چه نوع قابلمه ای بخریم؟
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] :
این قابلمه ها برای پخت و پز انواع خورش و غذاهای آبدار مناسب هستند. در هنگام استفاده از این نوع قابلمه‌ها باید به نکته ای مهم توجه کنید و آن تنظیم درجه حرارت است. در هنگام پخت و پز با این نوع قابلمه‌ها باید حوصله به خرج داده و با شعله گاز کم کار کنید. در صورتی که غذای شما در سرویس قابلمه استیل سوخت و در نتیجه قابلمه تغییر رنگ داد می توانید با کمی سرکه آن را مثل روز اولش تمیز کنید. از نظر سلامت، این نوع از قابلمه‌ها در گروه سالم ترین قابلمه‌ها بوده و مصرف کنندگان می توانند با خیال راحت و بدون نگرانی از بابت ورود املاح و ترکیبات شیمیایی به درون غذا، از این قابلمه‌ها استفاده کنند.[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] به بازار عرضه شده بود و علاقه مندان خود را داشت که با ورود [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] به بازار ظروف پخت پز، این سئوال برای خیلی ها مطرح شد که میان این دو کدام را انتخاب کنند؟ با توجه به مقاله ای که به تفصیل در مورد پوشش سرامیک صحبت کردیم و گفتیم که [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] از آنجا که سرامیک، پوششی است که در برابر سایش و حرارت بسیار مقاوم است؛ در نتیجه از بهداشت و سلامتی خوبی برخوردار است. اما این موضوع را نباید نادیده گرفت که پوشش سرامیکی پس از مدتی استفاده نچسب بودنش به مرور کم و کمتر می شود. حال باتوجه به این صحبت ها در مورد [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و مواردی که در این مقاله راجع به [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] گفته شد، هر کسی می تواند با توجه به سلیقه و الویت هایش یکی از این پوشش ها را انتخاب نماید. [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] را می توانید در فروشگاه چشمگیر مشاهده نمایید.
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] های فلزی بسیار متداول هستند. قابلمه‌های مسی انتقال حرارت را بخوبی انجام می‌دهند و برای پخت مربا و سس بهترین گزینه هستند. قابلمه‌های چدنی، پخش حرارت بهتری نسبت به دیگر قابلمه‌های فلزی دارند. چرا که گرما را به خوبی در خود نگه می‌دارند. این قابلمه‌ها برای پخت‌های طولانی مناسبند. قابلمه‌های آلومینیومی ساده که به رویی معروفند، به سرعت تحت تأثیر بازها قرار گرفته و حتی دربرابر نمک خوردن نیز مقاوم نیستند. گاهی از روکشهایی مانند تفلون یا سرامیک برای قابلمه‌های آلومینیومی، چدنی یا فولاد زنگ نزن استفاده می‌شود. در هنگام [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] در این قابلمه‌ها باید از کفگیر چوبی و پلاستیکی و سیلیکونی استفاده نمود. قابلمه‌های آهنی و چدنی گاهی با لعاب نیز پوشش داده می‌شوند که باید از استفاده از این قابلمه‌ها اجتناب نمود. قابلمه‌های استیل برای جوشاندن آب مناسب هستند.




[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] وسیله اصلی پخت و پز است و هنگامی که خانمها برای خرید قابلمه می روند با اتواع و اقسام آن روبرو می شوند. با ما همراه شود تا بدانید کدام قابلمه برای پخت و پز مناسب تر است.قابلمه تک از بهترین قابلمه های موجود است که می توانید در صورتیکه فقط نیاز به یک قابلمه دارید و نه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] آن را تهیه فرمایید.[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] از جمله اند