مواد لازم

• یک و نیم کیلوگرم سبزی ترشی

• يك قاشق سوپخوری ادويه

• يك قاشق سوپخوری نمک

• 3 كيلوگرم بادمجان قلمی کوچک

• سرکه



طرز تهيه

1. سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است.

2. سبزي ها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم.

3. براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده مي كنيم. اگر بادمجان ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي داريم و به همين ترتيب آنها را در حاليكه يك برش3 سانتيمتري در وسط بادمجان ها ايجاد كرده ايم، در سركه مي جوشانيم. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي دهيم تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.

4. سبزي ترشي خرد شده را در ظرف تقريباً بزرگي مي ريزيم و سير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي كنيم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را از اين مخلوط پر مي كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي ريزيم.

5. سپس روي مواد سركه مي ريزيم تا سركه روي بادمجان ها را بگيرد. در آنها را محكم مي بنديم و در جاي خنك نگه مي داريم.