مواد لازم

• 2 پیمانه هویج خلال شده

• 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

• 2 یا 3 حبه سیر رنده شده

• 1تا 5/1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو

• 2 تا 3 عدد فلفل سبز تند خورد شده

• نصف قاشق غذاخوری نمک

• روغن

طرز تهیه

1. روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج را اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و بقیه مواد را اضافه می کنیم در ظرف را میگذاریم با حرارت ملایم که هویج نرم شود .

2. روغن این ترشی باید زیاد باشد .

3. این ترشی را می توان تا 3 4 روز در یخچال نگهداری کرد.

4. مواد لازم تقریبی می باشد می توانید با چشیدن جوهر نمک و نمک ترشی را به دلخواه تغییر دهید .