چی لازم دارم؟


  • ماست سفت: یک لیوان
  • ارده (شیره کنجد): یک‌سوم لیوان
  • نمک و فلفل: کمی
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش: یک عدد


چطور بپزم؟

ماست و ارده را با همزن حسابی هم بزنید تا سفت و یکنواخت شود. بعد شکر، نمک، فلفل و آخر از همه آبلیموی تازه را اضافه کنید تا غلظت سس شبیه ماست یا خامه شود. شکر را به اندازه دلخواه‌تان می‌توانید به سس اضافه کنید.

فوت کوزه‌گری

پوست لیمو را دور نریزید! کمی از آن را رنده کنید و به سس‌تان اضافه کنید تا خوش‌عطر شود.