طرز تهیه کباب قفقازی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی محصول مهر تابش استیلا











یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین کباب‌های موجود در ایران کباب قفقازی می‌باشد . این کباب از قدیم در ایران طبخ می‌شده است . به دلیل علاقه ایرانی‌ها به کباب استفاده از کباب قفقازی چند سالی است که در رستوران‌ها و حتی منازل ایران مورد توجه قرار گرفته است .






کباب قفقازی به ‌مانند کباب بختیاری از ترکیب گوشت گوسفند و یا گوشت گوساله با گوشت مرغ تهیه می‌شود . مقدارهای ارائه شده در این آموزش برای تهیه کباب قفقازی برای 4 نفر می‌باشد . در صورتی که بیشتر و یا کمتر از این نفرات ، می‌خواهید کباب تهیه کنید مواد اولیه را با ضریب مناسب به کار ببرید .




[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]طرز تهیه کباب قفقازی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی محصول مهر تابش استیلا





طرز تهیه کباب قفقازی

مواد لازم برای تهیه :
  • کره : 50 گرم.
  • پیاز سفید با سایز متوسط : 2 عدد.
  • سینه مرغ : 400 گرم.
  • فلفل دلمه‌ای : 400 گرم.
  • گوجه متوسط : 2 عدد.
  • گوشت گوساله 400 گرم.
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری.
  • ماست چکیده : یک سوم لیوان.
  • نمک و فلفل سیاه به میزان کافی.
  • زعفران دم کرده : 1 قاشق غذا خوری.








طرز تهیه کباب قفقازی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی محصول مهر تابش استیلا





طرز تهیه کباب قفقازی :

  1. پیازها را به‌صورت خلالی خرد کرده و در یک کاسه مناسب بریزید. سپس روغن زیتون را به همراه ماست چکیده در داخل ظرف به پیازها اضافه کنید. سپس فلفل را به مخلوط اضافه کنید . مواد را باهم مخلوط کرده تا یکدست شوند .
  2. تکه‌های گوشت مرغ را به‌صورت ابعاد مکعب مستطیل در اندازه‌های 4 سانتی متر در 2 سانتی متر خرد کرده و به مخلوط ماست و روغن زیتون اضافه می‌کنیم. سپس درب ظرف را گذاشته و به مدت 2 الی 4 ساعت صبر می‌کنیم . مخلوط را در داخل یخچال قرار می‌دهیم تا مرغ فاسد نشود.
  3. در ظرف دیگری فلفل سیاه و پیاز دوم را که به‌صورت خلالی خرد شده است مخلوط می‌کنیم . سپس تکه‌های گوشت را که به‌صورت تکه‌های مکعب مستطیل با اندازه‌های 3 سانتی متر در 3 سانتی متر خرد شده‌اند را به این مخلوط اضافه می‌کنیم . درب ظرف را می‌گذاریم تا به مدت 2 الی 4 ساعت در مخلوط بماند . ظرف را در داخل یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت فاسد نشود.
  4. بعد از سپری شدن مدت زمان 4 ساعت هر دو ظرف را از یخچال خارج کرد و تکه‌های مرغ و گوشت را به ترتیب به سیخ می‌کشیم. بین لایه‌های مرغ و گوشت را به تکه‌های فلفل دلمه‌ای و پیاز قرار می‌دهیم تا مزه و طعم ویژه‌ای به گوشت و مرغ در هنگام پخت منتقل کنند .
  5. بعد از اینکه سیخ‌ها را بر روی کباب پز خود قرار دادید، می‌توانید کره را آب کرده و بر روی گوشت و مرغ‌های به سیخ کشیده شده بمالید . در طول مدت پخت نیز می‌توانید مقداری نمک به سیخ‌ها اضافه کنید .گوجه را نیز به صورت جداگانه تکه کرده و به سیخ بکشید و کباب کنید.







نکته های مهم در هنگام درست کردن کباب قفقازی







  • در هنگام خرد کرد گوشت ها حتما به انداز ها توجه کنید چرا که در اندازه های بزرگ گوشت ها مغز پخت نمی شوند.


  • در سس به هیچ عنوان نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن گوشت ها می شود.


  • هنگامی که گوشت ها و مرغ ها را به سیخ می کشید دقت کنید تکه های پیاز داخل سس ها به آنها نچسبیده باشد چرا که در هنگام کباب شدن این پیاز ها می سوزند و طعم بدی به کباب می دهند .







طرز تهیه کباب قفقازی با استفاده از کباب پز تابشی خانگی محصول مهر تابش استیلا





پخت کباب قفقازی در کباب پز خانگی

سیخ‌های کباب قفقازی را در درون کباب پز خانگی خود قرار دهید و کباب پز را روشن کرده و اقدام به پخت کباب‌ها نمایید . شما می‌توانید در حین پخت کباب‌ها کره آب شده نیز به آن اضافه کند . دمای کباب پز خود را به‌نوعی تنظیم کنید تا درجه حرارت یکنواختی را منتقل کنید .برای پخت بهتر این نوع کباب بهتر است از کباب پز خانگی تابشی استفاده کنید . این کباب پزهای خانگی با استفاده از گاز شهری کار می‌کنند و می‌توانند حرارت یکنواختی را به کباب‌ها بتوانند تا کباب‌ها به‌خوبی مغز پخت شوند .پخت کباب قفقازی در کباب پز خانگی





بهترین برند کباب پز خانگی گازی برای پخت کباب

این نکته را باید به یاد داشته باشد که آماده کردن کباب برای پخت تنها نیمی از مسیر کباب درست کردن است و بخش اصلی کباب قفقازی پخت آن است شما می‌توانید برای اینکه به‌راحتی کباب‌های خود را مغز پخت کنید از کباب خانگی گازی استفاده کنید. این کباب پزها با استفاده گاز شهری حرارت لازم برای پخت کباب را تأمین کرده و کباب‌های یکدست و مغز پخت شده‌ای را به شما تحویل می‌دهند . انواع کباب پز خانگی گازی در بازار ایران موجود است اما [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] با توجه به روش پخت و انتقال حرارت مستقیم بر روی تمامی سطوح کباب‌ها توانسته‌اند به‌خوبی رضایت کاربران را جلب کنند .شما می‌توانید با تهیه کباب پز تابش استیلا انواع کباب‌های خوشمزه را در منزل برای خانواده و مهمانان خود پخته و از بوی بد و دود کباب راحت شوید . این کباب پزها بدون دود بوده و به راحت با گاز شهری کار می‌کنند .











راهنمای استفاده از کباب پز تابشی خانگی در منزل

شما می‌توانید کباب پز تابشی برند تابش استیلا را در منزل خود به‌راحتی به گاز شهری و یا در صورت نیاز به گاز LPG وصل نمایید . کباب پز تابشی خانگی با استفاده از تابش حرارت به سطح کباب در هنگام پخت هیچ گونه دودی تولید نمی‌کند . به همین دلیل کباب‌های شما با حرارت یکنواخت به‌صورت یکدست پخته و آماده سرو می‌شود .[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] بسیار آسان بوده و شما می‌توانید در هر نوبت پخت کباب 10 سیخ را برای پخت در درون کباب پز قرار دهید . این کباب پزها کاملاً استاندارد بوده وز بدنه استیل و سرامیک‌های خاص برای انتقال حرارت به‌صورت تابش به سطح کباب‌ها استفاده می‌کنند .






آموزش درست کردن کباب کوبیده در خانه با کباب پز تابشی





معرفی کباب پز تابش استیلا

کباب پز تابش استیلا محصول شرکت مهر تابش استیلای اراک می‌باشد . این شرکت در زمینه تولید تجهیزات آشپزخانه‌های صنعتی و کباب پزهای خانگی فعالیت دارد . مهر تابش استیلا با اختراع کباب پز تابشی و ارائه 14 مدل از انواع کباب پز تابش استیلا به بازار توانسته است به‌خوبی نظر خریداران و کاربران را به خود جلب کند. شما می‌توانید برای سفارش محصول کباب پز خانگی تابش استیلا به شماره‌های ارائه شده در همین سایت تماس گرفته و کباب پز خود را به بهترین قیمت و بالاترین کیفیت درب منزل خود دریافت نمایید .تمام محصولات تولید شده در گروه مهر تابش استیلا دارای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] می باشد. شما در هنگام خرید از خدمات پس از فروش 10 ساله نیز بهره‌مند خواهید شد .