مواد لازم

• 600 گرم سیب

• 800 گرم توت فرنگی

• سه چهارم پیمانه آب

• حدود 1 کیلوگرم شکر

• یک سوم پیمانه آبلیمو



روش تهیه

1. پوست سیب ها را بگیرید و دانه های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ریز خرد کنید.

2. حالا سیب ها، توت فرنگی ها و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا در حدود نیم ساعت بجوشد.

3. اکنون مخلوط میوه را اندازه گیری کنید و به ازای هر یک پیمانه مخلوط میوه، سه چهارم پیمانه شکر در نظر بگیرید.

4. سپس مخلوط میوه ها و شکر را به همراه آبلیمو درون ظرف قبلی منتقل کنید و دوباره روی اجاق قرار دهید.

5. حرارت را ملایم کنید تا زمانی که شکر حل شود. سپس بگذارید مخلوط حدود 15 دقیقه بجوشد تا زمانی که کاملا به قوام برسد. حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه ی استریل شده ی داغ بریزید و درب آن را ببندید.