مواد لازم

• ۸ عدد بادمجان قلمی

• ۳ عدد متوسط گوجه فرنگی

• ۲ عدد متوسط هویج

• ۱ بوته سیر

• ۲ قاشق غذاخوری ترخان خشک

• ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک

• سرکه سیب

• گلپر یا سیاه دانه

• نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه

1. پوست بادمجان ها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخته روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجان ها را بگیرد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجان ها پخته شده و نرم گردد. پس از آن که بادمجان ها سرد شد آنها را با ته قاشق له کنید.

2. گوجه فرنگی ها را شسته، کاملاً خشک کنید و آنها را ریز خرد کنید.

3. فلفل های دلمه ای را بشویید و با دقت آنها را خشک کنید و به صورت نگینی یا خلال خرد کنید.

4. پوست سیرها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.

5. پوست هویج ها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.

6. هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز دلمه ای، سیر، ترخان و شوید را به بادمجان اضافه کنید. به آن کمی نمک و زردچوبه بزنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس سرکه سیب را روی مواد بریزید تا حدی که روی مواد را کاملاً بگیرد و آنها را در شیشه های در دار بریزید. (برای آن که ترشی کپک نزند باید سرکه خالص باشد. اگر از خالص بودن سرکه اطمینان ندارید، بهتر است بگذارید سرکه چند جوش بزند، پس از آن که سرد شد آن را به مواد اضافه کنید.) در صورت تمایل مقداری گلپر یا سیاه دانه به ترشی اضافه کنید.