مواد لازم

• 8 عدد خرمالو

• 8 عدد خرمای زرد

• 8 عدد هل سبز

• 8 عدد فلفل بهار

• يك عدد جوز هندي

• سركه سفيد

• نمک

• چهار تكه زنجبيل تازه كوچك

• سه قاشق غذاخوري خلال شيرين شده پرتقال



طرز تهيه

1. سركه را در ظرفي ريخته و مي‌‌گذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر مي‌‌كنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي‌شود.

2. خرمالوها را شسته و مي‌‌گذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد مي‌‌كنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر مي‌‌كنيم.

3. خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشه‌اي تميز مي‌‌گذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار مي‌‌دهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها مي‌‌ريزيم.

4. در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد مي‌‌ريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را مي‌‌بنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري مي‌‌كنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است.