سلام. کسی تجربه کار با نرم افزار مدیریت اکتیو دایرکتوری ایرانی داره؟ اصلا داریم نرم افزار مشابه ایرانی؟
سلام. کسی تجربه کار با نرم افزار مدیریت اکتیو دایرکتوری ایرانی داره؟ اصلا داریم نرم افزار مشابه ایرانی؟
سلام
من با نمونه ایرانی کار نکردم. خیلی راحت میتونید از ad manager استفاده کنید و لایسنس تقلبیش هم هست.
خیلی خوبه، فقط اون لایسنسی که من اون موقع داشتم خیلی محدود بود و بعضی وقتا به باگ میخورد. قبلش حتما تو محیط تست مثلا تو vm اجرا کنید که یه وقت مشکلی برای کل اکتیو دایرکتوری بر نخورید.
ممنون از راهنمایی. من خودم چند سال پیش با ad manager کار کردم. منم مثل شما به باگ میخوردم با لایسنس تقلبی، مخصوصا گزارش هاش که بعدا فهمیدم یه سری userها رو کلا نشون نمیده، البته یک جا خونده بود که اگر مشخصات یوزرها رو فارسی بدید بعدا تو ad manager مشکل میخورید. در کل بد نبود، ولی الان من دنبال یه نرم افزار ایرانی هستم چون تو سازمان نمی تونیماز خارجی استفاده کنیمو تاکید روی محصول ایرانیه.
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم. آخرش رفتم دستورات PowerShell رو تا حدودی یاد گرفتم. ولی واقعا آسون نیست. نرم افزار ایرانی فقط یکی شندیم به اسم برنا. ازش استفاده نکردم ولی قبلا که تو بیمه بودم یک نرم افزار به اسم دانا داشتیم برای همون شرکت بود که خیلی خوب بود، پشتیبانیشون هم بد نبود. یه نگاه بندازید بد نیست ([برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]).
در ضمن توی فروم های برنامه نویسی فکر کنم این سوال رو مطرح کنید بهتر بتونید جواب بگیرید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks