سلام دوستان میخوام بهتون چند نکته در مورد آشپزی بگم امیدوارم براتون کاربردی باشه و بیشتر از همیشه از طعم غذاتون لذت ببرین در ادامه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] چند غذارو میگم پس تا اخر مطالبو بخونید


[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
به همراه نکاتی در مورد آشپزی

[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]








سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید
وقتی برنج را داخل آب می جوشانید تا آن را آبکش کنید وقتی کاملا در حال جوش خوردن است یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید این کار به برنج شکل می دهد و باعث قد کشیدن آن می شود.اگر به آب برنج در حال پخت 1 قاشق سرکه اضافه کنید برنج بیشتر قد کشیده و درشت تر و رنگ آن سفیدتر می شود.چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟‌سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.به‌ گوشت ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ اجاق نمک‌ بزنید.سبزیجات‌ را در آب‌ نمک دار بپزید.برای خوشمزه تر شدن کتلت داخل مواد آن زیره، آویشن و سبزی های خوش معطر مثل ترخون و شنبلیله بریزید.هنگام اضافه کردن آبلیمو به خورش باید زیر آن خاموش باشد زیرا اگر خورش در حال جوش خوردن باشد باعث تغییر رنگ آن می شود.اضافه کردن 1 قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه کباب هم طعم آن را دلپذیرتر و هم بافت آن را نرم تر می کند!کمی سس مایونز قبل از پخت تکه های گوشت به آن بزنید! قارچ را قبل از شستن ده دقیقه داخل آب نمک شناور بگذارید تا شن هایی که داخل آن هست بیرون بریزند. بعد هم آنها را داخل آبلیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند.زردچوبه را در مرحله انتهایی پخت به غذا اضافه کنید.اگر زردچوبه را در ابتدای پخت به غذا اضافه کنید و مدت زمان حرارت هم بالا باشد، هیچ گونه تاثیری در غذا نخواهد داشت.چطوری می توانم موقع سرخ کردن گوشت چرخ کرده، کاری کنم گوشت تکه تکه نشود؟کافی است به جای اینکه پیاز را نگینی کنید، آن را رنده کنید تا گوشت چرخ کرده قشنگ له شود.در موقع پختن مرغ برای از بين بردن بوی زهم آن چند عدد هويج حلقه شده به آن اضافه کنيد با اين کار هم بوی مرغ از بين می رود و هم طعم بهتری پيدا می کند. برای اینکه ماهی هنگام آب پزشدن متلاشی نشود.کافی است مقداری سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را درون آن بپزید!



[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]


طرز تهیه کوکو ذرت سریع و خوشمزه

اگه شما هم عاشق ذرت باشید، این غذا مخصوص خود شماست، یک کوکو آسون و سریع که خیلی کرانچی و خوشمزست. فقط کافیه که این کوکوها با یک روغن سالم درست بشه اون وقت میشه یک غذای کاملا سالم و خوشمزه. امیدواریم که حتما این کوکو خوشمزه رو درست کنید و از طعمش لذت ببرید.


مواد لازم

  • آرد یک و نیم پیمانه
  • آرد ذرت 2 قاشق سوپ خوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایی خوری
  • نمک 1 قاشق چایی خوری
  • فلفل نصف قاشق چایی خوری
  • ذرت کنسرو شده 3 پیمانه
  • پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل هالوپینو خرد شده یک قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل)
  • شیر نصف پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • روغن سرخ کردنی






مراحل تهیه1. همه ی مواد خشک؛ یعنی آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر، نمک و فلفل رو داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. اگه به جای کنسرو ذرت از ذرت تازه یا فریزری استفاده می کنید داخل مواد خشک یک قاشق هم شکر اضافه کنید.



ذرت، پیازچه خرد شده و فلفل هالوپینو رو به مواد خشک داخل کاسه اضافه کرده و با قاشق همه رو به خوبی با هم مخلوط کنید.



در یک ظرف جداگانه، تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید. حالا مخلوط شیر و تخم مرغ رو روی باقی مواد کوکو بریزید و هم بزنید. مایه کوکو کمی غلیظ هست. بیش از حد هم نزنید همین که مواد با هم ترکیب بشن کافیه.



روغن رو داخل ماهیتابه بریزید. از ماهیتابه چدنی یا یک ماهیتابه نچسب استفاده کنید. وقتی که روغن به اندازه کافی داغ شد، از مایه کوکو با قاشق برداشته و داخل تابه بریزید، روی اون رو با قاشق صاف کنید. وقتی که یک طرف کوکو پخت و برشته شد اون رو برگردونید تا طرف دیگه هم برشته بشه.


بعد از سرخ شدن، کوکو ها رو از داخل تابه برداشته و روی دستمال کاغذی ای که اون رو داخل بشقاب گذاشتید، قرار بدید. اینجوری روغن اضافی کوکو ها جذب دستمال میشه.








این کوکو های خوشمزه رو در کنار گوجه و خیارشور یا یک سالاد فصل خوشمزه نوش جان کنید و از طعم لذیذ اون لذت ببرید.





[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]و روش تهیه برگر خانگی و چیپس خوشمزه و عالی





روش تهیه برگر خانگی و چیپس خوشمزه و عالی


چیپس سیب زمینیلذیذ همراه با برگر می‌تواند نخستین انتخاب برای وعده ناهار فست فودی همه ي ما باشد، پس با هم آن را درست کنیم. صفر تا صد این همبرگر آبدار به روش خانگی تعلیم داده شده هست. با کمک حکم زیر می‌توانید چیپس سیبزمینی بسیار ترد و تازه بعلاوه ي چیزبرگر خانگی را بیاموزید که با سسی که خودتان تهیه می‌کنید، طعم دار می‌شود.مواد لازمبرای چیپس:۱ کیلوگرم سیب زمینی
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۴ پیمانه روغن گیاهی
۱ قاشق چایخوری نمک
برای سس:۱/۴ پیمانه مایونز
۱ قاشق چایخوری آب خیارشور
۱ قاشق چایخوری خیارشور ریز شده
۲ قاشق چایخوری کچاپ
۱ قاشق چایخوری سس خردل
۱/۴ قاشق چایخوری پودر پاپریکای دودی
۱/۴ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۲ قاشق چایخوری برگ هاي تازه جعفری «خرد شده»
برای برگر:۲ اسلایس پنیر چدار
۲ اسلایس پنیر آمریکائی
۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱/۲ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
برای ساندویچ:نان برگر
کاهو
گوجه فرنگی
طرز تهیه1. برای تهیه چیپس، سیب زمینی ها را شسته و در یخچال بگذارید تا خنک شوند. سپس به صورت ورقه هاي نازک برش دهید.2. برش ها را درون یک کاسه آب یخ بریزید. سرکه سفید را بیفزایید و هم بزنید.3. سپس آن را آبکش کرده و حداقل ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.4. روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و بگذارید تا کاملا داغ شود. ورقه هاي سیب زمینی را دو دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.5. سپس روی دستمال کاغذی حوله اي بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.6. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، سس مایونز، آب خیارشور، خیارشور رنده شده، کچاپ، سس خردل، پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید.7. برای تهیه برگر، هر اسلایس پنیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.8. گوشت چرخ کرده را درون کاسه بزرگی بریزید. نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و با دست هم بزنید تا یکدست شوند.9. گوشت را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس با بهره گیری از دست یا بشقاب، گوشت ها را به دایره هایي تخت، به قطر نان همبرگر شکل دهید. روی هر دایره گوشتی، پنیر گذاشته و سپس یک لایه دیگر گوشت بگذارید. دو طرف همبرگر را با دست محکم کنید.10. سپس آن را روی کباب پز یا درون روغن سرخ کنید. ۴ دقیقه برای هر طرف همبرگر کافی هست.11. برای تهیه ساندویچ، نان برگر را برشته کنید. یک قاشق غذاخوری سس روی سطح صاف بریزید.12. کاهو،برگر، گوجه فرنگی و چیپس سیب زمینی گذاشته و لایه دوم نان را قرار دهید.13. این برگرها را با سس و چیپس سرو کنید.



منابع:[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]