+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: خوراک سبزيجات همراه با حبوبات

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    خوراک سبزيجات همراه با حبوبات

    خوراك بادنجان و كدو | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم :
    بادمجان 6 عدد
    كدو 6 عدد
    گوجه فرنگي 10 عدد
    برنج 0.5 فنجان
    نخود فرنگي 0.5 فنجان
    كره 250 گرم
    فلفل قدري
    نمك قدري
    طرز تهيه :
    سرهاي [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و كدو را ميگيريم و بصورت حلقه حلقه ميبريم اما حلقه ها را از هم جدا نميكنيم يعني انتهاي حلقه ها را از هم جدا نمي سازيم تا فرم [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و كدو محفوظ بماند , چهار عدد از گوجه فرنگيها را كنار ميگذاريم و بقيه را حلقه حلقه ميكنيم و بين هر حلقه كدو و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] يك حلقه گوجه فرنگي قرار ميدهيم و كمي نمك و فلفل به ان ميپاشيم , سپس [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها و كدوها را يك در ميان در ظرف گرد نسوزي مي چينيم و 150 گرم از كره را قطعه قطعه كرده روي [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و كدوها ميگذاريم و ظرف را در فر با حرارت ملايم قرار ميدهيم و ميگذاريم بمدت نيم ساعت تا سه ربع بماند تا كدو و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بپزد ولي زياد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگيها را از وسط نصف و داخل آنرا خالي ميكنيم برنج و نخود سبز پخته شده را با كمي نمك و فلفل و پنجاه گرم كره آب شده مخلوط كرده داخل گوجه فرنگيها را با اين مواد پر ميكنيم گوجه فرنگي ها را در اواخر طبخ [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و كدو دور ظرف ميچينيم يكعدد گوجه فرنگي را حلقه حلقه كرده وسط ظرف قرار مي دهيم و يكربع ديگر مي گذاريم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگيها بپزد ولي له نشود اين غذا را با همان ظرف سر ميز ميبريم . ممكن است 150 گرم پنير گودا يا گورير را رنده كنيم و روي آن بپاشيم بعد در فر قرار بدهيم .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  2. #11
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    سيب زميني بطرز ليونز | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم :
    سيب زميني 1000 گرم
    پياز 1 عدد
    كره 100 گرم
    جعفري ساطوري شده 1 عدد
    طرز تهيه :
    سيب زميني پخته پوستش را کنده آنرا حلقه حلقه ببريد ، بعد حلقه هاي سيب را در ماهي تاوه سرخ کرده ، در ظرف بريزيد .
    يک پياز درشت را خرد کرده ، عليحده سرخش نموده ، مخلوط سيب زميني بکنيد .
    سپس روي آن چند شاخه جعفري خرد کرده بريزيد تا معطر شود .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  3. #12
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    کدوي سرخ شده | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم :
    كدو 4 عدد
    سس گوجه فرنگي قدري
    پنير پارميسان 50 گرم
    طرز تهيه :
    کدو ها را درسته پخته پوستش را تراشيده مدت دو دقيقه در آبجوش نمک دار بپزيد ، سپس آنها را از آب بيرون آورده ، در روغن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ش نموده ، رويش سس گوجه فرنگي و پنير هلندي رنده [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و کره ريخته مدت ده دقيقه در فر بپزيد .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  4. #13
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    کلم دکمه اي | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم :
    كلم دكمه اي 1 کيلو
    كره 50 گرم
    نمك 2 قاشق مربا خوري
    طرز تهيه :
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را خوب پاک ميکنيم و چون شته دارد در آب و نمک و سرکه خيس ميکنيم
    در آب جوش و نمک ميپزيم
    بيرون آورده کره داغ شده بروي آن ميريزيم


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  5. #14
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    نکاتي براي خوراک سبزيجات | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم :
    علاقه قدري
    طرز تهيه :
    ارزش غذائي سبزيجات :
    سبزيجات بسيار مغذي هستند و موادي که در آنها يافت ميشود موادي است که بدن انسان لازم دارد:
    1- داراي مواد پروتئيني و مواد معدني هستند.
    2- مواد نشاسه اي را هم دارا ميباشند.
    3- ويتامينهاي A,B,C در آنها موجود ميباشند.
    ولي بايد طرز پختن اين سبزيجات را در نظر گرفت تا مواد فوق در آنها باقي بمانند
    در مورد سبزيجات و طبخ آنها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :
    براي اينكه سبزيها بعد از طبخ سبز يا سفيد بمانند و رنگ طبيعي خود را حفظ كنند بايد موارد فوق را مورد توجه قرار داهيد :
    1- بطور كلي آب را قبل از ريختن سبزي بايد جوشانيد و سبزي را در آب جوشان ريخت و حرارت تند و يكنواخت بدان داد.
    2- در ظرف سبزي را موقع پختن نبايد بست
    3- سبزي تا حدي بايد پخته شود كه قابل خوردن باشد و زيادتر از اين حد طعم و رنگ آن تغيير ميكند
    4 - براي سبزيهايي از قبيل نخود سبز كه ميخواهيم سبز بمانند بنسبت هر يك كيلو گرم نخود يك قاشق مربا خوري جوش شيرين بلافاصله بعد از ريختن نخود در آب بآن اضافه مي كنيم , و براي هر نيم كيلو لوبيا سبز دو قاشق مربا خوري جوش شيرين لازم است. و براي هر 3 كيلو اسفناج يك قاشق مربا خوري جوش شيرين كافيست .
    5 - براي سبزيهائي مانند پياز ريز , گل كلم , تره فرنگي مارچوبه , كرفس به جوش شيرين احتياج نيست كافي است بعد از جوش شيرين آمدن آب سبزي را بريزيم و در آنرا باز بگذاريم تا سبزي بپزد و در اواخر طبخ كمي نمك بآن اضافه كنيم .
    6- نمك سبزي بپزد و در اواخر طبخ كمي نمك بآن اضافه كنيم .
    7 - ظرفي كه سبزي در آن طبخ ميشود بايد لعابي و بزرگ و محتوي آب فراوان باشد بطوريكه سبزي ها روي هم انباشته نشوند ( بديهي است كه طبخ اين نوع سبزي فقط از لحاظ خوش رنگ ماندن و ظاهر خوب داشتن و استفاده در طبخ تشريفاتي است حال آنكه مزه و طعم سبزي در اين مقدار آب از بين ميرود ) .
    8 - اگر حفظ رنگ طبيعي سبزي مورد نظر نباشد و بخواهيم سبزي داراي طعم بهتري شود و مواد مغذي آن محفوظ بمانند آن مقدار آب در سبزي بريزيم كه بعد از طبخ آب اضافي بجا نماند .
    9 - بطور كلي بعد از ريختن و كشيده شدن آب هر نوع سبزي بنسبت هر يك كيلوگرم سبزي 50 گرم كره بايد روي آن گذاشت و سبزي را دوباره روي حرارت ملايم قرار داد تا كره آب شود و به خورد سبزي برود .
    طرز پخت آرتيشو : ته آرتيشو را كه چوب است ميگيريم و آرتيشو را مي شوئيم و در ظرف مناسبي آب ميريزيم ميگذاريم بجوشد بعد مقداري نمك و 2 تا 3 قاشق سوپخوري روغن زيتون در آب جوش ميريزيم “ آرتيشو ها را در آب جوش قرار ميدهيم و ميگذاريم بپزند , هر وقت برگهاي آرتيشو بآساني كنده شدند آرتيشو پخته شده است بعد آنرا در صافي ميريزيم تا آب آن گرفته شود . آرتيشو را با آنواع سس مايونز و سس روغن زيتون و سركه ميتوان مصرف نمود .
    كدو حلوائي : كدو را پوست كنده چهار گوش چهار گوش و كوچك ميبريم , به دو طريق ميتوان كدو را طبخ كرد , اول اينكه آنرا در روغن سرخ كرده كمي شكر بآن بزنيم , و يا اينكه به كدو ها كمي نمك و شكر زده و در ظرف ريخته كمي كره روي آن بگذاريم و با حرارت ملايم بگذاريم بپزد بحدي كه له نشود و شكل خود را از دست ندهد .
    كلم بروكسل يا كلم دگمه اي : اين كلم ريز و كوچك است و معمولا داراي شته هاي ريز است , براي رفع آن بايد در ظرف بزرگي آب سرد ريخت و كلمها را در آن قرار داد تا چند ساعت بماند و در اين فاصله مرتب آب آنرا بايد عوض كرد و لاي برگها را باز نمود تا شته ها كاملا خارج شود , بعد مثل ساير سبزي ها آب جوش مياوريم و كلمها را در آب جوش قرار ميدهيم و بعد از پخته شدن كمي نمك به آن ميزنيم بعد از چند جوش در صافي ميريزيم تا آب آن برود .
    طرز پخت گل كلم : گل كلم را ميتوان درسته و يا خرد كرده طبخ نمود و در هر حال پختن آن نيز مثل ساير سبزيها است و براي آنكه رنگ آن سفيد بماند در موقع طبخ در ديگ را باز ميگذاريم . در صورتيكه گل كلم را درسته پختيم كره را آب كرده و روي گل كلم ميدهيم .
    طرز طبخ مارچوبه : مارچوبه را ممكن است درسته پخت و يا بطول 2 تا 3 انگشت بريد و بعد طبخ كرد . سر مارچوبه معمولا لطيفتر از ته آن است. ممكن است سر آنرا بطول 3 انگشت بريد و به مصرف تزيينات كنار غذا رسانيد , در هر حال براي پختن مارچوبه نيز آب جوش مي آوريم و مارچوبه را در آب جوش ميريزيم و مي گذاريم بپزد بعد آنرا در صافي ميريزيم آ‘ آن كه رفت با كره و انواع سس به مصرف ميرسانيم . ( در صورتيكه مارچوبه كمي سفت و ريشه دار باشد بايد ورقه روي آنرا تراشيد و از مغز نرم آن استفاده كرد .
    سيب زميني : يکي از سبزيجاتي است که از جمله مواد حياتي شناخته شده و براي هر فردي روزانه اقلا يک سيب زميني لازم است و چون داراي مواد غذائي بسيار است بايد با پوست پخته شود قبل از پختن حتي المقدور سيب زميني را خرد نکنيد و از سيب زميني پس از پختن بلافاصله بايد استفاده کرد در اثر ماندن ويتامين C آن از بين ميرود در سيب زميني نوعي قارچ موجود است که اگر چند ساعت بماند چون در سيب زميني محيط مساعد است قارچها رشد و نمو مي کنند و مواد غذائي آنرا از بين ميبرند پس سيب زميني را نبايد پخته نگاهداري کنيم .
    گوجه فرنگي : گوجه فرنگي چنانچه ميدانيم داراي ويتامين C است ولي بايد دقت کرد که از بين نرود . نبايد قبل از اينکه ميخواهيم بکار ببريم آنرا خرد کنيم زيرا هرچه گوجه فرنگي خرد بماند ويتامين آن از بين ميرود.
    اسفناج : سبزي ايست بسيار مفيد ولي همانطوريکه ميدانيم اغلب اشخاص از خوردن آن اجتناب ميکنند اسفناج چون جزو سبزيجات سبز است و رنگ آن هم خيلي پر رنگ ميباشد از لحاظ ويتامين A بسيار غني است براي مثال بدنيست که مقدار ويتامين A موجود در يک فنجان اسفناج پخته شرح داده شود.يک فنجان اسفناج پخته شده داراي 21200 واحد ويتامين A ميباشد در ضمن بايد بدانيم که مقدار ويتامين A لازم براي انسان در هر 24 ساعت 5000 واحد است بنابر اين از خوردن يک فنجان اسفناج پخته انسان در حدود 4 برابر اختياج ويتامين A روزانه خود را صرف کرده است.
