مواد لازم

كلم بنفش: يك عدد

نمك: سه قاشق سوپخوري

فلفل پاپريكا: يك قاشق سوپخوري

فلفل قرمز: يك قاشق سوپخوري

شكر: دو قاشق سوپخوري

سركه سفيد: به ميزان لازم



طرز تهیه

كلم بنفش را به صورت خلالي خرد كرده، سپس در آبكش مي‌ريزيم و روي آن نمك مي‌پاشيم. سه الي چهار ساعت به آن زمان مي‌دهيم، پس از آن كلم بنفش را زير آب سرد مي‌شوييم و آن را كاملا فشار داده تا آب اضافي آن خارج شود. بعد در شيشه مناسبي ريخته و لابه‌لاي آن پاپريكا، فلفل قرمز و شكر مي‌پاشيم. روي آن را با سركه سفيد پر مي‌كنيم و در آن را محكم مي‌بنديم. اين ترشي تا زمان مصرف، در بيرون يخچال ماندگاري دارد، ولي پس از اين كه در آن را باز كرديم بايد در يخچال نگهداري شود، در غير اين صورت رنگ آن تغيير مي‌كند.