مواد لازم

• یک کیلوگرم بادمجان

• 300 گرم سبزی ترشی خرد شده

• 200 گرم هویج

• یک لیتر سرکه

• یک قاشق مرباخوری زردچوبه

• یک قاشق مرباخوری ادویه ترشی

• پنج عدد فلفل سبز تند

• نصف پیمانه گردو ریز خرد شده

• نمک

طرز تهیه

1. بادمجان‌ها را بشویید و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

2. هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.

3. فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.