+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مواد اولیه و مراحل ساخت آجر

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    نوشته ها
    11
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض مواد اولیه و مراحل ساخت آجر

    تولید آجر رسی
    ساخت این فراورده رسی هنوز هم به مقدار زیادمطابق روشهای سنتی انجام میشود . البته در نتیجه پیشرفتهای تکنولوژی در صد سال اخیر دستگاه های مدرنی با کار آیی بسیار بالا ساخته شده اس که علاوه بر افزایش تولید , محصول از کیفیت بالا تری برخوردار می باشد جریان تهیه [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] پنج مرحله عمده دارد به شرح زیر طی می کند :
    ـ تهیه وآماده نمودن ماده اولیه
    ـ تهیه گل
    ـ تهیه خشت
    ـ خشک کردن خشت
    ـ پختن آجر
    تهیه آجر درتمام مراحل یاد شده بالا به دو طریق صنعتی و سنتی ( ماشینی و دستی ) انجام میشود که ما ازهردو کارخانه با زدید کردیم که همراه باعکس ارائه خواهد شد و اضح است در صورت دقت در روند تهیه مواداولیه وتولید , محصول به دست آمده به روش صنعتی باماشین از کیفیت وکمیت بالاتری برخوردار خواهد بود .
    • • تهیه و آماده نمودن مواداولیه ([برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...])
    ماده اولیه آجر راعمدتاخاک رس تشکیل می دهد همانگونه که دربخش مربوطه گفته شد , انواع مختلفی ازخاک رس وجود دارد , ولی بیشتر ازخاک رس آبرفتی برای تهیه استفاده می شود .
    ـ خاک رس آبرفتی : همانطوری که از نامش پیداست در نزدیکی سطح زمین یافت می شود و بیشتر آجر های رسی باکمک آن تولید می شوند . میزان خاک رس در گل آجر بسیار اهمیت دارد . خاک رس زیاد گل آجر را توپر می کند ولی موجب ترک خوردن خشت در هنگام خشک شدن می شود .
    ـ ماسه : که از تاثیر عمل فرسایش هوازدگی بر سنگ های سیلیسی حاصل می شود درحقیقت استخوان بندی آجر می باشد . در صورت افزایش مقدارآن آجر ترد وپوک می شود وضمنا
    دانه های درشت ماسه درگل آجر درهنگام پختن منبسط وموجب ایجاد ترک های ریز درآجر میشوند .
    ـ آهک : درخاک رس و گل آهک وجود دارد , درصورتیکه به صورت دانه ریز , یکنواخت وهمگن باشد وموجب روشن شدن رنگ آجر می شود وافزایش مقدارآن نقش گدازآوردارد.وجوددانه ها ی درشت آهک درگل آجر پس از پختن آهک زنده تولید میکند . آهک زنده درهنگام استفاده از آجر ,‌آب ملات رابه خود می کشد وتولید هیدرواکسید آهک یا آهک شکفته می کند ,‌که بسته به خلوص سنگ آهک ۲۵/۱ تا ۵/۳ برابر حجم اولیه را به دست می آوردو موجب ترکیدن آجر می شود به این پدیده آلوئک آجر می گویند .
    ـ ترکیبات سولفاتی : به مقدار کم بی ضرر است و درصورت افزایش , تولیدیون اسیدی
    می نمایند و به آجر وملات آسیب می رسانند .
    ـ ترکیبات آهن دار : نقش گداز آور دارند و رنگ محصول را به قرمز نزدیک می کنند .
    ـ نباتات وریشه گیاهان : ممکن است درگل آجر ریشه گیاهان وجود داشته باشند که در حرارت کوره می سوزاند وآجر پوک میشودو پس از تهیه ماده اولیه آن را الک و خوب آسیاب می کنند تا نرم ویکنواخت شود .(معمولا باانتخاب منبع خوب برای خاک رس این مشکل راتاحدی حل می کنند )
    • • تهیه گل وخشت
    برای تهیه خشت آجر رسی سه روش متفاوت وجود دارد که درهر روش میزان رطوبت خاک و نوع گل متفاوت است .
