برای پی بردن به برخی نکته‌ها و تکنیک‌های ریز آشپزی باید روزها و سال‌ها وقت بگذارید اما این نکته‌ها را ما به شما می‌گوییم تا برای آشپز شدن، میان بر بزنید:
  • برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
  • بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.


  • افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
  • ادویه‌ها را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
  • هنگامی که کاهو را برش می زنید، تیغه فلزی چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید یا از چاقو با تیغه پلاستیکی استفاده کنید.


  • برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
  • هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد