ویزای 17A مخصوص رشته های تکنسین، پیراپزشکی و رشته های پزشکی می باشد. برای رشته های مهندسی و برخی دیگر از رشته ها سفارت تاییدیه ZAB را از شما دریافت میکند. اما برای افرادی که مدرک در رشته های پیراپزشکی و یا پزشکی را دارند تاییدیه ZAB را سفارت نیاز ندارد مگر در بعضی موارد خاص. برای همین منظور این عزیزان باید برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] از نوع 17A اقدام کنند که در این مورد نیاز به ارزیابی دیگری می باشد.

کسانی که در خارج از اتحادیه اروپا هستند و یکسری از شهرهای اتحادیه اروپا تحصیلات خود را به پایان رسانده اند می بایست دارک خود را به اداره ارزیابی تحصیلی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] تحویل بدهند. که با توجه ه صلاح دید این اداره شما در برخی از موارد و رشته ها بایستی یکسری دوره های دیگر در کشور آلمان طی نماییدو بعد از پایان این دوره ها مدرک رسمی و مورد تایید کشور آلمان برای شخص صادر می شود.
اما نکته بسیار مهم درباره این نوع ویزای 17A که باید قبل از ارسال مدارک به اداره ارزیابی رعایت کنند داشتن مدرک زبان آلمانی در سطح B2 می باشد.
نکته دیگر این است که مدرک زبان دریافت شده حتما باید توسط آموزشگاه و یا موسسه ای صادر شده باشد که مورد تایید سفارت آلمان و یا اداره ارزیابی کشور آلمان باشد.
سوالاتی در مورد [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :

  1. آیا مدرک زبان آلمانی نیاز می باشد؟
    • بله این مدرک حتما باید در مدارک شما قرار بگیرید و قابل چشم پوشی به هیچ عنوان نخواهد بود.

  2. آیا اگر برای من دوره ای رو تعیین کردن من اجازه کار خواهم داشت ؟
    • بله . شما اجازه کار همزمان با حضور در دوره تعیین شده را خواهید داشت.