مواد لازم (چهار نفر)

• ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده :۴۰۰ گرم برای هر نوع

• ۲۰۰ گرم ماست

• ۵ حبه سیر رنده شده

• ۳۰ گرم نعناع ساطوری ریز

• ۱۰۰ گرم خامه سفت

• ۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

• یک قاشق چایخوری دم‌کرده زعفران

• یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

• دو قاشق چایخوری فلفل سیاه

• یک قاشق غذاخوری ماسالا


روش تهیه

1. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ‌ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

2. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

3. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

4. ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه‌ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.