مواد لازم

• دو عدد انبه درشت

• يك بسته تمر هندي

• يك پيمانه سركه

• يك قاشق چايخوری فلفل قرمز دارچين

• دو قاشق مرباخوري سياه دانه

• دو قاشق غذاخوري تخم گشنيز آسياب شده

• نمک



طرز تهيه

1. ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا مي‌كنيم. تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم.

2. سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه مي‌ريزيم.

3. در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم مي‌شود استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.