مواد لازم

• 450 گرم پودر قند

• 3 قاشق غذاخوری پودر مِرینگ

• نصف قاشق چایخوری پتاسیم بی تارترات

• نصف پیمانه آب گرم

• یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه

1. در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود 7 تا 10 دقیقه با سرعت بالای هم‌زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت 4 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید.