مواد لازم


• پوره کدو حلوایی

• ¾ پیمانه آب سیب

• دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل

• نصف قاشق چایخوری پودر میخک

• 1.5 پیمانه شکر

• دو قاشق چایخوری پودر دارچین

• یک قاشق چایخوری پودر جوز هندی



روش تهیه

1. براي پوره كردن، 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوط‌كن کدو را پوره كنيد.

2. پوره را به همراه آب سیب، ادویه و شکر داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط خوب هم بزنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و 30 دقیقه بگذارید بماند تا غلیظ شود.

3. در آخر آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.