• زمان تهیه: 35 دقیقه

مواد لازم

• 100 گرم قارچ خرد شده

• نصف قاشق چایخوری نمک

• فلفل

• 2 قاشق غذاخوری کره

• 2 قاشق غذاخوری آرد

• 1 پیمانه شیر پرچرب یا خامه

• 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب



طرز تهیه

1. برای تهیه سس قارچ، ابتدا قارچ ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره آب شود.

2. آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و هنگامي كه قارچ ها طلايي شدند، مخلوط را در حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی به محتوای قابلمه اضافه کنید.

3. به مدت 10 دقیقه سس قارچ را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.