرد شده
    • نیم قاشق چایخوری نمک
    • 2 قاشق چایخوری دانه خردل
    • نیم قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه


    روش تهیه:
    در قابلمه کوچکی سرکه سیب؛ آب، شک، زنجبیل و نمک را بریزید و بگذارید روی اجاق بجوشد تا شکر در آن حل شود.

    ادویه ها را بین دو شیشه تقسیم کنید. می توانید ادویه دلخواهتان را اضافه کنید.

    ساقه های برش خورده ریواس را در این دو شیشه پر کنید.
    سپس مایع درون قابلمه را روی آنها بریزید و تا بالای ریواس ها پر کنید.

    سپس شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را گذاشته و کیپ کنید.
    اگر قرار است ترشی ها تا یک سال بمانند، باید آنها را در کنسروساز فرآوری کنید بدین صورت که شیشه ها را ده دقیقه در آب جوش بگذارید بماند. آب باید تا بالای شیشه ها را بگیرد.
    اگر می خواهید ترشی شما تردتر باشد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از 24 ساعت آماده می شود و بعد از یک هفته طعم آن عالی می شود.










  6. #53
    ناظم انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    زیر اسمون خدا...
    نوشته ها
    16,534
    تشکر
    13,809
    تشکر شده 13,049 بار در 9,484 پست

    پاسخ : انواع ترشی ها

    طرز تهیه ترشی انبه‌ کال



    ترشی انبه‌ کال خوشمزه را حتما تهیه کنید و همراه غذا در کنار خانواده میل کنید.

    مواد لازم ترشی انبه‌ کال:
    انبه 8 عدد
    شکر دو قاشق غذاخوری
    سرکه دو لیوان
    فلفل قرمز هندی 7 تا 8 عدد
    تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
    گلپر آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
    سیاه دانه مقداری
    زردچوبه و نمک به مقدار لازم
    سیر مقداری


    طرز تهیه ترشی انبه‌ کال:

    انبه را پوست می‌کنیم و بعد چهار قسمت می‌کنیم.

    هسته انبه را خارج می‌کنیم.

    آن‌را مثل سیب زمینی خلال می‌کنیم.

    کمی زردچوبه و نمک روی آن می‌ریزیم و خوب با دست مخلوط می‌کنیم تا خلال‌ها زرد رنگ شود و بعد می‌گذاریم حدود 24 ساعت در آفتاب تا کمی خشک شود.

    سرکه را با شکر و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی گاز می‌جوشانیم و می‌گذاریم کمی خنک شود.

    سیر را هم رنده و یا ریز خرد می‌کنیم.

    بعد ابتدا یک ردیف انبه می‌چینیم و کمی گلپر و سیاه دانه و تخم گشنیز آسیاب شده و یکی دو تا فلفل قرمز هندی و مقداری سیر رنده شده روی آن می‌ریزیم و مجدداً انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزم تا شیشه پُر شود.

    سرکه را روی مواد می‌ریزیم و درب شیشه را محکم می‌بندیم و می‌گذاریم یک هفته‌ای کمی نرم شود و در یخچال از آن نگهداری می‌کنیم.

    یک روش دیگر که اهل جنوب خیلی از آن استفاده می‌کنند این است که انبه‌ها را با پوست چهارقاچ می‌کنند.

    البته به صورتی که تکه‌های انبه به هم وصل باشد و هسته هم در وسطش باشد.

    روی آن نمک می‌پاشند و حدود یک روز در آفتاب با حبه‌های سیر درسته می‌گذارند بماند.

    سپس با سرکه و کمی ادویه ترشی را آماده می‌کنند.

    این ترشی به سبزی می زند.

    تلخی هسته بعد از مدتی از بین می‌رود و قابل خوردن است.










  7. #54
    ناظم انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    زیر اسمون خدا...
    نوشته ها
    16,534
    تشکر
    13,809
    تشکر شده 13,049 بار در 9,484 پست

    پیش فرض پاسخ : انواع ترشی ها

    ترشی سبزیجات



    نمی دانید با سبزیجات اضافه چکار کنید؟ در اینجا برایتان توضیح می دهیم که چطور آنها را ترشی کنید.


    اگر باغچه دارید و سبزیجاتی که کاشته اید زیاد آمده یا در یخچال سبزیجاتی دارید که مصرف نمی کنید و از هر کدام چند عدد باقیمانده، از آنها ترشی درست کنید و تغییری در خوراکی های سفره خود ایجاد کنید. این ترشی را می توانید چند ماه در کابینت یا یخچال نگه دارید.



    مواد لازم برای ترشی:

    انواع مختلفی از ترکیبات برای ترشی می توان استفاده کرد و آنقدر ترشی ها متنوع هستند که می توان از دستور تهیه آنها کتابی درست کرد. ولی شما نیازی به دستور تهیه ندارید. فقط به کمی سبزیجات، کمی سرکه ترشی و کمی رنگ غذا نیاز دارید. نمک و سیر هم به ترشی طعم خوبی می دهند.

    فقط یادتان باشد که بعد از ترشی انداختن، رنگ سرکه تغییر می کند که دلیلش استفاده از سیر است، پس سعی کنید از سیرهای خوب و سالمی استفاده کنید.

    وسایل لازم:

    راحت ترین و سریع ترین راه برای ترشی درست کردن باعث می شود که سبزیجات ترشی شده شما تا 4 ماه بمانند، اگر از وسایل پیشرفته تری استفاده کنید، مدت بیشتری می توانید آنها را نگه دارید.

    برای هر دو روش، شما به قابلمه بزرگی برای جوشاندن محلول ترشی، یک شیشه نشکن و چند شیشه استریل شده نیاز دارید. می توانید این شیشه ها را در ماشین ظرفشویی بشویید و استریل کنید ولی ظرف دیگری را در کنار آنها نگذارید. یا می توانید آنها را 20 دقیقه روی اجاق با حرارت متوسط حرارت دهید تا استریل شوند.

    اگر نمی خواهید ترشی سبزیجات را در یخچال نگهداری کنید، باید از روش های استریل تری مانند استفاده از کنسروساز بهره ببرید. ترشی درست کردن با کنسروساز موجب می شود که ترشی شما مدت بیشتری در دمای اتاق بماند.



    بهترین سبزیجات برای ترشی انداختن:

    اکثر سبزیجات برای ترشی انداختن مناسبند. کدو و خیار انتخاب های محبوبی هستند و فلفل، پیاز، هویج و کلم هم برای ترشی کاملاً مناسبند. تقریباً همه سبزیجات را می توان ترشی انداخت.

    بعد از شستن و پاک کردن سبزیجات باید دانه های آنها را بگیرید و به شکل دلخواهتان ببرید و خرد کنید. بعد باید دو دقیقه آنها را نیم پز کنید. وقتی آنها را از روی حرارت برداشتید، داخل شیشه های ترشی بریزید.

    روشی راحت برای ترشی انداختن سبزیجات

    وقتی سبزیجات را آماده کردید، محلول ترشی را بجوشانید. در این حین، شیشه ها را از اجاق بردارید و چون داغ هستند با انبر آنها را روی سطح صافی قرار دهید و سبزیجات را کم کم داخل آنها بریزید. یک سانت بالای شیشه ها را سرخالی بگذارید و محلول ترشی را روی سبزیجات بریزید و دوباره سرخالی بگذارید.

    درپوش شیشه ها را بگذارید و قبل از کیپ کردن آنها بگذارید خوب سرد شوند. بعد از درپوش ها را محکم ببندید و شیشه ها را در یخچال بگذارید. با این روش ترشی های شما حدود 4 ماه خوشمزه و خوش طعم باقی می مانند











  8. #55
    ناظم انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    زیر اسمون خدا...
    نوشته ها
    16,534
    تشکر
    13,809
    تشکر شده 13,049 بار در 9,484 پست

    پیش فرض پاسخ : انواع ترشی ها

    آشنایی با روش تهیه ترشی چند میوه




    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم.




    مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه

    سیب دو عدد
    پرتقال دو عدد
    سرکه سفید نیم کیلو
    کیوی سه عدد
    نمک یک قاشق چای خوری

    با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه یک ظرف دو لیتری از ”‌ترشی چند میوه“ خواهیم داشت.

    یک قاشق چای خوری نمک، دو عدد سیب قرمز یا زرد (حدود 300 گرم)
    دو عدد پرتقال تامسون (حدود 300 گرم)، سه عدد کیوی بزرگ (حدود 300 گرم)
    نیم کیلو گرم سرکه سفید (حدود دو لیوان سرپر، به حدی که ظرف پر شود) برای اینکه ترشی آن کم شود، می‌توان یک لیوان سرکه را با یک لیوان آب مخلوط کرد و یا از سرکه سیب استفاده کرد.
    طرز تهیه ترشی چند میوه

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. یک قاشق چای خوری نمک روی آن ریخته در آخر سرکه سفید اضافه می‌کنیم تا روی میوه‌ها را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در دمای اتاق می‌گذاریم تا ترشی آماده شود.
    ترشی آماده پذیرایی می‌باشد.
    نوش جان


    مقدار کالری موجود در کل ترشی چند میوه حدود 370 کیلوکالری می باشد.











+ ارسال موضوع جدید
صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 2 3 4 5 6

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •