+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: استیک جگر

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    عشق های ناتمام
    سن
    29
    نوشته ها
    3,472
    تشکر
    3,177
    تشکر شده 3,855 بار در 1,517 پست

    استیک جگر

    مواد لازم :
    برگ بو تازه خرد شده 1 عدد
    آرد سفيد گندم 1 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    جگر 4 ورقه
    روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
    كره 2 قاشق سوپخوري
    پياز خلال شده 2 عدد كوچك
    سركه قرمز 2 قاشق سوپخوري
    شكر 1 قاشق چايخوري
    لوبيا سبز پخته كمي براي تزئين


    طرز تهيه :
    در يك ظرف آرد سفيد, برگ بو , نمك و فلفل را مخلوط كنيد . ورقه هاي جگر را در آن بغلطانيد تا كاملاً آغشته به آرد شود . روغن را در يك ماهيتابه ريخته روي حرارت بگذاريد. نصف كره را به آن اضافه كنيد سپس خلالهاي پياز را در آن تف دهيد تا نرم شود ولي رنگ پياز عوض نشود . پيازها را از ماهيتابه به ظرف ديگري انتقال دهيد . باقي مانده كره را در ماهيتابه ريخته و ورقه هاي جگر را به مدت چهار الي شش دقيقه در آن سرخ كنيد . جگر ها را به ظرف ديگري انتقال دهيد و گرم نگه داريد . سركه را داخل ماهيتابه بريزيد . چند جوش كه زد پياز و شكر را اضافه كنيد و بگذاريد تا نصف سركه تبخير شود , آنگاه از اين سس روي ورقه هاي جگر بريزيد و ظرف جگر را با لوبيا سبز و برگ بو تازه تزئين كنيد .

  2. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    عشق های ناتمام
    سن
    29
    نوشته ها
    3,472
    تشکر
    3,177
    تشکر شده 3,855 بار در 1,517 پست

    پیراشکی گوشت

    مواد لازم :

    پياز در اندازه متوسط 1 عدد
    روغن مايع ذرت مقداري
    گوشت چرخ كرده 250 گرم
    رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
    نمك , فلفل و ادويه به ميزان لازم
    فلفل سبز دلمه اي در اندازه متوسط 1 عدد
    جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
    پنيبر گودا رنده شده 80 گرم
    كرپ تعدادي

    طرز تهيه :
    پياز را به صورت خلال نازك ويكدست خرد نموده , در مقداري روغن مايع سرخ مي كنيم تا طلايي شودو گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده , به هم مي زنيم تا آب گوشت كشيده شود , سپس رب گوجه فرنگي , ادويه و نمك و فلفل را اضافه نموده , تف مي دهيم تا بوي خامي رب گرفته شود, با يك پيمانه آب روي حرارت ملايم قرار ميدهيم . فلفل دلمه اي را نيز خرد نموده به مواد بالا اضافه مي كنيم زمانيكه آب آن تبخير شد جعفري خرد شده را اضافه مي كنيم , پس از چند لحظه , از روي حرارت بر مي داريم . گوشه هر كرپ مقداري از مواد بالا ريخته و روي آن , كمي پنير مي ريزيم , سپس كرپ را لوله مي كنيم . كمي آب و آرد را مخلوط نموده , به صورت خمير در مي آوريم , زماني كه كرپ را مي پيچيم . كمي از اين خمير در آخرين پيچ مابين كرپ ماليده تا هنگام سرخ شدن كرپ باز نشود. بعد در ماهيتابه اي مناسب , مقداري روغن ريخته , پيراشكي هاي آماده را درون روغن سرخ مي كنيم .

+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •