اگر مبتلا به کم خونی هستید این غذا سرشار از آهن و مواد مغذی است و نحوه طبخ آن مواد ضروری گوشت را برای بیماران مبتلا به کم خونی از بین نمی برد...
مواد ‌لازم برای 1 نفر:

گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم)
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی خرد شده 1عدد
پیازچه خرد شده 100 گرم
نخود پخته 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

روش تهیه:
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.
سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.
پیازچه و گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.