مواد لازم

لبو: پنج عدد

سيب درختي: سه عدد

انار: دو عدد

سركه: به ميزان لازم

شكر: دو قاشق مرباخوري



طرز تهیه

لبوهاي خام را رنده نموده و سركه را به ميزاني كه روي لبوها را بگيرد، به آن اضافه مي‌كنيم. تركيب لبو و سركه را روي حرارت ملايم گذاشته، اجازه مي‌دهيم تا بجوشد و حالتي مانند مارمالاد پيدا كند. سيب‌ها را پوست كنده، رنده نموده و به لبوهاي جوشيده اضافه مي‌كنيم، سپس شكر را افزوده و مي‌گذاريم تا مخلوط مواد چند جوش بخورد. مواد را كنار گذاشته تا سرد شوند. انارها را دان كرده، بعد از سرد شدن مواد، آن را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. ترشي را در شيشه ريخته، پنج تا شش روز در آن را بسته نگه داشته و اجازه مي‌دهيم تا كاملا آماده شود.