    ـ گل خشک : که بااضافه نمودن آب به میزان حدود ۸ تا ۱۲ درصدوزن ماده اولیه تهیه میشود و باکمک پرس خشت شکل می گیرد . بسیاری از آجرهای صنعتی ووکلیه سفال های ساختمانی با روش گل خشک ساخته می شوند .
    ـ گل سفت : که با اضافه نمودن آب به میزان حدود ۲۰ تا۲۵ درصد وزن ماده اولیه تهیه
    می شود و با روش ماشینی خشک می زنند . در این روش از ماشین های خشت زنی هیدرولیکی استفاده میکنند خشت U به صورت منشوری با قاعده مربع یا مستطیل شکل از دستگاه خارج
    می شود وسپس آن را به کمک دستگاه برش به قطعات مساوی تقسیم می کنند .
    ـ گل خمیری : بااضافه نمودن آن به میزان تاحد ۶۰ درصد وزن به خاک تهیه می شودتا حالت خمیری پیداکنند وبتوان با دست به آن شکل داد . دراین روش گل را درون قالبهای چوبی می ریزند و بادست شکل می دهند و خشت می زنند .
    • • خشک کردن خشت
    زمانی که قطعات ازماشین های شکل دهی خارج می شوند مقدار قابل توجهی رطوبت به همراه دارند . خشک کردن خشت خام قبل از پختن آن به علت جلوگیری از تغییر شکل زیاد وترک در سطح خشت می باشد وهمچنین از صرف هزینه سوخت بیشتر درکوره اصلی و امکان دوده گرفتن کوره به سبب رطوبت اولیه زیاد وسوخت ناقص جلوگیری می کند .( درکارخانه به روش سنتی ۱ـ ۲ هفته ودرکارخانه به روش صنعتی ۳۶ ساعت .
    خشک کردن موجب بروز انقباض می شود و این انقباض درحدی مجاز است که محصول نهایی دارای اندازه مناسب و دلخواه باشد .
    جمع شدگی درخشت خشک شده حدودا ده درصد در هر بعد است .درجه حرارت کوره خشک کن درهر بعد است .درجه حرارت کوره خشک کن از ۴۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد وزمان خشک کردن از ۲۴ تا ۴۸ ساعت متغیر است که بستگی به نوع رس دارد . حرارت لازم معمولا به کمک گرمای تلف شده ازکوره های اصلی فراهم میشود . درکلیه مراحل , حرارت ورطوبت کاملا تنظیم می گردند تا از انقباض سریع که موجب به وجود آوردن ترک های زیاد میشود , اجتناب گردد .
    درمناطق گرم و خشک ازگرمای هوا به منظور خشک نمودن خشت استفاده می کنند دراین روش نحوه چیدن خشت ها ازاهمیت فراوان برخور دار است . به ترتیبی که جریان هوا یک جانبه نباشدچون باعث ایجادانحنا و تغییر شکل آجر در اثر خشک شدن یک جانبه می شود .
    ( شکل زیر نمایانگر این مطلب است )
    خشت خشکی که برای پختن آجر آماده شده است رطوبتی بین ۸ تا ۱۲ درصد به همراه دارد .
    • • پختن آجر
    گداختن یکی ازمهمترین قدم ها درساختن آجر می باشد .زمان موردنیاز باتوجه به نوع کوره ,‌ نوع رس و سایر متغیرها از ۴۰ تا ۱۵۰ ساعت تغییر می کند درحال حاضر کوره های تونلی و کوره های متناوب انواع جدیدی ازکوره ها میباشند که مورد استفاده قرارمی گیرند . درکوره تونلی آجرهای خشک شده که برروی واگون ها ی مخصوص چیده شده انداز داخل تونل گذر می کنند و از کانون حرارتی عبورمی نمایند واز سوی دیگرخارج می شوند .( آجر بعد از پخته شدن یک مر تبه از کوره خارج نمی شود چون ترک میخورد و طی زمان ۶ ساعت به صورت یکنواخت ازکوره خارج میشود )
    درکوره های دیگر , حرارت به طور متناوب تغییر می کند دراین روش خشت ها ثابت وکانون حرارتی متغیر است . سوخت این کوره هاگاز طبیعی ,نفت یاز غال سنگ می باشد .
    کنترل زمان پخت درکوره ازاهمیت فراوانی برخوردار است خشت خام فاقد مقاومتهای مکانیکی مورد نظر است وچنانچه آجر بیش از حد حرارت ببیند تغییر چنانچه آجر بیش از حد حرارت ببیندن تغییر شکل می دهدو قابل استفاده نمی باشد .
    به منظور اجتناب ازبروز ترک حرارت تا دمای ۱۰۰ تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد به کندی افزایش می یابد دراین دما آب آزاد خشتها تبخیر وخشک می شود . بعد ازخشک شدن خشت ها حرارت به سرعت ۵ تا ۷۰۰ الی ۸۰۰ درجه سانتی گراد افزایش می یابد و در این دما آب تبلور کائولن تبخیر ( دی هیدراته ) می شود وخشت ها نهایت تخلخل خود را پیدا می کنند دردمای ۸۰۰ تا ۸۵۰ درجه سانتیگراد مواد زود گداز همراه با رس گداخته میشوند واجزای دیرگداز را احاطه می نمایندوبعد طولی رس ها نقصان می یابد و خشت حرارت دیده به مصالح یکپارچه ای تبدیل میشود .
    مصالح تشکیل شده از رس زودگذر دردرجه حرارت بین ۹۰۰ و ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد کاملاگداخته می شوند و مصالح ساختار سنگی پیدا می کند این مصالح به خوبی در برابر نفود آب مقاوم است ومقاومت مکانیکی بالا, مقاومت دربرابر یخبندان و سایر کیفیات یک مصالح ارزشمند را پیدا می کند .
    دربعضی ازروشهای نوین به منظور جلا یافتن سطح آجردرمرحله نهایی با تزریق گاز طبیعی سطح آجر می سوزد و تغییر رنگ می دهد و جلا پیدامی کند .
    برای جلوگیری ازترک‌, آجر ها را به عنوان آهستگی سردمی نمایند و بعد از آن کنترل نهایی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] انجام می گیرد و در صورت نیاز به منظور یکنواختی ماشین کاری وسپس آجر های مرغوب بسته بندی ,‌انبار یا بارگیری میشوند .
    انواع کوره های آجر پزی :
    پس از خشک شدن خشت , انرا درکوره میچینند بطوریکه که به همدیگر نچسبند , تا هوا ‌شعله وگا ز از لای آجرها بگذرند . کوره های آجرپزی سه نوع اند :
    ۱- کوره با آتش ثابت و آجر ثابت ،۲- کوره با آتش رونده و آجر ثابت،۳- کوره با آجر روند وآتش ثابت
    کوره با آتش ثابت و آجرثابت یاکوره تنوره یی: این کوره کارش پیوسته نیست کوره تنوره کوتاه وگشادیست که خشت را درآن می پیچنند و تون آنرا می تابند ( آتش می کنند ) شعله , هوای داغل و دود ازلا به لای خشت های چیده شده درکوره بالا می روند و گرمای خود را به خشت ها پس می دهند وخشت ها می پزند .
    کار کوره تنوره یی پیوسته نیست و در آن گرمای زیاد ی هدر میرود زیرا پس از آنکه خشت پخته شد و آجرشد , سر کوره را باز می کنند ومی گذارند تا آجر درون کوره سردشود وگرمایش را به هوابدهد .
    جنس آجر ی که درکوره تنوره یی پخته شود یک جور نیست . از پایین به بالاجوش , آجرجوش ,‌آجر سبز , آجر بهی , آجر سفید , آجر ابلق , آجر قرمز و آجر نیم پخته بدست
    می آید . اگربالای کوره های تنوره یی به شکل قارچ ساخته شده و سر کوره پوسیده شود , جوری که گاز کوره از بالای آن بیرون نرفته از سوراخ های نزدیک کف کوره به دو دکش یاهواکش مکیده شود گاز داغ ,‌گرمایش رابه خشت های چیده شده در کوره پس می دهدو با این کار ,‌گرمای گاز کوره هدر نمی رود و جنس آجرها هم همجور می شود .
    کوره با آتش رونده وآجر ثابت :
    کار این کوره پیوسته است و گرمای آن خیلی کم هدر می رود این کوره را نخست یک بنای اهل برلن به نام Friedrich Hoffmann ساخت که به نام او نامیده می شود . چون
    حلقه یی ساخته میشد آنرا کوره حلقه یی ی هوفمان نامیدند .
    نخستین کوره ها به شکل دایره ساخته میشدند ,‌اکنون آنرا به شکل حلقه دراز یا اره یی و مانند اینها می سازند در این کوره ازهدر رفتن گرما به اندازه زیاد جلوگیری می شود .
    کوره با آجر روند وآتش ثابت:


    کوره تونلی در آن سفالهای ممتاز هم می پزند . کارش مانند تونل خشت خشک کنی ست از سر تونل واگونک با بار خشت به تونل می رودو از ته تونل آجرسرد شده بیرون می آید کانون آتش در دیوار درونی ی تونل جا دارد همین که واگونک با بار خشت به درون تونل رانده شد ,‌به کندی به سوی کانون آتش پیش می رود خشت کم کم گرم و نیم پز شده از برابر کانون آتش گذشته می پزد .
    هنگامیکه واکونگ آجر پخته به سوی ته تونل می رود ,به آن هوای سرد می دمند تا گرمای آجر را بگیرد و آنرا سرد کند هوایی که از روی آجر گذشت و داغ می شود و هواکش پهلوی کانون آتش آنرامکیده و به کانون آتش می دمد . کارکوره تونلی پیوسته است و گرمای آن خیلی کم هدرمی رود اما ساختن تونل ریل گذاری , ارزش واگونک ها وجزاینها گرانست . جایی که برق ارزان باشد ,‌می شود کوره تونلی را برقی ساخت وکوره را با برق آتش کرد .
    برای آنکه کوره تونلی دراز نشود , آنرا در دوتکه پهلوی هم می سازند دریک تکه خشت میسازند وروی واگونک می چینند وبه گرمخانه می برند تا درآنجا خشتهای روی واکونگ ها خشک ,‌گرم و داغ شوند , سپس واکونگ های بابار خشت داغ را به درون تکه دوم میرانند درتکه دوم که کوره درآن ساخته شده , خشت های داغ شده از برابر کانون آتش گذشته میپزند روی آجر داغ هوا می دمند و گرمای آنرامی گیرند . هوای داغ شده را به گرمخانه و به کانون آتش می دمند .
    آجر ساختمانی خوب باید صدای زنگ بدهد , این نشانه تو پری تاب زیاد وپایداری آن در برابر نشت کردن آب و یخبندانست . آجری که صدای خفه بدهد خوب نپخته است ویا ترک دارد .
    آجرخوب باید گرما رسانیش کند و کم باشد , درآتش سوزی خمیری و آب نشود ,
    جسم های شیمیایی درآن اثر نکنند , به ملات خوب بچسبد سخت باشد , کم ساییده شود وتوپر باشد آجر پوک آب می مکد و در سرما یخ میزند و خر می شود .
    آجر ساختمانی نباید کمتراز ۸% وبیشتر از ۱۸% وزنش آب بمکد , اگر کمتر بمکد به ملات خوب نمی چسبد و هرگاه بیشتر بمکد پوک است . تاب فشاری آجر ساختمانی ی توپر باید N/mm2 10 تا ۱۵ باشد و وزن فضاییش از ۱۸۰۰ کیلوگرم هرمترمکعب کمتر نباشد .
    آجر جوش را باخاکی که درگرمای بیش از هزار درجه خمیر ی بسوزد می پزند و آنرا بیشتر در کوره نگاه می دارند تادانه های خاک کمی عرق کرده به همدیگر بچسبند و آجر یک تکه شود . آجر جوش نباید درگرمای کوره خمیر شود , از این رو باید تفاوت درجه گرمای عرق کردن و خمیر شدن خاک آجر زیاد باشد . برای آنکه آجر درگرمای کم عرق کند , به آن گداز آور می زنند ( بیشتر اکسید آهن ) اکسید آهن گذشته ازاینکه گداز آور است . رنگ آجر جوشی را که درگرمای ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ درجه پخته , سرخ تا سیاه میکند رنگ بهی آجر جوش از کم بودن اکسید آهن و زیاد بودن آهک و قلیایی های آنست . آجر جوش باید سخت باشد ,لاشه نشود , ترد نباشد , ترک نداشته باشد , دربرابر ضربه پایداری کند و لبه اش نپرد , کم ساییده شود , زبر باشد , و جای ساییده شده آن نیز زبر بماند سطح شکسته آن شیشه یی نبوده ,‌دانه دانه و پر باشد ,‌در برابر یخبندان و زیر اثر جسمهای شیمیایی پایداری کند .
    تاب فشاریی آجر جوش نباید از N/mm2 35 کمتر باشد آجر جوشی که درساختمان مصرف میشود نباید بیش از ۶% و آنچه برای فرش کردن مصرف شود نباید بیش از ۴% وزنش آب بکمد وزن آجر جوش باید بیش از m3 /9 را باشد .
    آجر جوشی که بمصرف فرش کردن کف سواره رو وپیاده رو خیابانها می رسد , باید دارای تاب ضربه یی زیاد باشد. خیلی کم ساییده شود , زبر باشد و پس از ساییده شدن هم زبر بماند آجر جوش برای پوشش بدنه تونلهای وگنداب روها هم مصرف می شود .

  2. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2017
    نوشته ها
    8
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : مواد اولیه و مراحل ساخت آجر

    دندانپزشک چگونه می تواند قلبتان را نجات دهد؟

    تحقیقات نشان داده مراجعه نکردن به دندانپزشک نه تنها لبخندتان را زشت می کند، بلکه بهداشت ضعیف دهان و دندان می تواند باعث بروز مشکلات قلبی شود.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت دکتر کرمانی، بعد از بررسی دندان و شریان های بیش از ۵۰۰ نفر متوجه شدند آن دسته که مشکل کانال ریشه دندان دارند نسبت به کسانی که دندانشان سالم است، سه برابر بیشتر در خطر سندرم حاد کرونری قرار دارند( گرفتگی در شریان قلب که می تواند باعث حمله قلبی شود).

    اگرعفونت نوک ریشه در پالپ دندان یا بافت مرکز دندان گسترش پیدا کند به کانال ریشه دندان نیاز پیدا می کنید. یکی از اصلی ترین دلایل این مشکل، پوسیدگی عمیق است که دلیلش حفره ای در دندان است که درمان نشده و بدتر می شود.
    دکتر شاهین شادالوئی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و ناهنجاریهای فک و صورت (D.D.S.M.D.S) از دانشگاه تهران عضو انجمن ارتودنسی امریکا ، اروپا و ایران، دکتر ژاله کارآمد جراح - دندانپزشک از دانشگاه آزاد تهران
    باکتری های حاصل از عفونت دندانتان می توانند به دیگر نقاط بدن نیز منتشر شوند. این مساله شامل قلبتان نیز می شود: اگر این قسمت بدن، از قبل آسیب دیده باشد – بر اثر بیماری قلبی – آن باکتری می تواند جرقه ای برای یک عفونت جدی در قلبتان باشد به نام اندوکاردیت.
    بدنتان به این باکتری با بالا بردن سیستم التهاب بدن واکنش نشان می دهد و این حتی می تواند برای کسانی که مشکلات قلبی ندارند هم مشکل ساز شود.
    التهاب بیش از حد می تواند باعث افزایش پلاک در شریان ها و رگ های خونی شود که منجر به ضعیف شدن یا آسیب رسیدن به قلب می شود. ممکن است لخته های خونی ایجاد شود که منجر به سکته قلبی یا مغزی شوند.
    عفونت نوک ریشه دندان خیلی شایع است و سالانه دندانپزشک ها، مراجعات بسیاری به خاطر این مشکل دارند. عفونت نوک ریشه دندان سن خاصی را نیز شامل نمی شود.

    مشکل اینجاست که بسیاری از مردم نمی دانند چنین مشکلی دارند: در بسیاری از مواقع نشانه ای دیده نمی شود چون دندان از قبل مرده و دیگر به منابع خونی دسترسی ندارد ” یعنی دیگر دردی حس نمی کند ” در چنین شرایطی فقط با عکس برداری می توان دندان مشکل دار را شناسایی کرد.

    به همین دلیل است که مراجعه مرتب به دندانپزشک اینقدر اهمیت دارد: سعی کنید هر ۶ ماه به دندانپزشک مراجعه کنید.

    این کار به دندانپزشک شما کمک می کند نظارت خوبی روی سلامت دندان های شما داشته باشد، حتی می تواند به شما بگوید هر چند وقت یکبار از دندان هایتان عکس بگیرید. معمولا این عکس را سالی یکبار می گیرند. با این حال تا حدود زیادی به سلامت دهان و دندان سابقه پزشکی تان بستگی دارد.
    خاکزاد

  3. #3
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Oct 2017
    نوشته ها
    8
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : مواد اولیه و مراحل ساخت آجر

    تعمیر کولر گازی

    با شروع فصل تابستان و با بالا رفتن دمای هوای به خصوص در مناطق شرجی و شهرهای جنوب ایران، تقاضا برای خرید کولر گازی زیاد می شود. در واقع کولر گازی وسیله ای است که محبوبیت بسیاری در بین مردم در فصل های گرم سال دارد. این وسیله کارایی و بهینگی بیشتری در مقایسه با کولرهای آبی دارد. اما تعمیر کولر گازی دانش فنی خاص خود را می طلبد. از اینرو ما در ابرکاوان نمایندگی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] قصد داریم بیش از پیش به نکات تعمیر کولر گازی پرداخته و شما را با مسائل آن بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
    ابرکاوان نمایندگی تعمیر کولر گازی با بهره گیری از دانش فنی به روز و استفاده از جدیدترین فناوری ها و ابزارهای تعمیر کولر گازی و ارائه قطعات اصل از بهترین و مجهزترین مراکز نمایندگی تعمیر کولر گازی برای انواع برندهای معروف می باشد.
    شعار ابرکاوان ارائه بهترین سطح خدمات در اسرع وقت برای مشتریان عزیز است. در حال حاضر ابرکاوان نمایندگی [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] توانسته با اتکا به سال‌ها تجربه درخشان و معتبر در در زمینه رفع عیوب و تعمیر کولر گازی سطح وفاداری و رضایتمندی مشتریان خود را بیش از پیش افزایش دهد.
    ابرکاوان نمایندگی تعمیر کولر گازی دارای تیمی حرفه‌ای و خبره از کارشناسان و تکنسین‌های کارآزموده و با تجربه میباشد که با تکیه بر سال‌ها کار و تجربه‌اندوزی خود در زمینه تعمیر کولر گازی و همچنین با داشتن دانش فنی مورد نیاز توانسته‌اند اعتماد مشتریان عزیز را به خود جلب نمایند.
    مهمترین نشانه‌های عدم کارکرد صحیح کولر گازی

    اگر در مورد [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و تعمیر کولر گازی خود شک دارید می بایست وجود یکسری علائم را در کولر گازی خود مورد بررسی قرار دهید. تعمیر کولر گازی زمانی استارت می خورد که یک مشکل یا نقص فنی جدی در نحوه عملکرد کولر گازی وجود داشته باشد. تعداد زیادی علامت وجود دارند که برخی فنی و برخی دیگر غیر فنی هستند و به شما در مورد آمادگی برای مراجعه به کارشناسان با تجربه تعمیر کولر گازی هشدار می‌دهند. با این حال در برخی موارد، علاوه بر انجام اقدامات لازم حول محور تعمیر کولر گازی ممکن است مجبور باشید سیستم کولر گازی و تهویه هوا خود را با نمونه بهتری جایگزین نمایید که باید با اخذ مشاوره از کارشناسان و تکنسین‌های خبره تعمیر کولر گازی صورت پذیرد. از اینرو در تعمیر کولر گازی می بایست نهایت دقت را صرف کرد چرا که خرید سیستم تهویه جدید از نوع کولر گازی مستلزم صرف هزینه های بسیاری است. پس می توان با کمی دقت و حوصله در انتخاب بهترین و مجهزترین نمایندگی تعمیر کولر گازی صرفه جویی لازم را در زمینه داشته باشیم.
    شما می‌توانید با مراجعه به وب سایت ابرکاوان نمایندگی تعمیر کولر گازی از مشاوره و خدمات تضمین شده کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان ممکن بهره‌مند شوید.
    تعمیر کولر گازی و نکات $$$$$ هوای آلوده

    یکی از نکاتی که در تعمیر کولر می بایست مورد دقت و توجه قرار گیرد، بررسی $$$$$ هوا است. $$$$$ هوا معمولا در معرض آلودگی و جذب گرد و غبار قرار دارد. در این حالت، هوا نمی‌تواند از طریق $$$$$ به درستی جریان یابد و این به شدت تحت تاثیر پتانسیل خنک‌کننده تهویه مطبوع قرار می‌گیرد. بسته به شرایط $$$$$، شما ممکن است نیاز به تمیز کردن یا جایگزینی آن را داشته باشید. تمیز کردن و جایگزینی $$$$$ هوای مسدود شده آسان است. همه چیزهایی که باید انجام دهید این است که $$$$$ را بیرون بیاورید و آن را بشویید و آن را بعد از خشک شدن بردارید و در جای قبلی خود نصب کنید. در این زمینه می‌توانید از راهنمایی‌های کارشناسان ما در ابرکاوان نمایندگی تعمیر کولر گازی بهره‌مند شوید. بررسی کویل کثیف در تعمیر کولر گازی

    در تعمیر کولر باید به تمیز بودن کویل کولر نیز توجه داشت. اگر از میزان خنکی دمای اتاق‌تان راضی نباشید، می بایست حتما کویل کندانسور کولر گازی خود را بررسی نمایید. کندانسور به عنوان یک رادیاتور کار می‌کند، پس از برداشتن گرما از هوا، گرمای خارج را از بین می‌برد. با این حال، آن نیز اغلب به خاطر گرد و غبار گرفتن و آلوده شدن عملکرد و کارایی مثبت خود را از دست می دهد. کولر ترانسفورماتور، کمتر کارآمد است. کثیف شدن کویل کندانسور باعث می شود که سیستم تهویه هوای کولر گازی انرژی بیشتری را صرف خنک کردن محیط اطراف کند و در نتیجه کارایی آن پایین می آید. دمای اتمسفر بالا در تعمیر کولر گازی

    توجه به دمای محیط اطراف یکی از آن مواردی است که در تعمیر کولر گازی می بایست حتما مورد توجه قرار گیرد. طبیعی است که هر سیستم تهویه مطبوعی دارای درجه حرارت خاصی است که در آن می‌تواند به کارآمد‌ترین شکل ممکن کار انجام دهد. اگر دمای اطراف آن محیط فراتر از حد مطلوب دما باشد، کارایی سیستم تهویه مطبوع به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. در بازه های زمانی مختلف، و هنگامی که دمای محیط اطراف آن بسیار زیاد است، کمپرسور به اصطلاح خسته می‌شود و پس از گذر مدت زمانی از روشن بودن به طور کامل متوقف می‌شود. یک اشتباه رایج دیگر که مردم هنگام نصب سیستم تهویه هوا انجام می‌دهند این است که آنرا مستقیماً در معرض تابش نور خورشید قرار می دهند و در نتیجه میزان کارایی کولر گازی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. خنک کنندگی نا کافی در تعمیر کولر گازی

    فن یا خنک کننده موتور تهویه یکی دیگر از مواردی است که می بایست در حین تعمیر کولر گازی نسبت به آن توجه کافی داشت. خنک کننده یا همان فن موتور تهویه کولر گازی بخشی عمده‌ای از یک سیستم تهویه مطبوع گازی است که مسئول خنک کردن هوا در طی گردش سیم پیچ تبخیر است.
    خاکزاد

+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 2

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

  1. ofoghit
  2. tarahyseo

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •