مواد لازم :

250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند
4 تکه ماهی سفید
سیر خرد شده به میزان لازم
یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد فلفل قرمز، خرد شده
1 عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند)
3 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه:


1-برای تهیه ی راتاتوی ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ بریزید و شعله گاز را در زیاد کنید(کمی بیشتر از حد وسط) پس از آن پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و بگذارید به مدت 4دقیقه سرخ شوند(تا هنگامی که احساس کنید کمی نرم شده اند)
2-پس از آن گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین 6 تا 8 دقیقه بگذارید تا کاملا مواد با هم ترکیب شوند.(مواد را خیلی هم نزنید) حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.
3-یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، و سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود 3دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست) سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مراجعه نمایید.