+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طرز تهیه سوپ خامه ای خوشمزه و مجلسی

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Nov 2018
    نوشته ها
    56
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

    پیش فرض طرز تهیه سوپ خامه ای خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه سوپ خامه ای



    دستور پخت سوپ خامه ای تبریز مرحله به مرحله
    سوپ خامه ای یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها می باشد و امروزه درست کردن این سوپ همانند سوپ مرغ و سوپ جو خیلی باب شده است. همان طور که می دانید سوپ خامه ای تبریز یکی از شیک ترین غذاهای مجلسی می باشد و برای همین امروزه در بسیاری از جشن ها و مهمانی های خاص، این سوپ خوشمزه را به عنوان پیش غذا سرو می کنند. شاید شما هم جزو اون دسته از افرادی باشید که تا به امروز طعم و مزه این سوپ خوشمزه را امتحان نکرده اید که در این صورت به شما پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده دل به دریا بزنید و طعم و مزه فوق العاده این سوپ را امتجان کنید تا از این بعد عاشقش شوید. به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سوپ خامه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مجلسی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سوپ خامه ای را با قارچ و هویج برای 4 تا 5 نفر آماده کرده ایم تا شما به تنهایی با این آموزش آشپزی بتوانید در منزل این سوپ خوشمزه و مغذی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید و برای پذیرایی از مهمان های خود آن را سرو کنید. توجه کنید در صورتی که می خواهید برای 10 یا 20 نفر این سوپ خوشمزه را درست کنید، می توانید از دو یا چهار برابر مواد لازم گفته شده استفاده کنید.
    مواد لازم سوپ خامه ای 4 نفر
    قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم
    پیاز 1 عدد متوسط
    کره 30 گرم
    هویج رنده شده 1 عدد
    جو پرک یک لیوان
    آرد یک قاشق غذا خوری
    آب مرغ یا استاک یک لیوان - 2 عدد
    شیر دو لیوان
    خامه به میزان لازم
    پودرسیر به میزان لازم
    دارچین به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    مراحل تهیه و پخت سوپ خامه ای
    1. برای درست کردن این سوپ خوشمزه، کره را داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. سپس پیاز را که از قبل به صورت نگینی و ریز خرد کرده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. 2. توجه کنید لازم نیست پیازها را سرخ کنید، در حد اینکه نرم شوند کافی است. سپس قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه تفت دادن آرد را به همراه ادویه های لازم اضافه می کنیم و بعدش تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. 3. سپس جو پرک و هویج خرد شده را اضافه می کنیم و آرد را در یک لیوان آب ولرم حل می کنیم و بعد به سوپ اضافه می کنیم و به صورت مرتب و سریع هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود. 4. بعد از اضافه کردن آرد، شیر را اضافه می کنیم و بعد عصاره مرغ را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیاید. (مواظب باشید شیر سر نرود) 5. بعد از اینکه سوپ به جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. بعد از اینکه سوپ با حرارت ملایم به خوبی پخت و جا افتاد، حرارت زیر قابمه را خاموش می کنیم و بعدش خامه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و در ظرف سرو می کشیم. امیدواریم از خوردن این سوپ خامه ای خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.

  2. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2019
    نوشته ها
    43
    تشکر
    1
    تشکر شده 11 بار در 5 پست

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه سوپ خامه ای خوشمزه و مجلسی

    سلام، دوستان جان مادرتون تو رو خدا به پرسشنامه پایان نامه ام جواب بدهید. مربوط به انجمن می هن دانلود خودمونه.
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 2

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

  1. farzaneamiri069
  2. omid.eshraghi

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •