مخلوط قارچ با ریحان به همراه سبزیجات دیگر و سویاسس طعمی متفاوت و جدید را به وجود می‌آورد.

مواد لازم برای 2 نفر


  • برنج: 2 پیمانه
  • قارچ : 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
  • سیر : 1 حبه، ریز شده
  • فلفل سبز یا قرمز: 1 تا 2 عدد، ریز شده
  • پیاز: 1 عدد، کوچک و ریز شده
  • فلفل دلمه سبز :1 عدد کوچک و خرد شده
  • سویا سس: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • لوبیا سبز پخته: 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
  • برگ تازه ریحان : 15 عدد
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه

1. در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را به آن بیفزایید. تفت دهید تا نرم شده ولی رنگ آن عوض نشود.

2.سیر و فلفل ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ سیر کمی عوض شود.

3. لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ‌های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا وقتی قارچ‌ها نرم شوند. نمک، فلفل و سویا سس را نیز بیفزایید و در آخر برگ‌های ریحان را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.

4. برنج را به روش دلخواه خود پخته و دم کنید.

5. برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج دهید و سرو نمایید.