مواد لازم

چغندر قرمز: 425 گرم

شكر قهوه اي: 50 گرم

سركه: 1/4 پيمانه

آب سرد: 1/4 پيمانه

نمك: نصف قاشق چايخوري

ميخك: چهار عدد

چوب دارچين كوچك: يك عدد

تخم مرغ آبپز شده: شش عدد



طرز تهیه

شكر قهوه‌اي، سركه، آب، نمك، ميخك و چوب دارچين را با هم در يك ماهي‌تابه متوسط مخلوط مي‌كنيم، سپس به مدت هشت دقيقه روي حرارت متوسط گذاشته و هم مي‌زنيم. چغندرها را اضافه كرده و دو دقيقه ديگر روي حرارت مي‌گذاريم تا گرم شوند. پوست تخم‌مرغ‌هاي آب‌پز را گرفته، در ظرف مورد نظر براي تهيه ترشي گذاشته و بعد مخلوط را به آن اضافه كرده و در ظرف را محكم مي‌بنديم. اين ترشي حداقل پنج روز قبل از مصرف بايد در يخچال نگهداري شود.