+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 55

موضوع: انواع ترشی ها

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    انواع ترشی ها

    ترشی خرما | ترشی و شور

    برای درست كردن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] خرما، برخلاف دیگر ترشی‌ها نیازی به سركه نیست؛ بنابراین اگر از جمله افرادی هستید كه به سركه حساسیت دارید، می‌توانید همراه با غذایتان از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] استفاده كنید.
    مزیت دیگر این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نیز سرعت آماده‌سازی آن است؛ این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نه‌تنها سریع درست می‌شود بلكه به سرعت نیز جا می‌افتد.
    مواد لازم:
    - خرما، یك كیلوگرم (هسته‌های آنها را جدا كنید)
    - سماق كوبیده شده، نیم كیلوگرم
    - تمبر هندی جوشیده، نیم كیلوگرم
    - آب لیموترش، یك لیوان
    - دارچین ساییده شده، یك قاشق سوپ‌خوری سرخالی [دارچین، دشمن قند خون]
    - مغز گردوی خردشده، 100 گرم (در صورت تمایل) [آشنایی با خواص گردو]
    - دانه انار، 50 گرم (در صورت تمایل) [آشنایی با خواص انار]
    - نمك و فلفل، به میزان لازم
    طرز تهیه:
    1 - دو سه لیوان آب را در كاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه كنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق 2 ساعت است.
    پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل كنید. تمبر هندی را نیز در یكی دو لیوان آب خیس كنید و بگذارید حدود 24ساعت بماند.
    پس از این مدت، آن را نیز صاف كنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در كاسه فلزی گودی با هم مخلوط كنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه كنید.
    2 - تركیب این 3 مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش كرده و مخلوط را كناری بگذارید تا سرد شود.
    در این فاصله خرماهای هسته گرفته را چرخ كرده یا در دستگاه خردكن له كنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه كنید.
    نكته: برای اینكه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] كاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید 2 دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یكدست شود و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] جا بیفتد.
    در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه كنید و پس از مخلوط كردن با خرما، [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را نوش جان كنید.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  2. کاربر مقابل از این پست ghazaltanha تشکر کرده است.


  3. #11
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشی خرما | ترشی و شور

    برای درست كردن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] خرما، برخلاف دیگر ترشی‌ها نیازی به سركه نیست؛ بنابراین اگر از جمله افرادی هستید كه به سركه حساسیت دارید، می‌توانید همراه با غذایتان از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] استفاده كنید.
    مزیت دیگر این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نیز سرعت آماده‌سازی آن است؛ این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نه‌تنها سریع درست می‌شود بلكه به سرعت نیز جا می‌افتد.
    مواد لازم:
    - خرما، یك كیلوگرم (هسته‌های آنها را جدا كنید)
    - سماق كوبیده شده، نیم كیلوگرم
    - تمبر هندی جوشیده، نیم كیلوگرم
    - آب لیموترش، یك لیوان
    - دارچین ساییده شده، یك قاشق سوپ‌خوری سرخالی [دارچین، دشمن قند خون]
    - مغز گردوی خردشده، 100 گرم (در صورت تمایل) [آشنایی با خواص گردو]
    - دانه انار، 50 گرم (در صورت تمایل) [آشنایی با خواص انار]
    - نمك و فلفل، به میزان لازم
    طرز تهیه:
    1 - دو سه لیوان آب را در كاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه كنید تا خیس بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق 2 ساعت است.
    پس از آن مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل كنید. تمبر هندی را نیز در یكی دو لیوان آب خیس كنید و بگذارید حدود 24ساعت بماند.
    پس از این مدت، آن را نیز صاف كنید. حالا آب تمبر هندی و آب سماق را در كاسه فلزی گودی با هم مخلوط كنید، سپس آب لیموترش را به آن اضافه كنید.
    2 - تركیب این 3 مایع را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. پس از آن، اجاق را خاموش كرده و مخلوط را كناری بگذارید تا سرد شود.
    در این فاصله خرماهای هسته گرفته را چرخ كرده یا در دستگاه خردكن له كنید؛ سپس آن را به مخلوط این آب‌ها (آب سماق، تمبر هندی و لیمو ترش) اضافه كنید.
    نكته: برای اینكه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] كاملا جا بیفتد، مخلوط نهایی را دوباره روی شعله اجاق گاز قرار دهید و اجازه بدهید 2 دقیقه حرارت ببیند. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا مخلوط یكدست شود و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] جا بیفتد.
    در پایان گردو و دانه‌های انار را نیز اضافه كنید و پس از مخلوط كردن با خرما، [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را نوش جان كنید.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  4. #12
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشی چغندر | ترشی و شور

    موادلازم:
    چغندر 1 کیلو
    سرکه 1 کیلو
    نمک به مقدار لازم
    گل پر 1 قاشق مرباخوری
    فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق چای خوری
    موسیر و سیر 50 گرم
    طرز تهیه:
    چغندرها را بشویید و گل و لای آنها را با برس به خوبی پاک کنید. لازم به ذکر است بعضی چغندرها کم رنگ و بعضی دیگر پررنگ هستند. برای تهیه ترشی چغندر بهتر است از نوع پررنگ آن استفاده کنید.
    در صورتی که از نوع کم رنگ استفاده می کنید، ترجیحاً یک یا دو چغندر پررنگ هم به همراه آنها بپزید و یا به صورت خام رنده کنید تا رنگ لبوها متعادل شود.
    چغندر را می توانید با آب و یا سرکه بپزید. اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر می گردد؛ اما دوام آن کمتر شده و سریع تر کپک خواهد زد.
    اگر چغندرها با سرکه پخته شود، رنگ آن تیره تر و زمان ماندگاری آن بیشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر خواهد شد.



    وقتی چغندرها به طور کامل پختند ، می توانید آنها را به صورت دلخواه برش زده و به اشکال مختلف درآورید. از قالب های شیرینی هم برای زیباترشدن برش ها می توانید استفاده کنید.
    پس از انجام این کار آنها را درون شیشه ای ریخته و به اندازه ای سرکه اضافه کنید که به طور کامل روی چغندرها را بپوشاند.
    در ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان می توانید کم یا زیاد کنید. بنا به دلخواه می توانید مقداری گل پر، موسیر، سیر و فلفل هم لابه لای آن قرار دهید. درب ترشی لبو را محکم بسته و در یخچال نگه داری کنید.
    این ترشی نسبت به ترشی های دیگر حساس تر بوده و اگر در جای خنک نگه داری نشود، خیلی زود خراب شده و طعم و رنگ خود را از دست می دهد.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  5. #13
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشی مخلوط | ترشی و شور

    موادلازم :
    گل کلم 5/1 کیلوگرم
    برگ کلم 5/0 کیلوگرم
    سبزی معطر پاک کرده 5/0 کیلوگرم
    فلفل دلمه ای 3 عدد متوسط
    کرفس خرد شده 5/0 کیلوگرم
    لوبیا سبز خردشده 250 گرم
    هویج خرد شده 5/0 کیلوگرم
    سیر 2 بوته
    فلفل سبز تند 4-3 عدد
    بادمجان 1 کیلو
    پیاز ریز 5/0 کیلوگرم
    موسیر خشک 100 گرم
    سیب زمینی ترشی 5/0 کیلوگرم
    نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به اندازه لازم
    زردچوبه یک قاشق غذاخوری
    ادویه ترشی 2 قاشق غذاخوری
    سرکه به اندازه لازم
    طرز تهیه
    گل کلم ها را به طور کامل تمیز کرده و می شوییم. برگ کلم را به صورت مربع های کوچک برش می دهیم.
    بادمجان ها را به صورت مکعبی بریده و با یک و نیم لیوان سرکه می پزیم.
    سیب زمینی ترشی، کرفس، لوبیا سبز، فلفل سبز تند، سبزی معطر، فلفل دلمه ای و هویج را خرد می کنیم. سیر را هم به صورت حلقه های نازک خرد می کنیم.
    موسیر را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم.
    پیازهای ریز را شسته و خشک می کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. در نهایت ادویه ترشی ( طرز تهیه آن در پایین آورده شده است )، زردچوبه ، نمک، فلفل و نعنای خشک را می افزاییم. سپس سرکه را به اندازه ای اضافه می کنیم تا به طور تقریبی روی مواد را بگیرد ( نه به طور کامل ).
    مواد لازم برای ادویه ترشی :
    پودر گلپر 100 گرم
    پودر تخم گشنیز 50 گرم
    پودر زیره سبز 50 گرم
    ریشه جوز بویا ( پودر شده ) 25 گرم
    جوز رنده شده 2عدد
    دارچین یک قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه یک قاشق سوپ خوری
    فلفل سبز یک قاشق سوپ خوری
    پودر رازیانه 50 گرم
    تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم. ادویه ترشی آماده است.
    * توجه
    - با پارچه ای تمیز، آب اضافی هر یک از سبزیجات را بگیرید.
    - سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعناع و ... است.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  6. #14
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشی چغاله بادام | ترشی و شور

    مواد لازم:
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بادام نیم کیلو
    سیر 4-3 حبه
    موسیر نصف فنجان
    نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
    سرکه به میزان لازم
    طرز تهیه:
    در ابتدا باید پرزهای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را جدا کنیم ( البته اگر از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] های آماده در بازار استفاده کنیم، نیازی به این کار نیست). روش جدا کردن پرزهای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها به این صورت است که :
    1- [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را درون آب کش ریخته و آبکش را درون یک لگن آب قرار می دهیم. [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] های انباشته شده ی درون آبکش را با فشار دست به ته آبکش می ساییم. در حین این عمل [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها به هم سائیده شده و پرزهای آن ها جدا می شوند. لازم است چندین بار آب درون لگن را که زیر آبکش قرار دارد، عوض کنیم.
    2- برای این که [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها سبز بمانند و تغییر رنگ ندهند، به اندازه نوک قاشق چایخوری ( به اندازه یک عدس ) کات کبود، به همراه 5 قاشق نمک در یک لیتر آب حل کرده و سپس [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را درون آب می ریزیم، به طوری که محلول آماده شده، روی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را فرا بگیرد. پس از آن می گذاریم تا 24 ساعت بماند. آن گاه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را از محلول موردنظر خارج کرده و در صافی می ریزیم تا آب آنها به طور کامل خارج شود.
    3- اگر بخواهیم [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها ترد و شکننده شوند، یک قاشق غذاخوری آهک را در یک لیتر آب ریخته و به هم می زنیم. بعد می گذاریم تا به طور کامل ته نشین شود. آب زلال روی آن را صاف می کنیم تا آهک های اضافی آن گرفته شود. سپس [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را درون آب صاف شده ریخته و به مدت یک روز می گذاریم بمانند. بعد آب آن را هر 3-2 ساعت یک بار عوض می کنیم تا آهک درون [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها خارج شود. این کار را سه مرتبه تکرار می کنیم. پس از آن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را روی پارچه ای پهن می کنیم تا آب آنها به طور کامل گرفته شود. بعد آن ها را درون شیشه می ریزیم و از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها می چشیم. اگر نمک آن کم بود، کمی نمک اضافه می کنیم زیرا اگر نمک [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] کم باشد، پس از مدتی شل می شود. بعد چند حبه سیر و موسیر را لابلای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها قرار می دهیم. وقتی شیشه به طور کامل پر شد، درون آن به اندازه ای سرکه می ریزیم که به طور کامل روی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را بگیرد. کمی نعنا خشک نیز به آن اضافه کرده، درب آن را به طور کامل می بندیم و درون یخچال قرار می دهیم. بعد از دو هفته [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] آماده است.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  7. #15
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشی بندری | ترشی و شور

    مواد لازم:
    یک بسته تمرهندی
    پنجاه گرم موسیر
    سه عدد هویج
    سه عدد خیار
    یک لیوان رب انار ترش
    سه عدد بادمجان متوسط
    یک بوته سیر
    3-2 شاخه کرفس
    یک کیلو گل کلم
    پنجاه گرم فلفل سبز ریز
    نیم کیلو سیب زمینی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
    یک تا دو قاشق سوپ خوری ادویه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
    پنج عدد گوجه فرنگی کال
    یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ
    یک لیوان سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)
    طرز تهیه :
    - فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.
    - تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.
    - گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.
    - هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.
    - برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.
    - خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
    - موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.
    - بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.
    - سبزی های معطر خرد شده ی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
    - بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
    - ادویه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.
    - مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
    - نمک را هم به میزان دلخواه به [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را بیشتر خواهد کرد.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  8. #16
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    قارچ شور | ترشی و شور

    مواد لازم :
    قارچ 1 کیلو
    نمک 5 قاشق غذاخوری
    سرکه نصف پیمانه
    آب 5/1 لیتر
    سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز به میزان لازم
    طرز تهیه :
    سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزیجات، سیر و فلفل سبز را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا برود.
    نمک و سرکه را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد( برای پاستوریزه شدن ). درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. سپس قارچ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز را قرار دهید. سپس آب و نمک و سرکه ی سرد شده را روی سبزیجات بریزید تا روی آنها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در یک جای خنک به مدت 20 روز نگهداری قرار دهد. بعد ازاین مدت می توانید از شور استفاده کنید.
    نکته:
    رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و درب آن، از ورود میکروب ها به داخل شور باید جلوگیری کرده و موجب سالم ماندن شورها می شود. همیشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن یا له شدگی، به خاطر رعایت نکردن بهداشت است.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  9. #17
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشی لوبیا سبز با قارچ | ترشی و شور

    مواد لازم:
    لوبیا سبز 500 گرم
    قارچ 500 گرم
    فلفل سبز تند 4- 3عدد
    سیر 4- 3عدد
    زردچوبه 1قاشق چای‌خوری
    ادویه‌ی ترشی 1قاشق مرباخوری
    سرکه به میزان لازم
    سبزی معطر تازه 50گرم
    سبزی خشک 1قاشق غذاخوری
    روش تهیه:
    1- دم لوبیا سبزها را گرفته و بشویید. سپس به ابعاد دلخواه خرد کنید و درون آبی که در حال جوشیدن است بریزید. پس از حدود 2-1 دقیقه آن‌ها را در آبکش سرازیر کنید.
    2- قارچ‌ها را خرد کرده یا به صورت درسته داخل آب جوش قرار دهید. بلافاصله از آب خارج کرده و درون صافی بریزید.
    3- برای این که قارچ‌ها آب نیندازد، بهتر است، روی آن‌ها آب سرد ریخته و سپس فشار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود.
    4- سیرها را پوست کنده و خرد کنید.
    5- فلفل‌ها را خرد کنید. بسته به میزان تند بودن فلفل‌ها، می‌توان مقدار آن‌ها را کم یا زیاد کرد. در ضمن برای زیبا‌تر شدن این ترشی می‌توان از فلفل با رنگ‌های مختلف استفاده کرد. در صورت تمایل می‌توان از پودر فلفل به جای فلفل تازه استفاده کرد.
    6- سبزی‌ها را شسته و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها برود. سپس ریز خرد کنید و در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود، می‌توان از سبزی خشک استفاده کرد. البته ارجحیت استفاده از هر دو نوع سبزی (خشک و تازه) است؛ به شرطی که مقدار گفته شده برای هر کدام نصف شود.
    7- قارچ، لوبیا سبز، فلفل، سیر و سبزی را مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید.
    8- ادویه و زردچوبه را با مقدار کمی سرکه مخلوط کنید و روی مواد آماده شده بریزید. سپس به اندازه‌ی کافی سرکه درون ظرف بریزید تا به طور کامل روی مواد را بپوشاند. آن‌گاه درب ظرف را ببندید و در جایی خنک نگهداری کنید.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  10. #18
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    خيار ترشي | ترشی و شور مواد لازم :

    سركه 3 ليتر
    نمك قدري
    فلفل 3 قاشق سوپخوري
    خيار 2000 گرم

    طرز تهيه :
    دز صورتيکه بخاهيم خيار ترشي ترد تر شود ممکن است خيارها را در آب اهک به طريق زير بخوابانيم ، يکي دو کيلو آهک را با مقداري آب مخلوط مي کنيم و مي گذاريم آهک رسوب نمايد و آب زلال آن را از صافي رد مي کنيم و روي خيارها مي ريزيم بطوريکه کاملا روي انها را بگيرد و بعد از 24 ساعت خيارها را از آب آهک خارج مي کنيم و با چندين آب مي شوئيم و مي گذاريم چند ساعت در آب سرد بماند ، بعد خيارها را از آب خارج مي سازيم و خوب خشک مي نمائيم و در شيشه ميريزيم و سرکه را چند جوش مي دهيم و کمي نمک و فلفل روي خيارها مي پاشيم و سرکه را روي آن مي ريزيم و بعد از سرد شدن در شيشه را خوب مي بنديم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  11. #19
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي موسير | ترشی و شور مواد لازم :

    سركه 1 ليتر
    نمك قدري
    موسير 500 گرم

    طرز تهيه :
    با موسير به تنهايي يا مخلوط با ساير مواد مي توان ترشي تهيه نمود . از موسير تازه يا خشک مي توان براي تهيه ترشي استفاده کرد . موسير تازه چون کمتر در دسترس قرار دارد از موسير خشک بيشتر استفاده مي شود ولي در هر حال ما دستور استفاده از هر نوع را ذيلا توضيح مي دهيم :
    الف- طرز آماده کردن موسير تازه :
    موسير را پوست مي کنيم و نازک ورقه ورقه مي کنيم . چون موسير تازه داراي بوي تندي است آنرا دوسه روز در آب سرد خيس مي کنيم و چندين بار آب آنرا عوض مي کنيم ، بعد انرا در صافي مي ريزيم و آب آن که کاملا گرفته شد موسير را روي پارچه اي پهن مي کنيم و 24 ساعت مي گذاريم بماند تا رطوبت آن کاملا گرفته شود ، اين موسير اماده ترشي مي باشد .
    ب - طرز استفاده از موسير خشک :
    موسير را مي شوئيم و مقداري آب جوش بروي آن مي ريزيم هر وقت آب آن سرد شد آنرا خالي مي نمائيم و دوباره آب جوش روي موسير مي ريزيم و اين عمل را سه تا چهار بار تکرار مي کنيم و بعد موسير را در آب سرد مي ريزيم تا دو سه روز بماند و در اين مدت نيز چند دفعه آب آنرا عوض مي کنيم . وقتي موسير کاملا نرم و لطيف شد ، آنرا درصافي مي ريزيم و بعد روي پارچه پهن مي کنيم تا رطوبت آن کاملا گرفته شود .
    طرز تهيه ترشي
    موسير هاي اماده شده را در شيشه مي ريزيم و کمي نمک داخل سرکه که حتما بايد سرکه انگور و سفيد و تميز باشد مي ريزيم و داخل شيشه موسير را با اين سرکه پر مي کنيم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  12. #20
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    ترشي گلپر | ترشی و شور مواد لازم :

    سركه 0.5 ليتر
    نمك قدري
    سبزي 500 گرم
    گلپر 500 گرم
    سيب زميني 100 گرم
    موسير 100 گرم
    ريحان 100 گرم

    طرز تهيه :
    براي تهيه ترشي گلپر بايد از ساقهاي ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقه هاي گلپر را خرد مي کنيم و روي آنرا مقداري نمک مي پاشيم و يک شب مي گذاريم بماند تا کمي آب بيندازد بعد آب آنرا خالي مي کنيم و مقداري سرکه به حدي که روي گلپر را بگيرد در ظرف مي ريزيم . سپس گلپر اماده شده را در شيشه مي ريزيم و شيشه را با سرکه پر مي کنيم .
    ممکن است لابلاي گلپر را مقداري سبزي خرد کرده از قبيل نعناع و ترخان و ريحان بريزيم . درصورتيکه گلپر کمي تلخ باشد انرا با مقداري سرکه کمي مي جوشانيم تا تلخي آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل مي کنيم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •