مواد لازم


  • زرده تخم‌مرغ: 4 عدد
  • شير: 400 ميلي‌ليتر
  • شكر: 200 گرم
  • آرد: 75 گرم
  • اسانس هلو: 5 تا 6 قطره
  • هلوي تازه: 4 عدد
  • كمپوت هلو كه به شكل نصفه‌هاي هلو پخته شده: به ميزان لازم
  • تخم‌مرغ كامل: 2 عدد
  • براي زرين كردن رويه يك عدد زرده تخم‌مرغ، چند قطره رنگ زرد زعفراني، 2قطره اسانس هلو


روش تهيه:

1. ابتدا زرده‌هاي تخم‌مرغ، شكر، آرد و اسانس هلو را با هم مخلوط كرده، شير را آرام‌آرام به آن اضافه مي‌كنيم و وقتي مخلوط يكدستي آماده شد، آن را روي حرارت مي‌گذاريم و مدام به هم مي‌زنيم تا غليظ شود. وقتي كرم را از روي حرارت برداشتيم و كمي حرارت خود را از دست داد، هلوهاي تازه را خرد كرده، داخل كرم مي‌ريزيم. همزمان 3 تخم‌مرغ كامل را نيز اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم.

2. به هم زدن مواد در اين مرحله فقط بايد توسط ليسك باشد. مواد را داخل رمكين‌هاي تك‌نفره تقسيم مي‌كنيم. اطراف رمكين‌ها داخل ظرف مخصوص فر آنقدر آب جوش مي‌ريزيم كه تا نزديك لبه رمكين‌ها را پر كند. به تعداد رمكين‌ها تكه‌هاي كمپوت هلو كه بهتر است هر كدام يك نصفه هلو باشد، داخل يك سيني فر چيده، روي آن را با مخلوط زرده تخم‌مرغ، رنگ زعفراني و اسانس هلو توسط برس زرين مي‌كنيم. هر دو سيني را حدود 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 170 درجه سانتيگراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

3. پس از خارج كردن از فر، اگر روي پودينگ‌ها صاف بود كه يك نصف هلوي گريل شده روي آن قرار مي‌دهيم که در اين زمان آماده سرو است. اگر احساس كرديم كمي روي پودينگ گود شده، مواد داخل يكي از رمكين‌ها را داخل قيفي با ماسوره ساده ريخته وسط پودينگ‌ها يك حفره ايجاد مي‌كنيم و از مواد با قيف وسط پودينگ تزريق مي‌كنيم. اين كار باعث مي‌شود سطح رويي پودينگ كه احتمالا تو رفته بالا بیاید. سپس نصفه هلوي گريل شده را روي آن مي‌گذاريم.