+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طرز تهیه کباب شکم پر ...

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    31
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    110109 Ok طرز تهیه کباب شکم پر ...





    مواد لازم:

    • نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)
    • کره 6 قاشق غذاخوری
    • پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
    • کرفس 1/2 فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)
    • سیب 5 کیلوگرم (ورقه شده)
    • شکر 75 گرم
    • نمک 1 قاشق چای خوری
    • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
    • مریم گلی 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
    • آویشن 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
    • جوز 1/4 قاشق چای خوری
    • دارچین 1/16 قاشق چای خوری
    • جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)
    • پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)


    مواد اولیه کباب :


    • گوشت قرمز 4 تا 5 کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)
    • نمک 1.5 قاشق چای خوری
    • فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
    • گوشت گوساله 150 گرم (فیله ورقه شده)


    مواد اولیه سس :

    • آب 1.5 فنجان
    • ژله سیب 1/4 فنجان


    طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:

    1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

    2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.

    3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.

    4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

    طرز تهیه کباب:

    1. قسمت پایین فر را آماده کنید.

    2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.

    3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.

    4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.

    طرز تهیه سس:

    1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید.

    2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

    3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.








    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •