+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: هر چی دلت بخواد

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    هر چی دلت بخواد

    خوراک زبان با سس قارچ | غذاهای گوشتي مواد لازم :
    زبان گوساله 1 عدد
    برگ بو 2عدد
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    قارچ 250 گرم
    كره 50 گرم
    سس سفيد 2/1 1 پيمانه
    طرز تهيه :
    زبان گوساله را با مقداري آب , برگ بو , نمك و فلفل به مدت شش ساعت بپزيد و بعد آن را از اب بيرون آورده و پوست آن را بگيريد. سپس به صورت ورقه برش داده , قارچ را پس از شستن و خرد كردن به صورت ورقه برش داده در كره تف دهيد و به سس سفيد اضافه كنيد . ورقه هاي زبان را به مدت پنج الي ده دقيقه در سس سفيد روي حرارت قرار دهيد. , بعد در ظرف مورد نظر بچينيد يا ميتوانيد يك قاشق آرد را در پنجاه گرم كره تف دهيد به آب زبان اضافه كنيد چند جوش بزند ورقه هاي زبان را درظرف مورد نظر چيده سس را روي آن بريزيد .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  2. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    جگر با پیاز | غذاهای گوشتي مواد لازم :

    روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
    كره 75 گرم
    پياز خرد شده متوسط 2 عدد
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    جگر ورقه شده 800 گرم
    جعفري خرد شده 3 قاشق سوپخوري
    طرز تهيه :
    3/1 روغن و كره را در ماهيتابه بريزيد . ماهيتابه را روي حرارت بگذاريد . پياز را اضافه كنيد تف دهيد تا نرم شود , سپس نمك و فلفل را اضافه كنيد و پيازها را از ظرف خارج كنيد . باقي ماندة كره و روغن را داخل ماهيتابه بريزيد سپس برش هاي جگر را در كره سرخ كنيد تا هر دو طرف آن ... اي شودو براي پنج دقيقه بپزد . سپس مواد را به ظرف ديگري منتقل كنيد و پيازها را دوباره به ماهتيابه برگردانيد تا با روغن جگر كمي تف داده شودو سپس پيازها را داخل ظرف اصل بكشيدو جگر هاي روقه شده را روي پيازها قرار دهيد و روي آن را با جعفري تزئين كنيد .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  3. #3
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    استیک جگر | غذاهای گوشتي مواد لازم :
    برگ بو تازه خرد شده 1 عدد
    آرد سفيد گندم 1 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    جگر 4 ورقه
    روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
    كره 2 قاشق سوپخوري
    پياز خلال شده 2 عدد كوچك
    سركه قرمز 2 قاشق سوپخوري
    شكر 1 قاشق چايخوري
    لوبيا سبز پخته كمي براي تزئين
    طرز تهيه :
    در يك ظرف آرد سفيد, برگ بو , نمك و فلفل را مخلوط كنيد . ورقه هاي جگر را در آن بغلطانيد تا كاملاً آغشته به آرد شود . روغن را در يك ماهيتابه ريخته روي حرارت بگذاريد. نصف كره را به آن اضافه كنيد سپس خلالهاي پياز را در آن تف دهيد تا نرم شود ولي رنگ پياز عوض نشود . پيازها را از ماهيتابه به ظرف ديگري انتقال دهيد . باقي مانده كره را در ماهيتابه ريخته و ورقه هاي جگر را به مدت چهار الي شش دقيقه در آن سرخ كنيد . جگر ها را به ظرف ديگري انتقال دهيد و گرم نگه داريد . سركه را داخل ماهيتابه بريزيد . چند جوش كه زد پياز و شكر را اضافه كنيد و بگذاريد تا نصف سركه تبخير شود , آنگاه از اين سس روي ورقه هاي جگر بريزيد و ظرف جگر را با لوبيا سبز و برگ بو تازه تزئين كنيد .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  4. #4
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    پیراشکی گوشت | غذاهای گوشتي مواد لازم :

    پياز در اندازه متوسط 1 عدد
    روغن مايع ذرت مقداري
    گوشت چرخ كرده 250 گرم
    رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
    نمك , فلفل و ادويه به ميزان لازم
    فلفل سبز دلمه اي در اندازه متوسط 1 عدد
    جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
    پنيبر گودا رنده شده 80 گرم
    كرپ تعدادي
    طرز تهيه :
    پياز را به صورت خلال نازك ويكدست خرد نموده , در مقداري روغن مايع سرخ مي كنيم تا طلايي شودو گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده , به هم مي زنيم تا آب گوشت كشيده شود , سپس رب گوجه فرنگي , ادويه و نمك و فلفل را اضافه نموده , تف مي دهيم تا بوي خامي رب گرفته شود, با يك پيمانه آب روي حرارت ملايم قرار ميدهيم . فلفل دلمه اي را نيز خرد نموده به مواد بالا اضافه مي كنيم زمانيكه آب آن تبخير شد جعفري خرد شده را اضافه مي كنيم , پس از چند لحظه , از روي حرارت بر مي داريم . گوشه هر كرپ مقداري از مواد بالا ريخته و روي آن , كمي پنير مي ريزيم , سپس كرپ را لوله مي كنيم . كمي آب و آرد را مخلوط نموده , به صورت خمير در مي آوريم , زماني كه كرپ را مي پيچيم . كمي از اين خمير در آخرين پيچ مابين كرپ ماليده تا هنگام سرخ شدن كرپ باز نشود. بعد در ماهيتابه اي مناسب , مقداري روغن ريخته , پيراشكي هاي آماده را درون روغن سرخ مي كنيم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  5. #5
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    کلوچه گوشت | غذاهای گوشتي مواد لازم :
    سير دو حبه
    مغز نان باگت 2/1 1 پيمانه
    شير 2/1 پيمانه
    پياز 1 عدد
    روغن براي سرخ كردن مقداري
    گوشت چرخ كرده 500 گرم
    جعفري ساطوري 3 قاشق سوپخوري
    رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل و ادويه كاري به ميزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد
    پنير گودا 80 گرم

    طرز تهيه :
    مغز نان باگت را در شير خيس كرده پياز را با رنده درشت رنده مي كنيم و در كمي روغن تف مي دهيم , سير را ريز خرد نموده و به پياز اضافه مي كنيم . گوشت چرخ كرده را در ظرفي ريخته ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا كند . پياز, جعفري خرد شده , رب گوجه فرنگي , نمك , فلفل , ادويه كاري و مغز نان باگت خيس شده در شير را به گوشت اضافه كرده و همراه تخم مرغ خوب ورز مي دهيم . از مايه مقداري برداشته وبه صورت كلوچه گرد در مي آوريم و در آرد مي غلطانيم و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. (حرارت خيلي ملايم باشد تا مغز آن پخته شود ) , سپس در سيني فر قرار مي دهيم . پنير گودا را رنده نموده و روي هر كلوچه مقداري مي ريزيم . فر را از قبل روي حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده , سيني را در طبقه وسط فر بمدت پانزده الي بيست دقيقه قرار مي دهيم.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  6. #6
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    همبر گر با سبزیجات | غذاهای گوشتي مواد لازم :

    گوشت چرخ كرده 750 گرم
    سير رنده شده 1 حبه
    پيازچه ريز خرد شده 2 قاشق سوپخوري
    ريحان ريز خرد شده 3 قاشق سوپخوري
    جعفري ريز خرد شده 2 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل 50 گرم
    روغن مايع ذرت به ميزان لازم
    طرز تهيه :
    در يك كاسه گوشت چرخ كرده را با سير, پيازچه , ريحان , جعفري , نمك و فلفل مخلوط كرده و خوب ورز بدهيد. مايه همبرگر را به چهار قسمت تقسيم كرده و مطابق شكل به آن فرم دهيد. به وسيله قلم مو كف ماهيتابه را با روغن مايع چرب كنيد سپس ماهيتابه را روي حرارت بگذاريد تا داغ شود آنگاه همبرگر را در ماهيتابه گذاشته و دائماً همبرگر را اين رو و آن رو كنيد تا سرخ شود بهتر است هر بار بيشتر از دو همبر گرد در ماهيتابه قرار ندهيد .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  7. #7
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    بیف استروگانف | غذاهای گوشتي مواد لازم :
    گوشت فيله گوساله بدون چربي 500 گرم
    سيب زميني 300 گرم
    روغن ذرت براي سرخ كردن مقداري
    قارچ 200 گرم
    كره 50 گرم
    پياز سرخ شده 4 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد
    سس گوشت 1 پيمانه
    طرز تهيه :
    ابتدا گوشت را به صورت قطعات يكدست به طول سه سانتي متر و به ضخامت يك سانتي متر برش مي دهيم . سيب زميني را به صورت خلالهاي نازك برش داده و در روغن داغ فراوان سرخ مي كنيم . قارچ را نيز پس از شستن خرد نموده و در كره تف مي دهيم , سپس پياز سرخ شده را در ظرف مناسبي ريخته , روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را به پياز سرخ شده اضافه مي كنيم . توجه داشته باشيم كه حرارت بايد زياد باشد تا گوشت آب نيندازد, گوشت را كه تف داديم , نمك و فلفل را به همراه فلفل دلمه اي خرد شده اضافه كرده , مجدداً تف مي دهيم . مواد را با هم مخلوط مي كنيم و سس گوشت را اضافه كرده و بمدت پنج دقيقه روي حرارت قرار مي دهيم . كاهو را در ديس چيده مواد را روي آن مي ريزيم و در اطراف آن سيب زميني سرخ شده قرار مي دهيم و يك عدد گل از فلفل كبابي مطابق دستور كتاب آرايش سبزيجات تهيه نموده و وسط آن قرار مي دهيم . بيف را به طريقه ديگري نيز مي توان تهيه كرد؛ بطوري كه دو پيمانه سس سفيد به همراه سس گوشت به بيف اضافه مي كنيم .


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

  8. #8
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Dec 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    33
    نوشته ها
    2,791
    تشکر
    1,123
    تشکر شده 1,708 بار در 829 پست

    پیش فرض

    استیک با پوره فلفل دلمه ای | غذاهای گوشتي مواد لازم :

    رنده پوست ليمو 1 قاشق چايخوري
    آب ليمو ترش 2/1 پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    گوشت استيك قرمز 4 عدد
    فلفل قرمز دلمه اي 2 عدد
    پياز كوچك 1 عدد
    فلفل قمي قرمز 2 عدد
    سير خرد شده 2 حبه
    ليمو ترش سبز تعدادي براي سرو
    طرز تهيه :
    در يك ظرف رندة پوست ليمو ترش , دو قاشق سوپخوري روغن زيتون و فلفل را مخلوط كنيد. استيك ها را در اين سس بخوابانيد . براي درست كردن پوره فلفل , ابتدا فلفل هاي دلمه اي را نصف كنيد , تخم هاي آن را خارج كنيد و با يك قلم مو, روغن زيتون روي آن بماليد و روي كباب پز قرار دهيد تا پوست آن سياه شود. به همين ترتيب پياز را نيز كباب كنيد وبعد از اينكه پياز و فلفل ها خنك شد پوست آنها راگرفته , سپس فلفل هاي كباي , پياز, فلفل قلمي قرمز , سير ونمك را داخل مخلوط كن بريزيد تا به صورت پوره در آيد . آبليمو و مقداري نمك به استيكها اضافه كنيد و بلافاصله استيك ها را از سس خارج كنيد و به مدت هشت تا ده دقيقه روي كباب پز قرار دهيد تا پخته شود و با پوره فلفل سرو كنيد. مي توانيد براي تزئين از رنده هاي پوست ليمو ترش و قاچ هاي ليمو استفاده كنيد.


    <!--[endif]-->


    همين امروز دوستم بدار ، شايد فردائي نباشد . . .

+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •