+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سس هزار جزیره خانگی ...

  1. #1
    *••*˜سـرپرســت کل سایـت˜*••*

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    سن
    30
    نوشته ها
    68,602
    تشکر
    11,593
    تشکر شده 42,652 بار در 14,138 پست

    T 2 سس هزار جزیره خانگی ...

    مواد لازم


    • ساقه کرفس / 2 عدد
    • پیازچه / 50 گرم
    • جعفری (ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری
    • خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه
    • تخم مرغ آب پز / 2 عدد
    • سس مایونز / 2 پیمانه
    • روغن زیتون / یک پیمانه
    • سرکه سفید / یک چهارم پیمانه
    • فلفل قرمز / یک سوم پیمانه
    • نمک / به میزان لازم




    طرز تهیه:


    1. ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید.

    2. خیارشور را بسیار ریز رنده کنید.

    3. تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید.

    4. بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.

    5. سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

    نکته: می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید.

    توجه: موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد.






    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



  2. کاربر مقابل از این پست *pranses sanaz* تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •