+ ارسال موضوع جدید
صفحه 3 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 55

موضوع: انواع ترشی ها

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    انواع ترشی ها

    ترشی خرما | ترشی و شور

    برای درست كردن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] خرما، برخلاف دیگر ترشی‌ها نیازی به سركه نیست؛ بنابراین اگر از جمله افرادی هستید كه به سركه حساسیت دارید، می‌توانید همراه با غذایتان از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] استفاده كنید.
    مزیت دیگر این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نیز سرعت آماده‌سازی آن است؛ این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نه‌تنها سریع درست می‌شود بلكه به سرعت نیز جا می‌افتد.
    مواد لازم:
    - خرما، یك كیلوگرم (هسته‌های آنها را جدا كنید)
    - سماق كوبیده شده، نیم كیلوگرم
    - تمبر هندی جوشیده، نیم كیلوگرم
    - آب لیموترش، یك لیوان
    - دارچین ساییده شده، یك قاشق سوپ‌خوری سرخالی [دارچین، دشمن قند خون]
    - مغز گردوی خردشده، 100 گرم (در صورت تمایل) [آشنایی با خواص گردو]
    - دانه انار، 50 گرم (در صورت تمایل) [آشنایی با خواص انار]
    - نمك و فلفل، به میزان لازم
    طرز تهیه:
    1 - دو سه لیوان آب را در كاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه كنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق 2 ساعت است.
    پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل كنید. تمبر هندی را نیز در یكی دو لیوان آب خیس كنید و بگذارید حدود 24ساعت بماند.
    پس از این مدت، آن را نیز صاف كنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در كاسه فلزی گودی با هم مخلوط كنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه كنید.
    2 - تركیب این 3 مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش كرده و مخلوط را كناری بگذارید تا سرد شود.
    در این فاصله خرماهای هسته گرفته را چرخ كرده یا در دستگاه خردكن له كنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه كنید.
    نكته: برای اینكه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] كاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید 2 دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یكدست شود و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] جا بیفتد.
    در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه كنید و پس از مخلوط كردن با خرما، [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را نوش جان كنید.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  2. کاربر مقابل از این پست ghazaltanha تشکر کرده است.


  3. #21
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي سبزي مخلوط | ترشی و شور مواد لازم :

    سركه 1 ليتر
    نمك قدري
    بادمجان 2000 گرم
    خيار 1000 گرم
    هندوانه 1000 گرم
    گل كلم 1 عدد
    لوبيا سبز 500 گرم
    سيب زميني 500 گرم
    موسير 300 گرم
    كرفس خرد شده 3 فنجان
    نعناع 100 گرم
    جعفري ساطوري شده 100 گرم
    گشنيز 100 گرم
    ريحان 100 گرم
    فلفل 100 گرم

    طرز تهيه :
    بادمجانها را مي توانيم در فر يا روي آتش کبابي کنيم به حدي که پوست بادمجان به راحتي کنده شده و گوشت آن کاملا بپزد . بعد پوست بادمجانها را مي کنيم و در الک يا آبکش چوبي مي چينيم و روي آنرا پارچه مي کشيم و شيئ سنگيني روي پارچه قرار مي دهيم تا آب بادمجان کاملا گرفته شود ( بايد يک روز به اين طريق بماند ) بعد بادمجانها را روي پارچه مي چينيم بازهم يک روز مي گذاريم بماند تا رطوبت انها کاملا گرفته شود ، مقداري نمک روي آنها مي پاشيم و آنها را ساطوري مي کنيم و مقداري سرکه روي آنها مي ريزيم و به هم مي زنيم تا مايه کمي شل شود . بعد سبزي ها را تميز مي کنيم و مي شويم و رطوبت آنها را مي گيريم بطوريکه به هيچ وجه مرطوب نباشد بعد از چرخ رد مي کنيم و بلا فاصله در سرکه مي ريزيم تا سياه نشود .
    سپس خيار و هويج و گل کلم را و لوبيا سبز و سيب زميني ترشي و کرفس و فلفل سبز را پوست و ريشه گرفته و ريز خرد مي کنيم . کمي نمک به انها مي پاشيم و آنها را روي پارچه اي پهن مي کنيم و يک روز مي گذاريم بماند تا رطوبت آنها نيز گرفته شود . بعد تمام مواد آماده شده را مخلوط مي کنيم و مقداري سرکه به حدي که ترشي زياد شل نشود به ان اضافه مي کنيم . ممکن است کمي گلپر کوبيده نيز به ترشي اضافه کنيم که عطر آن بيشتر شود . موسير را مطابق دستور ترشي موسير آماده ميکنيم ، بعد داخل ترشي مي ريزيم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  4. #22
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي خرما | ترشی و شور مواد لازم :

    خرما 1000 گرم
    نمك قدري
    سماق 500 گرم
    آب تمر 500 گرم
    آب ليموترش 1 فنجان
    سير 2 عدد
    ادويه 4 قاشق مرباخوري
    دارچين 2 قاشق مرباخوري
    فلفل 2 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :
    اين ترشي بدون سرکه تهيه مي شود و بسيار مطلوب مي باشد و براي اشخاصي که نسبت به سرکه حساسيت دارند بيشتر قابل استفاده است .
    سماق را دو سه ليوان آب خيس مي کنيم و مي گذاريم رسوب کند و آب آن ترش شود . تمبر هندي را نيز در يکي دو ليوان آب خيس مي کنيم ( حدود 24 ساعت بايد بماند ) تا آب تمبر نيز ترش شود آب سماق و آب تمبر را صاف مي کنيم و با آب ليمو مخلوط مي سازيم چند جوش مي دهيم بعد خرما را از چرخ رد مي کنيم و با آب سماق و تمبر و آبليموي جوشيده مخلوط مي کنيم . براي اينکه خرما کاملا حل شود ممکن است اين مخلوط را يکي دو جوش بدهيم بعد با ادويه مخلوط مي سازيم و در صورتيکه بخواهيم سير مصرف کنيم سير را با کمي آب ليمو چند جوش مي دهيم ، بعد نرم مي کوبيم و با ترشي مخلوط مي نمائيم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  5. #23
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي پوست ليموترش | ترشی و شور مواد لازم :

    سركه 3 ليتر
    نمك قدري
    پوست ليمو ترش 1000 گرم

    طرز تهيه :
    براي تهيه اين ترشي مي توانيم از پوستهاي ليمو ترش که آب آنرا گرفته ايم استفاداه کنيم . داخل پوستهاي ليمو را کاملا خالي و تميز مي کنيم ، براي هر يک کيلو پوست ليمو 3 کيلو سرکه در نظر مي گيريم . پوستهاي ليمو را دو بار در آب مي جوشانيم و يکي دو روز در آب سرد قرار مي دهيم و چند بار آب آنرا عوض مي کنيم تا تلخي آن گرفته شود . بعد ليمو ها را در صافي ميريزيم و روي پارچه پهن مي کنيم و دو سه روز ميگذاريم بماند تا رطوبت آن کاملا گرفته شود .
    ممکن است کمي نمک روي ليمو بپاشيم که رطوبت آن بهتر گرفته شود و احيانا پوست ليمو ترش خراب نشود ، پوست ليمو را در شيشه مي ريزيم و سرکه را چند جوش مي دهيم و داخل شيشه را از سرکه مزبور پر مي کنيم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  6. #24
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي پوست پرتقال | ترشی و شور مواد لازم :

    سركه 1 ليتر
    نمك قدري
    پوست پرتقال 400 گرم
    فلفل قدري
    پوست نارنج قدري

    طرز تهيه :
    پوست پرتقال يا نارنج بدون گرفتن قسمت سفيدي آن دو بار در آب مي جوشانيم و 24 ساعت در آب سرد مي گذاريم بماند و گاهي آب آنرا عوض مي کنيم تا تلخي آن کاملا گرفته شود . بعد پوستها را روي پارچه پهن مي کنيم تا رطوبت آن از بين برود بعد آنرا از چرخ رد مي کنيم و مقداري سرکه بطوريکه روي پوستها را بگيرد روي ان مي ريزيم و چند جوش مي دهيم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمي غليظ شود ، مقدار کمي نمک و فلفل در آن مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم .
    ممکن است به اين ترشي مقداري خلال پرتقال يا نارنج تلخي گرفته اضافه کنيم ، در اين صورت وقتي پوستهاي تلخي گرفته را چرخ کرديم با کمي خلال مخلوط مي نمائيم و مي جوشانيم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  7. #25
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي انگور | ترشی و شور مواد لازم :

    سركه 1 ليتر
    نمك قدري
    انگور 500 گرم
    شيره قدري

    طرز تهيه :
    اين ترشي مخصوص قزوين است و نام محلي آن گله ترشي است و با کمي دقت در تهيه آن ترشي بسيار مطلوبي آماده ميشود و انگور در آن نهايت تازگي ميماند و در غير فصل انگور مطلوب و جالب است ، براي تهيه اين ترشي از انگورهاي گرد و سفيد که پوست انها است استفاده ميکنيم .
    خوشه هاي انگور را با قيچي کوچک مي بريم و دقت مي کنيم حبه هاي آنها جدا نشود بعد انگور را ميشوئيم و در آبکش مي ريزيم تا اب ان برود و خشک شود ، بعد انگور را در کوزه مي چنيم و سرکه سفيد خيلي خوب را با کمي نمک مي جوشانيم و داخل کوزه را با سرکه پر مي کنيم بطوريکه روي انگور را کاملا بپوشاند ( البته سرکه جوشانده بايد اول سرد و سپس روي انگور ريخته شود ) بعد در کوزه را محکم مي بنديم . اين ترشي را در شيشه هاي تمام گشاد و در دار هم ميتوان تهيه کرد . ممکن است در سرکه انگور مقداري شيره ريخت و سپس جوشانيد اما به حدي که زياد شيرين نشود در اين صورت بايد نمک آن بسيار کم و غير محسس باشد .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  8. #26
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي انبه | ترشی و شور مواد لازم :

    سركه 0.5 ليتر
    نمك قدري
    آب ليموترش 0.5 ليتر
    انبه 500 گرم
    رب گوجه فرنگي 250 گرم
    زعفران 1.5 قاشق مرباخوري
    هل 1.5 قاشق مرباخوري
    دارچين 1.5 قاشق مرباخوري
    خاك قند 1.5 قاشق مرباخوري

    طرز تهيه :
    چون معمولا انبه خشک در دسترس ميباشد لذا قبلا براي آماده کردن انبه خشک بطريق ذيل عمل مي کنيم :
    انبه را يک شب در آب ليمو حل ميکنيم و با رب گوجه فرنگي مخلوط مي نمائيم و زعفران سائيده و دارچين و هل کوبيده و خاک قند را اضافه ميکنيم ، مقدار خاک قند و ساير ادويه جات بستگي به ذائقه ما دارد و باندازهاي که دوست داريم مي توانيم کم يا زياد کنيم
    بعد سرکه را مي ريزيم و بهم ميزنيم تا تمام مواد مخلوط شده و برشي کاملا جا بيافتد اين ترشي بايد کاملا غليظ و تقريبا سفت باشد .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  9. #27
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي کلم برگ | ترشی و شور مواد لازم :

    كلم 2000 گرم
    سركه 1 ليتر
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    شيشه را با کلم برگ پر ميکنيم و مقداري نمک لابلاي کلم برگها ميپاشيم و شيشه را از سرکه خوب سفيد جوشانيده پر ميکنيم ، ترشي بعد از 6 ماه قابل مصرف است ولي زمان بيشتر مرغوبيت بالا تر خواهد داشت .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  10. #28
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي هويج دو | ترشی و شور مواد لازم :

    هندوانه 2000 گرم
    سركه 1 ليتر
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    شيشه را با هويج پوست کنده پر ميکنيم و مقداري نمک لابلاي هويج ها ميپاشيم و شيشه را از سرکه خوب سفيد جوشانيده پر ميکنيم ، ترشي بعد از 6 ماه قابل مصرف است ولي زمان بيشتر مرغوبيت بالا تر خواهد داشت .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  11. #29
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي گل کلم دو | ترشی و شور
    مواد لازم :
    گل كلم 2000 گرم
    سركه 1 ليتر
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    شيشه را با گل کلم پر ميکنيم و مقداري نمک لابلاي گل کلم ها ميپاشيم و شيشه را از سرکه خوب سفيد جوشانيده پر ميکنيم ، ترشي بعد از 6 ماه قابل مصرف است ولي زمان بيشتر مرغوبيت بالا تر خواهد داشت .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  12. #30
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي پياز سفيد | ترشی و شور مواد لازم :

    پياز ريز سفيد 2000 گرم
    سركه 1 ليتر
    نمك قدري

    طرز تهيه :
    شيشه را با پياز ريز و سفيد پوست کنده پر ميکنيم و مقداري نمک لابلاي پياز ها ميپاشيم و شيشه را از سرکه خوب سفيد جوشانيده پر ميکنيم ، ترشي بعد از 6 ماه قابل مصرف است ولي زمان بيشتر مرغوبيت بالا تر خواهد داشت .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

+ ارسال موضوع جدید
صفحه 3 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •