بسته بندی شیرینگ (Shirink) یا کوچک شونده جزوه یکی از محصولات بسته بندی با درجه ذوب به نسبت پایین می باشد . این محصول به محض تماس با حرارت کوچک شده و در صورتی که به دور یک کالا پیچیده شده باشد ، به صورت یکپارچه و یک دست به جنس می چسبد . وقتی یک کالا شیرینگ می شود ، در حقیقت از ورود گرد و خاک و هوا به آن جلوگیری می شود . برای مثال شرکت های بسته بندی سس های شیشه ای برای جلوگیری از نفوذ هوا به داخل ظرف ، درب محصول را شیرینگ می کنند یا برای مثال شرکت های لبنی یا نوشیدنی پک ها خود را با
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
بسته بندی می نمایند تا علاوه بر حمل و نقل راحت تر از تماس گرد و خاک با بطری ها جلوگیری گردد . مصارف شیرینگ به قدری وسیع و گسترده می باشد که ذکر چند مورد از کاربردهای آن نمی تواند به درستی کاربرد آن را بیان کند اما اگر نیازمند یک بسته بندی شکیل هستید می توانید از این کالا استفاده نمایید .

برخی از کاربردهای بسته بندی شیرینگ :

بسته بندی درب پوش های مواد غذایی برای جلوگیری نفوذ هوا.

پک و بسته نمودن بطری های آب معدنی یا نوشیدنی برای صرفه جویی اقتصادی.

وکیوم نمودن مواد غذایی.

وکیوم نمودن غذاهای رستوران ها به منظور حمل و نقل آسان.

جلوکیری از نفوگرد و خاک

بسته بندی اقلام نوشت ابزار