    ويتامين A در موقع طبخ حساس نميباشد و از بين نميرود ولي اسفناج چون داراي ويتامين C هم ميباشد اين ويتامين در حرارت و هوا از بين ميرود و چون اين ويتامين در آب قابل حل ميباشد اگر مقدار آب زيادي روي غذا هائيکه داراي ويتامين C ميباشند بريزيم و پس از پختن سبزي آب آنرا دور بريزيم تمام ويتامين C که در آب حل شده دور ريخته خواهد شد. بنابر اين اگر اسفناج را ميخواهيم بپزيم بايد اسفناج را خوب شسته در ديگ قرار دهيم حرارت را زياد ميکنيم و در ديگ را ميگذاريم خود اسفناج بقدر کافي آب براي طبخ پس خواهد داد و پس از آنکه اسفناج باين صورت پخته شد ميتوان براي انواع غذا ها بکار برد.
    اسفناج خام بسيار لذيذ است و ميتوان براي سالاد هم از آن استفاده کرد و در ضمن مواد غذائي آن از بين نخواهد رفت .
    سبزي خوردن : شامل نعنا ، ترخان ، پيازچه ، جعفري ، تره ، ريحون سبز ، ريحون بنفش ، تربچه و مرزه .
    سبزي معطر : شامل نعناع ، ترخان ، جعفري .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  6. #15
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    خوراک بادنجان و کدو | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم:
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] کوچک دلمه ای یا معمولی=6 عدد
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ی خورشی=6 عدد
    گوجه فرنگی یک اندازه=10 عدد
    برنج پخته شده=در حدود نصف لیوان
    نخود سبز پخته شده=در حدود نصف لیوان
    کره=250 گرم
    نمک و فلفل=بمقدار کافی
    طرز تهیه:
    سرهای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را می گیریم و بصورت حلقه حلقه می بریم ولی حلقه ها را از هم جدا نمی کنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی سازیم تا فرم [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] محفوظ بماند.چهار عدد از گوجه فرنگی ها را کنار می گذاریم و بقیه را حلقه حلقه می کنیم و بین هر حلقه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] یک حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل به آن می پاشیم،سپس [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ها و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی می چینیم و 150 گرم از کره را قطعه قطعه کرده روی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ها و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ها می گذاریم و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بپزد ولی زیاد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگی ها را از وسط نصف و داخل آن را خالی می کنیم.برنج و نخودسبز پخته شده را با کمی نمک و فلفل و پنجاه گرم کره آب شده مخلوط کرده داخل گوجه فرنگی ها را با این مواد پر می کنیم.گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] دور ظرف می چینیم.یک عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده وسط ظرف قرار می دهیم و یکربع دیگر می گذاریم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگی ها بپزد ولی له نشود.این غذا را با همان ظرف سر میز می بریم.در صورتیکه بخواهیم گوجه فرنگی ها شکل خود را از دست ندهد ابتدا [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را می گذاریم کمی بپزد بعد حلقه ای گوجه فرنگی را بین آنها قرار می دهیم و دوباره چند دقیقه دیگر می گذاریم بپزد.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  7. #16
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    برگر گیاهخواران | خوراک سبزيجات حبوبات

    این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] غذایی مناسب برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و تمام کسانی است که به سلامتی خود علاقه دارند.
    مدت آماده سازی:حدود 1 ساعت
    مدت پخت:20 دقیقه
    مواد لازم برای 2 نفر:
    سیب زمینی=315 گرم
    هویج=125 گرم
    برگ موسیر یا پیازچه=7 گرم
    سیر=1 پر
    روغن آفتابگردان=3 قاشق غذاخوری
    کره=یک تکه کوچک
    کرفس=125 گرم
    پیاز متوسط=1 عدد
    تخم مرغ=1عدد
    آرد ذرت=4 قاشق غذاخوری
    تخمه پوست کنده آفتابگردان=1 قاشق غذاخوری
    برگ موسیر یا پیازچه برای تزئین=مقداری
    طرز تهیه:
    1. سیب زمینی ها را شسته،پوست بگیرید و تکه تکه کنید. سپس آنها را زیر آب سرد گرفته و در قابلمه ای بزرگ بریزید. مقداری نمک به آنها افزوده و روی آن را با آب بپوشانید. سپس آنها را تا زمانی که نرم و مغز پخت شوند بپزید. بعد سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و در حالی که هنوز داغ است،پوست بگیرید و بکوبید.
    2. کرفس و هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پس از پوست کندن ریز خرد کنید. موسیرها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس تمام این مواد را به سیب زمینی های کوبیده شده اضافه کنید.
    3. تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس آن را با مقداری نمک به سیب زمینی اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده،بکوبید و به مخلوط اضافه کنید.
    4. کل مواد را با چنگال یا دست کاملا مخلوط کنید. آرد ذرت را به میزانی که مواد به هم بچسبند اضافه کنید.
    5. مخلوط سیب زمینی را به 4 [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] به ضخامت 5/2 سانتی متر تقسیم کنید.
    6. روغن را در ماهیتابه ضخیم تفلون،روی حرارت متوسط داغ کنید.
    7. [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ها را در روغن بگذارید و شعله را کم کنید. بگذارید هر طرف آنها به مدت 6 دقیقه سرخ شود.
    8. دانه های آفتابگردان را با یک تکه کوچک کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حرارت را کم کنید و تخمه ها را مرتب هم بزنید.
    9. [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ها را با ساقه موسیر یا پیازچه و تخمه های سرخ کرده تزئین کنید.
    ارزش غذایی هر وعده:
    کالری=450 واحد
    پروتئین=23 گرم
    چربی=20 گرم
    کربوهیدرات=45 گرم


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  8. #17
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    دال عدس | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم:
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] قرمز=دو پيمانه
    پياز بزرگ =يك عدد
    سير=دو قاشق سوپخوري
    رب گوجه فرنگي =2قاشق غذاخوري
    سيب زميني متوسط= 2عدد
    ليمو عماني =دو عدد
    ادويه= يك قاشق چايخوري
    فلفل قرمز= يك قاشق غذاخوري
    روغن= يك قاشق غذاخوري
    تمر هندي به دلخواه
    طرز تهيه:
    ابتدا پياز را با روغن سرخ كرده طلايي رنگ كه شد سير را اضافه مي كنيم و كمي تفت مي دهيم سپس رب فلفل ادويه ليمو عماني و سيب زميني و[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را همه با هم اضافه كرده و حرارت كاملا ملايم كرده تا با بخار بپزد هر از چند گاهي هم مواد را زير ورو كرده تا به ته ديگ نچسبد زيرا [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] قرمز فورا به ديگ مي چسبد بعد از اينكه آب انداخت آب تمر و آب را به ميزان لازم اضافه كرده ونمك را نيز اضافه ميكنيم و مي گذاريم مواد كاملا پخته شوند وقتي غذاي ما جا افتاد زير آنرا خاموش مي كنيم و با گوشت كوب [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را مي كوبيم ( به خاطر سيب زميني موجود در ان بايد كاملا له شود
    اين غذا را مي توان با ترشي هم صرف كرد نوش جانتان


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  9. #18
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    خورش کدو ( رژیمی ) | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم:
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] حلوایی=4 عدد بزرگ
    پیاز=2 عدد متوسط
    سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
    هویچ=2 عدد متوسط
    آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل، زردچوبه =بمقدار لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا پیازها را خرد کرده و با روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ها را پوست می کنیم و قطعه قطعه می کنیم و می شوئیم.سپس [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]ها را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و هم می زنیم تا کمی طلایی شود.زردچوبه و نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. هویچ را خرد کرده و به مخلوط اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. سپس 2 لیوان آب و یک قاشق آبلیمو را به آن اضافه کرده و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد. [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] در آخر نباید بیشتر از نصف لیوان آب داشته باشد.در صورتیکه آب [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] تمام شود و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] یا هویج نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم تا بپزد. می توانیم به این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] کمی سماق نرم شده هم اضافه کنیم. در صورتیکه نخواهید از روغن استفاده کنید می توانید پیازها را با آب بپزید.همچنین می توانیم به [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] شوید خرد شده نیز اضافه کنیم.این [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را با برنج نیز می توان سرو کرد.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  10. #19
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    پيتزا با قارچ | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم :
    خمير پيتزا = به مقدار لازم
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]= 100 گرم
    پياز ريز شده= يک قاشق سوپخوري
    پنير پيتزا =25 گرم
    روغن مايع=3 قاشق سوپخوري
    فلفل دلمه اي= 1 عدد
    گوجه فرنگي= 2 عدد
    سس پيتزا= 3 قاشق سوپخوري
    ارگانو يا آويشن شيرازي= يک قاشق سوپخوري
    نمک و فلفل= به مقدار لازم
    طرز تهيه :
    کف ظرف را کمي چرب کرده و خمير پيتزا را در آن پهن کنيد . سس پيتزا را روي خمير بماليد و کمي روغن مايع روي آن بريزيد. فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي را خرد کنيد. [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] ها را نيز به شکل حلقه حلقه برش دهيد. پياز ، فلفل دلمه اي ، گوجه فرنگي و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را روي خمير پيتزا بريزيد .
    سپس آويشن را بر روي اين مواد بريزيد . بعد پنير پيتزا را رنده کرده روي مواد را کاملاً با پنير بپوشانيد . البته بهتر است پنير پيتزا را در اواخر پخت، روي آن بريزيد تا پنير حالت کششي بيشتري داشته باشد. سيني را در وسط فري که قبلاً داغ شده قرار دهيد. درجه حرارت فر بايد 350 درجه فارنهايت باشد. پس از پخت و طلايي شدن سطح پيتزا آن را از فر خارج کرده و کمي سس پيتزا روي آن بريزيد.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  11. #20
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    سبزیجات کباب شده ( Roast Vegtables ) | خوراک سبزيجات حبوبات

    مواد لازم:
    گوجه فرنگی- پوست کنده =6عدد متوسط
    سیب زمینی= 3عدد متوسط
    پیاز قرمز 3=عدد متوسط
    شیوید تازه- خرد [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] =5/1فاشق غذاخوری
    نعنا تازه- خرد [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] 1=قاشق مربا خوری
    جعفری تازه- خرد [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]= یک سوم پیمانه
    کرفس= 2ساقه
    سیر- ریز ریز خرد [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] یا له [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]= 2حبه
    روغن زیتون= یک چهارم پیمانه-(60میل)
    نمک و فلفل= به اندازه کافی
    طرز تهیه:
    گوجه فرنگی ها را به صورت ورقه های نازک می بریم.سیب زمینی و پیازها را از بلندی برش می دهیم.کرفس ها را از بلندی برش های کوچک می دهیم.
    ظرف فر را چرب و فر را گرم می کنیم
    نیمی از گوجه ها را ته ظرف می چینیم تمام مواد را روی گوجه ها می ریزیم و مابقی گوجه ها را روی خوراک می چینیم.
    جعفری، نعنا و شیوید را با هم مخلوط و روی خوراک می پاشیم.
    سیر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و روغن زیتون را روی تمام سطح خوراک می ریزیم.
    خوراک را در فر به مدت 30دقیقه می گذاریم اگر [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] نپخته بود آنفدر در فر می گذاریم تا [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] پخته و ترد شود.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •