+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: رازهای خوشمزه شدن گوشت

  1. #1
    ناظم انجمن

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    محل سکونت
    زیر اسمون خدا...
    نوشته ها
    16,534
    تشکر
    13,809
    تشکر شده 13,049 بار در 9,484 پست

    New2 رازهای خوشمزه شدن گوشت



    1) بهتر است قبل از فریز کردن گوشت آن را خوب بشویید و بعد خشک کنید.در این صورت به راحتی گوشت و شیره آن که در اثر سرما از گوشت خارج شده را بپزید.

    2) قبل از فریز کردن گوشت آن را مزه دار کنید.بهتر است گوشت را 3تا4ساعت داخل کمی سرکه،برگ بو،زعفران،سیر و پیاز رنده شده بخوابانید و بعد آن را فریز کنید.

    3) بهتر است گوشت یا استخوان قلم را 48 ساعت در آبی خیس کنید که اندکی سرکه (بهتر است سرکه سیب باشد)دارد و آن را در یخچال نگه‌دارید مواد غذایی بسیاری وارد آن خواهد شد. در ضمن، به مدت طبخ کمتری نیاز خواهید داشت. برای حداکثر استفاده، خوب است گوشت و استخوان را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا سرکه در آن نفوذ کند.



    4) سعی کنید همیشه مقداری آب قلم به گوشت اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.برای این کار شما میتوانید مقداری آب قلم تهیه کرده و آن را فریز کنید و هر وقت خواستید در غذایی گوشت بریزید مقداری هم آب قلم به آن اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

    5) سعی کنید همیشه از مقداری برگ بو استفاده کنید.برگ بو اثر بسیار زیادی در از بین بردن بوی بد گوشت و خوشمزه کردن آن دارد.برای این کار هنگام پخت گوشت مقداری برگ بو به آن اضافه کرده و بعد از پخت گوشت آنها را خارج کنید.

    6) وقتی که قلم را می‌پزید برای آن‌که مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجه‌فرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.

    7) نکته مهم درباره پخت گوشت این است که اگر حرارت زیاد به مدت طولانی به آن برسد، گوشت سفت می‌شود. (در ظرفی که حرارت را در خود نگه می‌دارد مثل ظرف چینی)‌ حتما توجه کرده‌اید زمانی که چند دقیقه‌ای صرف کباب کردن یا سرخ کردن گوشت می‌شود، براحتی می‌توانید گوشت کبابی یا سرخ شده ر ا بخورید، ولی اگر آب روی همان گوشت سرخ شده بریزید و به مدت طولانی بپزید دو سه ساعت وقت لازم است تا بپزد.



    علت این است که پروتئین در حرارت زیاد سخت می‌شود.پس بهتر است حرارت پخت گوشت ملایم و مدت آن زیاد باشد.
    رازهای خوشمزه شدن گوشت

    8) به گوشت در حال پخت آب اضافه نکنید.بهتر است در ابتدا آب گوشت را اندازه کنید تا مجبور نشوید به آن آب اضافه کنید.اضافه کردن آب به گوشت در حال پخت روی مزه آن تاثیر گذاشته و باعث میشود دیرتر بپزد










  2. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jul 2018
    نوشته ها
    13
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست

    پیش فرض پاسخ : رازهای خوشمزه شدن گوشت

    ممنون. یک سوال برای خوشمزه شدن گوشت خورت در چه ظرفی بهتر است پخته شود؟
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •